Masterfit Yarışması 87. Etap | 13.10 | 16.10 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
| 67.7 | |||
| 82.6 | |||
| 67.5 | |||
| 72.3 | |||
| 64.7 | |||
| 68.2 | |||
| 65.2 | |||
| 78.6 | |||
| 91.6 | |||
| 79.3 | |||
Mavi Takim | ||||
| 65.95 | |||
| 67.95 | |||
@Ysmondr | 83.45 | |||
| 99.2 | |||
| 79.8 | |||
| 76.8 | |||
| 88.2 | |||
| 69.5 | |||
| 74.3 | |||
| 83.5 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
| 72.0 | |||
| 66.0 | |||
| 107.12 | |||
Bu hafta benim haftam diyorum - 2 şerler gelcmblonde ambition
Ysmnondr
sibel_84
Lavinia_98
gezegenfeza
Ellssa
Efenin_Annesi
TemelinSafinazi
askrhpozitif
Mavişlerimm tekrardan takımıma hoşgeldiniz
Çok verimli bir hafta geçireceğimize can-ı gönülden inanıyorum. Hergün mutlaka menü su spor bildirimizi yapmanızı istiyorum sizden emin olun çok önemli..Ve olabildiğince aktif olmanız. Bu haftayı aktif geçirin ve hafta sonunda etkisini görün diyorum
Önümüz hafta sonu, dikkatli gecirmekte fayda var biliyorsunuz. Hepinizi kocaman öpüyorum ve menülerinizi bekliyorum(menü paylaşanlar mesajımın bu kısmını önemsemeyebilir)
Elhan buyrun inci gibi takımımız efenim
Kızlaaarrrrr Hadi bu hafta hep beraber hararetli bir hafta yapalımKomple tüm gruplarda yüksek düşüşler olsun Hep bereber bir sıçrama yapalım.
ikili çekişmelerin bizi daha iyi hırslandırıp hep beraber iyi bir düşüş yaşarız diye düşünüyorum. Hadi herkes rakip seçsin
Elhan sibel_84
Ellssa -Hayal
Ysmnondr gezegenfeza +ben
Var mı arttıraaaannnnn
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.Yeni etabimiz, yeni takımlarimiz hayırlı olsun arkadaşlar . Bol eksili, motivasyonlu bir hafta olsun inşallah.
Masterfit Yarışması 87. Etap 13.10 16.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım Beth18 KAPTAN 67.7 yazarhanim35 82.6 menekse_kokusu 67.5 Elhan 72.3 Jou 64.7 flziso 68.2 Nergis 35 65.2 -Hayal 78.6 60kiloyum 91.6 Cookiie 79.3 Mavi Takim s i d e l y a KAPTAN 65.95 TemelinSafinazi 67.95 @Ysmondr 83.45 Efenin_Annesi 99.2 Ellssa 79.8 blonde ambition 76.8 askrhpozitif 88.2 Lavinia_98 69.5 sibel_84 74.3 gezegenfeza 83.5 HAZIRLIK BÖLÜMÜ sonundaoldu 72.0 Lonely single girl 66.0 Iron Butterfly 107.12
Bu hafta benim de haftam gibi geliyorBu hafta benim haftam diyorum - 2 şerler gelcm
Oooo inşallah -2 yi görürsünBu hafta benim haftam diyorum - 2 şerler gelcm
Vatanın çıtır, dinamik, sağlıklı annelere ihtiyacı var. Görevimiz kutsal hatunlar , gazamiz mübarek olsun.
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
Çıtırlık bize çok yakışacakVatanın çıtır, dinamik, sağlıklı annelere ihtiyacı var. Görevimiz kutsal hatunlar , gazamiz mübarek olsun.
Afiyet olsun canımSabah limonlu kahve ve dukanla basladim
Kahvaltım 13.00 aşağıdaki gbi
Eki Görüntüle 3317487
Ara 1 elma
akşam yemeğinde kabak soteledim domatesle 3 küçük kepçe etli çorba vardı yanında bide ekmek nietine de azıcık peynirli makarna yedimsaat 18.30 civarı bitirdim
Eki Görüntüle 3317486
s i d e l y a
blonde ambition
gezegenfeza
Elhan
iyi ki seni rakip olarak secmemisim canisi
Insallah canim benim çok dikkat edelim
Teşekkürler canım :)Aaayy çok mantıklıymış amaa ellerine sağlıkkkk
Kıymayla da güzel olur muhtemelen ama beşamel sos varsa tavuk daha çok yakıştıVallahaa iyi fikirmiş
Yok kuzum, telegramdan gruplar oluşturuldu ve gruplara özel kısa video olarak geliyorO 3 set hareket nedir abla resimlimi bakabilirmiyim
Evet şimdi gördüm kuzum arada kaynamış
Köz patlıcan salatası
Evet ezdi geçti beni paramparça ettihahah güzel rakip olur benden
Sorma valla, ne yapsakTüm günü kahveyle etmiş vallarakipler hırslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?