- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
İlk üye olduğumda beni bile erkek zanneden olmuştu çok amin çıtırımOrtama yeni giren biri hassas olur kimseyi tanımıyor. Empati kurun birazcık bitanem.
Evet hassas biriydiOrtama yeni giren biri hassas olur kimseyi tanımıyor. Empati kurun birazcık bitanem.
Üye olmadan uzun süre siteyi hep okuyordum dışardan.Tamam abla ya susuyorum
Hele ben ablaaa ayy burnumdan geldi yaa bide erkek sandılar beni hepimizde var bu yaşamislıgımiz çok normal yanii olabilir boyle zannetmemiz arkadaş hassas olması uzdü birazİlk üye olduğumda beni bile erkek zanneden olmuştu çok amin çıtırım
Pırıl pırıl ne güzel kızlarsiniz Allah'a şükrediyorum ama çok evhamlı olmayalım . Herkes güvende. Susma niye susasin sadece olaya farklı bakmaya çalış.Tamam abla ya susuyorum
Ben de ekürim.Üye olmadan uzun süre siteyi hep okuyordum dışardan.
Çok normal bunları hissetmek .Hele ben ablaaa ayy burnumdan geldi yaa bide erkek sandılar beni hepimizde var bu yaşamislıgımiz çok normal yanii olabilir boyle zannetmemiz arkadaş hassas olması uzdü biraz
Benim eşimde hayatta yemezdii ama buna yedi bende küçük kestim hep aynen ayni yemek gibi bigun kendine bi dene eşinede az bise at agzına beğenir belkiNormal yemek gibi yapıyorsun,deneyim bende olmazsa bir gün eşim hayatta yemezde kendime yaprım olmazsa.
Sonra eşim bana üyelik aldı,bide bilgisayar kullanmayıda pek bilmiyordum dedim olmayacak ayrılacam dedim,hayır dedi eşim kal öğrenirsin demişti.Ben de ekürim.
Evett kendiside anlar düşündüm amaÇok normal bunları hissetmek .
okurdum ama diyet torpillerini hiç görmemiştim ablaÜye olmadan uzun süre siteyi hep okuyordum dışardan.
Hayatta yemez biliyorum damak tadına uymaz çünkü,kendime yaparım mutlaka.Benim eşimde hayatta yemezdii ama buna yedi bende küçük kestim hep aynen ayni yemek gibi bigun kendine bi dene eşinede az bise at agzına beğenir belki
Kiz yok ne safı bilemeyiz yani dank diye girip buraya giremezdim nerden takip ediliyo bilmiyodum bile ben cok normal seyler zannetmemizokurdum ama diyet torpillerini hiç görmemiştim ablaben mi safım yav
Iyi madem zorla guzellik olmazHayatta yemez biliyorum damak tadına uymaz çünkü,kendime yaparım mutlaka.
Tamam abla okeeeeyyPırıl pırıl ne güzel kızlarsiniz Allah'a şükrediyorum ama çok evhamlı olmayalım . Herkes güvende. Susma niye susasin sadece olaya farklı bakmaya çalış.
Proluğu bile geçen hafta sizden öğrendimKiz yok ne safı bilemeyiz yani dank diye girip buraya giremezdim nerden takip ediliyo bilmiyodum bile ben cok normal seyler zannetmemiz
Kilo proplemi olan arkadaşlar mutlaka araştırıp bulmuştur,sayfanın en altında 2007 yılında açılan diyet bölümü var.okurdum ama diyet torpillerini hiç görmemiştim ablaben mi safım yav
Abla sanki git dedikPırıl pırıl ne güzel kızlarsiniz Allah'a şükrediyorum ama çok evhamlı olmayalım . Herkes güvende. Susma niye susasin sadece olaya farklı bakmaya çalış.
Dusün ben bile Parayla bilmezdim siteden birsey sandım eski üyelerden falanProluğu bile geçen hafta sizden öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?