- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Kaçtane yedin bihteriYok değil bu seferr bitter çikolataya bastım dün jou kahve yanında österince basyım hemen dedim.
Tabağındakileri mideye indirdim ekrana ekmek banarakKaçtane yedin bihteri
KesinlikleFim fitizzzz
Oyle oldu abla üst üste gelince sağol bitanemmÜzüldüm bak şimdi.
Sen gelmeden önce kulüpte bazı olaylar olmuş onun sıcaklığı ile böyle oldu. Yanlış anlaşılmadan kaynaklı iki taraf da gerilmesin lütfen. Senin derdin zayıflamak gel güzelce menunu paylaş biz de seve seve destek oluruz . Soğuma hemen jou da iyi niyetli bir kızdır. Eminim sen de öylesindir. Ben kötü bir enerjini hissetmedim .Bildirimini bekliyorum kuzum. Öyle topuklamayi falan da unut.
Hahahahaha yaaa olsamda yakin getirirdim sana 3kgTabağındakileri mideye indirdim ekrana ekmek banarak
Kesinlikle
İşin şakası çok severim bitteri ondan yaniHahahahaha yaaa olsamda yakin getirirdim sana 3kg
Bense cok severim sevenlerde nadirdir aslındaİşin şakası çok severim bitteri ondan yani
Ne yapacağız bu yaramazla bilmiyorumKaptanımm busaate kadar 300 kez ip atladımgezegenfeza
Ama-Hayal hala uyuyo daha zıplayacakta ohoooo
Çok seven yok aslında doktorlarda bitteri tavsiye ediyorlar.Bense cok severim sevenlerde nadirdir aslında
Uykucu bebe başımda yaaNe yapacağız bu yaramazla bilmiyorum
Evett şekeri de çok düşük olduğu içinÇok seven yok aslında doktorlarda bitteri tavsiye ediyorlar.
Aşırıya kaçmayarak amaa tabii ablaDemek ki bol bol yiyeceğez
Dimii her saat 200 kez zıplıyorum dinlenerek oda tabii direk 200 edemezsin
Sagol canım benimGeçmiş olsun, Allah şifa versin
Nergis 35 ip atlamak bile bukadar iyi olduğunu bilmiyodum burda birileri zıplıyodu kimdi o hahaahha ondan gördümde başladım
Yok yok dikkat ederim canimBelini incitmeden minik zıpla kuzum. 20' liklere çok da güvenme.
ÇalışıyormusunSen gibi edemem ben.kuzum
Sagol canım benim
Yok yok dikkat ederim canim
Ahhhh benim gencliğim sabah ederdimm yaa
Kesinlikle kararındas yemek lazım herşeyide,bazen ayarımız kaçıyor yerken .Aşırıya kaçmayarak amaa tabii ablaben dun onu yedim iştahimi açtı bugün yemeyecem direk kahveyi içecem oda beni tutmuyo artık en iyisi sütle daha iyi tok tutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?