- 14 Şubat 2021
- 8.434
- 22.685
- 298
Neresinden gelin oda mı merkezÖylee canımm kına dügünde orda olcak burdada nişanda burda olcak kına ve nikah etcez istanbula yani
Tamam canim cumaya kadar odem attirici çaylar yapabilirsin.
Bu yeşil salata da ayrı muhteşemBana kalsa salatayı fulll yeşillikli yapacağım eşim çoban salatası hastası resmen domstes salatalık kuru soğan onun için salata oldu bitti
Ben olsam;
Marul tere roka kuzu kulağı semizotu salatalık
Neler içerdim hele hibiskus caýı çok fena ödem atıyoTamam canim cumaya kadar odem attirici çaylar yapabilirsin.Jou Yapıyordu geçen haftalarda yanlı hatırlamıyorsam dukan birası onu deneyebilirsin. Evde durup vaktim ilsa bende yapar akşamdan içer sabah tartışırım ama evde dueacak vaktim yok. Senin vaktin varsa yap vanim
Hatirlamıyorum ama sorayim gelinimizeNeresinden gelin oda mı merkez
Evet bende çok seviyorum ama işteBu yeşil salata da ayrı muhteşem
Ben bu süreçte Dukan birasi ve hibiskus kullansam regli geçilmesi falan yaşarmıyım tedavimi etkiler mi acaba ? Bu durumda tedirgin oluyorum biraz uygulayıp kullanmayaNeler içerdim hele hibiskus caýı çok fena ödem atıyo
Sen kullanma kuzum yesilçay düşük sebebi ben 15gunlük yapiyodum hergun 1 litre 15gün bitti kanamam oldu megersem düşük yapıyormuşum hibiskusta sıkintılı sen kullanmaEvet bende çok seviyorum ama işte
Ben bu süreçte Dukan birasi ve hibiskus kullansam regli geçilmesi falan yaşarmıyım tedavimi etkiler mi acaba ? Bu durumda tedirgin oluyorum biraz uygulayıp kullanmaya
Yağsız magsiz dilimize düştün bir kere tatlım.Ulaannn bunu diceğini biliyordum hahahahaah çokta yagsızdı amaa ablaadersimi aldım.benn
74.100 müGelelim tartıya
Cuma 73.500
Bugün 74.100
Fark + 600
Çok üzgünüm, kilo olsa bişeyler yapardım, ödem olunca sıkıntı yaşıyorum
İnşaAllah cumaya kadar iner
Oldu bi denedikk daha olmaz hahahahaYağsız magsiz dilimize düştün bir kere tatlım.
Senin bir kova dolusu günah keçin pardon mısırın var biz ne edek
Yemeden zar zor 200 verebiliyorum.
Kasım'da adet söktürücü kullanmak istiyorum aslında ama bilemedim 1 2 si gibi başlasa reglim rsporum yanmadan Transfer olabilirim inşallah öyle de olurSen kullanma kuzum yesilçay düşük sebebi ben 15gunlük yapiyodum hergun 1 litre 15gün bitti kanamam oldu megersem düşük yapıyormuşum hibiskusta sıkintılı sen kullanmaadet soktürücüdür anında soktürür olsa içerdim söksün diye
Dün yeşil çay falan içmedim. Şimdi içeceğim hazırladım. Ödem iner. Wc yi de hallettim. Su an daha iyiyim canım.Tamam canim cumaya kadar odem attirici çaylar yapabilirsin.Jou Yapıyordu geçen haftalarda yanlı hatırlamıyorsam dukan birası onu deneyebilirsin. Evde durup vaktim ilsa bende yapar akşamdan içer sabah tartışırım ama evde dueacak vaktim yok. Senin vaktin varsa yap vanim
Haaaa ozaman sen hibiskus çayı iç tedavi daha olcaksın dimi hanii suanlık doktorluk birsey yoksa embriyo olmadıysa soktürmek istiyorsan çayindna yapKasım'da adet söktürücü kullanmak istiyorum aslında ama bilemedim 1 2 si gibi başlasa reglim rsporum yanmadan Transfer olabilirim inşallah öyle de olur
Anladim canim umarım geçer o şişlik halini biliyorum zor bir durumDün yeşil çay falan içmedim. Şimdi içeceğim hazırladım. Ödem iner. Wc yi de hallettim. Su an daha iyiyim canım.
Bazı sabahlar çok ödemli kalkıyorum. Dün yeşilçay falan da içmeyince böyle oldu.
Oo cumaya baya eksi olur sende tatlim
Senden de ümitliyim cumayaGelelim tartıya
Cuma 73.500
Bugün 74.100
Fark + 600
Çok üzgünüm, kilo olsa bişeyler yapardım, ödem olunca sıkıntı yaşıyorum
İnşaAllah cumaya kadar iner
Yok yok 25 Eylül'de toplama oldu donduruldu Ekim reglisi geçti Kasım'da gel transfer için başlayalım dedi Dr 20 kasıma kadar transfer olmam gerek raporum bittiği için para talep edecekler benden yoksaHaaaa ozaman sen hibiskus çayı iç tedavi daha olcaksın dimi hanii suanlık doktorluk birsey yoksa embriyo olmadıysa soktürmek istiyorsan çayindna yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?