Bende corumdayım abla Merzifon’a çok yakınBazı bölümleri Amasya'da çekilen bir dizi izlemiştim bayılmıştım memleketine. Geçen yaz düğüne gidecektik Merzifon ' a gorumcemin kızını verdik oraya. Sonra düğün Ankara'ya alındı o da içimde kaldı bayağı heveslenmistim.emekli maaslarimiza elle tutulur bir zam gelsin gezmelere baslayacagiz inşallah.
Dağı var kocamaan çıkılıyor en üst noktasına enfes bi manzara var imkanın olursa cık kesinlikleEvett yaa resimlerde gördüm cokgüzel ben cok beğendim evler dağlarda eski evler gibi tarihi gibi koprüsü var falan
Tamam ablacım teşekkür ederim gaza geldim devam edicem. Güvendiğin için teşekkür ederimTatlım içindeki gençlik ateşine güven ben güveniyorum sana.minik dalgalanmalar yaşadigimizin gostergesi ve her şey yolunda.
Ona kalsa gününüzü bekleyin diyorKelebeğim doktoruna sor bunu.
Amasya’yı çok severim jou küçücük ama çok şirin tatlı bi yer
Bazı bölümleri Amasya'da çekilen bir dizi izlemiştim bayılmıştım memleketine. Geçen yaz düğüne gidecektik Merzifon ' a gorumcemin kızını verdik oraya. Sonra düğün Ankara'ya alındı o da içimde kaldı bayağı heveslenmistim.emekli maaslarimiza elle tutulur bir zam gelsin gezmelere baslayacagiz inşallah.
Annemlerin köyü Çorum'a daha yakınBende corumdayım abla Merzifon’a çok yakınahhh emekliler ne yapacak bilmiyorum abla babamda emekli kardeşim okuyor masraf bitmiyor kıt kanaat geçiniyorlar
Bikaç kez tartıldım, yerini değiştirip yine tartıldım aynı çıktı maalesef74.100 mü
Bebem yanlışlık yok değil mi
Kizzz gezmeğemi gittinnDağı var kocamaan çıkılıyor en üst noktasına enfes bi manzara var imkanın olursa cık kesinliklebi kaç köprü var evet yeşil ırmağın üstüne bayılacaksın çok farklı bi ruhu var
Ona kalsa gününüzü bekleyin diyor
Mikemmel mikemmel memleketKizzz gezmeğemi gittinn
Çorumdan oraya okadar yakınmı çık evet merzifonu cok duydumBende corumdayım abla Merzifon’a çok yakınahhh emekliler ne yapacak bilmiyorum abla babamda emekli kardeşim okuyor masraf bitmiyor kıt kanaat geçiniyorlar
Evett gelin heryaz giderdi cekilip snap atardı görürdümm kina yakmadan bi gezerimmMikemmel mikemmel memleket
Işte buralarOna kalsa gününüzü bekleyin diyor
Nasıl yanlışlık yokBikaç kez tartıldım, yerini değiştirip yine tartıldım aynı çıktı maalesef
Tebrik ederim canımben de 72 ye gelince kendime ilk ödülümü vericem. ❤
Canım cuma 73.500 değil 83.500 dun.
yani bu günde 74.100 değil 84.100 sün galiba
Doğru dimi canım. Ben 70değil 60la okuyorum dediğim gibi sende 70le okuyorsun galibabilinç altımıza yerleşmiş hatta sen sadece öyle okumakla kalmayıp burayada òyle yazmşsın
Kas için tebrikler canım. Diğer artıda cumaya kadar iner hatta eksiye döner diye düşünüyorum
gezegenfeza @Ysmnondr Kızlar şunu da söylemeden geçmeyeyim ikinizi de yeniyorum şuan
Geçen sene gidip gördüm, gerçekten harika biryerEvett yaa resimlerde gördüm cokgüzel ben cok beğendim evler dağlarda eski evler gibi tarihi gibi koprüsü var falan
Yanlışlıkla da olsa vermişim ayol, bozmayınNasıl yanlışlık yok10 kilomu verdin
Alışmayalım iyi iyi çok güzelAllah söyletmiş ne diyim
Evet bi alışamadım 8 li rakamlara ama dediğin gibi
Cuma 83.500
Bugün 84.100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?