Bi kaç gündür kabızım o yüzden oldu sanırım. Nasıl bi diyet yapsam ki ?Kuzum yediklerin gayet iyiydiii acaba baska bi diyet mi uygulasak sana vücudunu şok yaratmak lazım
5 6 dan sonra yediğim zaman kilo veremiyorum onu anladım ablaCanını sıkma Hayalcim. Sen güçlü bir iradeye sahipsin sana iyi gelmeyen şeyleri hatırlamaya çalış. Bu hafta o şekilde ilerle. Düzelecek merak etme.
tamam abla sağol kusura bakma lütfenCanın sağolsun kuzum
Burdan ne ders çıkarırsın, neyi eksik yapmış olabilirsin biraz üstüne düşünmeni isterim
Şaşıtma yapmak istedin anladığım kadarıyla canım . O şekilde gerçekten vücut birden şaşırıp tekrar kilo verme moduna geçiyor. Çok iyi düşünmüşsün .Cuma 83.35
P.tesi 83.70
Bgun 83.45
Diyet flan yapmadım gunlerdir açıkçası bisey deniyorum bgun detoksla girisip kırmaya calisicamdirence direniyorum
Elhan blonde ambition
Eki Görüntüle 3317095
Kabızlık kaynaklı kesinlikle. 17.00 - 18.00 de en son bitirmek gerçekten çok etkili. Ben bazen 16' ya bile çekiyorum. Açlık hissettiğimde biliyorum ki o anda yağ yakmaya geçiliyor. Durdurmamam lazım deyip bir şey yemekten vazgeçiyorum..Kabızlık sorunu için magnezyum denemeyi düşünür müsün? Öncesinde değerlerine baktirdiktan sonra tabi ki....Bi kaç gündür kabızım o yüzden oldu sanırım. Nasıl bi diyet yapsam ki ?
5 6 dan sonra yediğim zaman kilo veremiyorum onu anladım abla
tamam abla sağol kusura bakma lütfen
Kabızsa ozaman ondan zaten çok farkediyor canoBi kaç gündür kabızım o yüzden oldu sanırım. Nasıl bi diyet yapsam ki ?
Kizzz gayet iyi yerden başlıyorsun haaa 80lere çıkmadın
Çok teşekkür ederimTebrik ederim canım . Yine harika bir düşüş olmuş.
Düzenli uykuda çok önemliymiş abla bideÇok teşekkür ederim
İnşaAllah lenfler boşalıyordur, gerçi 3 gündür akşamları çok sızı var, erken yatıyorum o yüzden
Kusurluk birşey yok canım, benim için deyil, kendin için kilo vermek istıyorsun, yanlış yapmadan doğruyu bulamayızBi kaç gündür kabızım o yüzden oldu sanırım. Nasıl bi diyet yapsam ki ?
Süper
Salladık bu haftayı maşaAllah
Daha ne kadar inceleceksin acaba
Menekşe kokulu yarim de maşallahi hak etti.
66' lari es mi geçtin çen
Öyledir kuzum, kedim var, beraber yatıyoruz, bazen o uyartıyor bazen sebepsiz yere uyanıyorumDüzenli uykuda çok önemliymiş abla bide
Tebrikler bitanem
Çok iyi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?