Evett yaa heleki akşam çok yiyorum şu sıra kalorisii düşük olup cok yesemde genede kiloş duruyo aslında almıyosunKesinlikle kararındas yemek lazım herşeyide,bazen ayarımız kaçıyor yerken .
Ay hiç bisey düşünmedim ki uyku tutmadı kalkıyım limonlu su içiyimAhhhh benim gencliğim sabah ederdimm yaakiz ne düşündün gece gece
Ya bak bunu kastediyorumm aşko ben çok konuşuldu böyle şeylerr cok gördüm çünkü tesekkur ederim kuzumm beni anladığın içinn sağol yoksa yeni uye diye değildi kastımız gelipte hemen burda birsey bilmesi şaşırttı oysa kötü bi niyetimde yoktu sende beni anlamışsınBu arada sana katılıyorum aşko ben buraya yeni üye olduğumda ne yoneticiyi bilirdim ne topiklerihatta şu emojiler var ya muhteşem, amin, nazar boncuğu filan onları yapamazdım sadece beğen atabilirdim bu millet nasıl yapıyor derdim birisine sormuştum burda o söylemişti yani bende işkillendim açıkçası yeni üyeden haklısın Jou
Oooo adamsinn iç iç lıkır lıkır metabolizman hareketlensin şimdiiiAy hiç bisey düşünmedim ki uyku tutmadı kalkıyım limonlu su içiyim
Dikkat et genede az yemeye gayret et bence,dün akşam 1 kupa çay 3 ceviz yedim sadece.Evett yaa heleki akşam çok yiyorum şu sıra kalorisii düşük olup cok yesemde genede kiloş duruyo aslında almıyosun
Evet öyle ediyorum canım şu zayıfladıkça oldu kız neseki az yedim dün kereviz yaptım salçalı ailecek bitirdik tencereyiDikkat et genede az yemeye gayret et bence,dün akşam 1 kupa çay 3 ceviz yedim sadece.
ŞşşttttBu arada sana katılıyorum aşko ben buraya yeni üye olduğumda ne yoneticiyi bilirdim ne topiklerihatta şu emojiler var ya muhteşem, amin, nazar boncuğu filan onları yapamazdım sadece beğen atabilirdim bu millet nasıl yapıyor derdim birisine sormuştum burda o söylemişti yani bende işkillendim açıkçası yeni üyeden haklısın Jou
Kerevizinde sadece salatasını seviyorum yemek olarak çok yiyemedim,sağlıklı aslında keşke yesem bende denemek isterim onuda.Afiywetler olsun sizede.Evet öyle ediyorum canım şu zayıfladıkça oldu kız neseki az yedim dün kereviz yaptım salçalı ailecek bitirdik tencereyi
Bide takip ediyordum katılmak istedim yazmıştı sanırım nasıl takip ediyordu nereden takip ediyordu onu anlamadımYa bak bunu kastediyorumm aşko ben çok konuşuldu böyle şeylerr cok gördüm çünkü tesekkur ederim kuzumm beni anladığın içinn sağol yoksa yeni uye diye değildi kastımız gelipte hemen burda birsey bilmesi şaşırttı oysa kötü bi niyetimde yoktu sende beni anlamışsınheleki direk buraya girmesi hani ben anlatamadim sanırım oyuzden uzatmak istemedim
Bahh bahhŞşştttt
İşkillenecek hiçbir şey yok tatlım. Başka siteler de var bizimkine benzeyen orada öğrenmiş olabilir. Arkadaşımiz kibarca geldi kendini tanıttı mesajlarımiza hanımefendi bir şekilde cevap verdi. Ben de size katılmıyorum.
Şşştttt
İşkillenecek hiçbir şey yok tatlım. Başka siteler de var bizimkine benzeyen orada öğrenmiş olabilir. Arkadaşımiz kibarca geldi kendini tanıttı mesajlarımiza hanımefendi bir şekilde cevap verdi. Ben de size katılmıyorum.
Hayalcim kayıt olmadan bizi takip eden çok arkadaş var. Yapma gözünü seveyim.Bide takip ediyordum katılmak istedim yazmıştı sanırım nasıl takip ediyordu nereden takip ediyordu onu anlamadım
Sağoll abla aslında öyle portakallı falan değildi hiç sevmeyizz ben salcalı yapıyorum domates havuç salca soğan sivribiber yağda kavuruyorum kerevizi atıyorum karabiber tozbiber az kimyon bitti gitti efsane oluyoKerevizinde sadece salatasını seviyorum yemek olarak çok yiyemedim,sağlıklı aslında keşke yesem bende denemek isterim onuda.Afiywetler olsun sizede.
Tamam abla ya susuyorumHayalcim kayıt olmadan bizi takip eden çok arkadaş var. Yapma gözünü seveyim.
Ortama yeni giren biri hassas olur kimseyi tanımıyor. Empati kurun birazcık bitanemDüşüncemi söylüyorum kızma tamam
Normal yemek gibi yapıyorsun,deneyim bende olmazsa bir gün eşim hayatta yemezde kendime yaprım olmazsa.Sağoll abla aslında öyle portakallı falan değildi hiç sevmeyizz ben salcalı yapıyorum domates havuç salca soğan sivribiber yağda kavuruyorum kerevizi atıyorum karabiber tozbiber az kimyon bitti gitti efsane oluyo
YaniiiBide takip ediyordum katılmak istedim yazmıştı sanırım nasıl takip ediyordu nereden takip ediyordu onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?