OyyyGünde 2 tane hap alıyorum.
KAhvaltı ettunmiiiGeçmiş olsun abla fıtık mı var
Gördüm canımCanım 2 sayfa geriden başlarsan anlarsın senpizza degilsin birinden
Valla bir an tansiyonum düştü halen midem bulanıyorIYice fırlatcaklar şekeri
Gördüm canım
Cokkötü yaa mideyide yakar fazla şekerideValla bir an tansiyonum düştü halen midem bulanıyor
Ettim ettimKAhvaltı ettunmiii
Hahahahahaha saat gectin oğlum başla zıplamaya artıkkEttim ettimzıplayım bari ortalığı toplayıp
İçinde sığır iliği bilmem ne var hapta,bir nevi ağrı kesici ve kolajen gibi.
Anladım cok geçmiş olsun inşaallah zamanla düzelirİçinde sığır iliği bilmem ne var hapta,bir nevi ağrı kesici ve kolajen gibi.
Oluyor böyle şeyler gayet normal.Aynen haklısın abla doğru
sol bacağım çekmeye başladı kasığada kramplar filan giriyordu,dr fıtıktan şüphelendi mr çekildi sonuç bekliyorum.Geçmiş olsun abla fıtık mı var
Cidden 55 yaşındamısın ilk defa duydum bunuYok kuzum evdeyim de yaş 55 olunca birde vertigo geçirdim bi zamnlar o yüzden dedim
Geçmiş olsun dikakt et kendine.Gördüm canım
Valla bir an tansiyonum düştü halen midem bulanıyor
Umarım canısı sonuca göre gidilecek.Anladım cok geçmiş olsun inşaallah zamanla düzelir
Evet canım ama asıl yaş 28Cidden 55 yaşındamısın ilk defa duydum bunu
Geçmiş olsun canımsol bacağım çekmeye başladı kasığada kramplar filan giriyordu,dr fıtıktan şüphelendi mr çekildi
Valla erkenden de kalktım. Alışmış vücut saat altı buçuk oldu mj sıkılıyorum.. sıka sıka sıkıldıkkız sabah işe nasıl kalktın ben uykumu almak için erken uyuyorum yoksa benim sıpa 7de ayaklanıyor bide ben uykumu almasam sinirli oluyorum
Evett bugunden itibaren sık cuma geliyo gümbür gümbür
Olabilir alismıştırValla erkenden de kalktım. Alışmış vücut saat altı buçuk oldu mj sıkılıyorum.. sıka sıka sıkıldık
Ah canım yaÖğle aram çok acıktım bugün nedense
Herkesin vücudu ayni tepki vermeyebiliyor bende kesintisiz uyumayı ozledimKendimi bildim bileli hep erkenciyim. Böyle saat 9 a 10 a kadar uyuyanlara bazen imreniyorum. Neden ben de uyuyamıyorum diye.
Kızımdan küçükmüşsün yaş olarak,geceleri saymazsak daha da gencizEvet canım ama asıl yaş 28geceler sayilmayinca
Çok teiekkürler sağolGeçmiş olsun canımyazarhanim35 Geçmiş olsun canım. Sanada
Onu bende özledim. 3 bebe var. Ucununde yaş aralığı 4. Tam düzlüğe çıktım dediğim an dön başa yaptım.Herkesin vücudu ayni tepki vermeyebiliyor bende kesintisiz uyumayı ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?