- 8 Ekim 2023
- 72
- 114
- 13
HoşbuldumHoş geldin pizzadegilsin
Aramıza hoş geldinİstediğin kiloya inme ümidiyle. 12 kilo fazlalığı bizimle keyifle verirsin merak etme.
Apple Watch kullanıyorum ama fiyatları yüksek birazKızlar akıllı saat kullanan varmi bide kullanıp memnun kalan uygun fiyatlı yokmu bisiler araştırıyorum ama pek bulamadim
Var tabi ki...Merhaba
Boş kontenjanınız var mı yarın sabah katılsam
Kürekle kazıyoruz biz. Biraz eziyet çekeceksin ama değecek.Hoşbuldum
İnşallahyapıştı kaldı hepsi
Kız kakaolu güzel oluyor seviyorum ben pratik bideIste bu yaaaa anam müsliyi iyi yiyosun ben biturlü sevemedim onu
Hee yokya hic sevemedim bana göre değilKız kakaolu güzel oluyor seviyorum ben pratik bide
Sıkılırsın bi kaç güne kesinHee yokya hic sevemedim bana göre değilay benim omlet resmen tok tutuyo beni hergun yapicam baskada tok tutmuyo
Haha evett başka şeye geçerimmSıkılırsın bi kaç güne kesin
Vardı di miBu hafta yarisimiz var .Öbür haftaya ne deriz bilemem yani .
Olan şişkoluğum da tatmin edici benceKürekle kazıyoruz biz. Biraz eziyet çekeceksin ama değecek.
Hemen farklı tarifler bulursun sende tarif bitmiyor kiHaha evett başka şeye geçerimm
Cok uçuk suan yaApple Watch kullanıyorum ama fiyatları yüksek birazben 2 yıl önce almıştım
Teşekkürler canım Samsung a23e olurmu acaba bu arada hosgeldinHuawei band 6 kullanıyorum ben 1 senedir. Sıkıntı yaşamadım hiç. Şarjı 4-5 gün gidiyor
Link atabilirmisin canimBen varım canım şu çok pahalı markanın birebir muadilini kullanıyorum bir tek mesaj yazamıyorsun arama yapılıyor falan arkadaşım da aldı benden görüp
Hahaha bulurum bah affetmem yeterki yumurta olsun ama eve yumurta dayanmayHemen farklı tarifler bulursun sende tarif bitmiyor ki
Link atabilirmisin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?