Bence olmazzz yaa daha transfere bile girmedin adeti söktürüyor nasılsa hassas noktan anliyorum.bende birsürü şey düşündüm bukonuda kendime ama o ay tüp bebege gidecekken ben hamileymişim hergün 10bin adım atardım yumurtalarım.hareketlensin diye son bi çalışma yapalım dedim kocamaYok yok 25 Eylül'de toplama oldu donduruldu Ekim reglisi geçti Kasım'da gel transfer için başlayalım dedi Dr 20 kasıma kadar transfer olmam gerek raporum bittiği için para talep edecekler benden yoksaondan dedim söktürücü kullansam zararlı bir durum olur mu diye
Bu süreçte faydalı olacağım bilgiler ne varsa öğrenmek isterim gerçekten 2019dan beri bu süreç içerisindeyim kilomun sebebi boğazdan çok ilaçlar ve stres yedi bitirdi beni resmen şimdi de bu durmun önüne geçemiyorumBence olmazzz yaa daha transfere bile girmedin adeti söktürüyor nasılsa hassas noktan anliyorum.bende birsürü şey düşündüm bukonuda kendime ama o ay tüp bebege gidecekken ben hamileymişim hergün 10bin adım atardım yumurtalarım.hareketlensin diye son bi çalışma yapalım dedim kocama
Bende oyle ilaçlarla olmuştum aşılama için iğneler en son caree sabah açkarna kahvemi icip yürüyüşe cikardım 10bin atıp eve gelip kahvaltımı yapardım omlet bol yeşillik bunun sebebide zayıflamamla ve yürüyüşle oldu sende öyle dene istersen en sağlıklısıda bu gercekten tak kulaklığı müziği kafandan bebeği çıkar yürüyüş yap elbetki olcak olmayacak değillBu süreçte faydalı olacağım bilgiler ne varsa öğrenmek isterim gerçekten 2019dan beri bu süreç içerisindeyim kilomun sebebi boğazdan çok ilaçlar ve stres yedi bitirdi beni resmen şimdi de bu durmun önüne geçemiyorum
Yüzümü tebessüm ettirdin Allah razı olsunBende oyle ilaçlarla olmuştum aşılama için iğneler en son caree sabah açkarna kahvemi icip yürüyüşe cikardım 10bin atıp eve gelip kahvaltımı yapardım omlet bol yeşillik bunun sebebide zayıflamamla ve yürüyüşle oldu sende öyle dene istersen en sağlıklısıda bu gercekten tak kulaklığı müziği kafandan bebeği çıkar yürüyüş yap elbetki olcak olmayacak değill
Evet cnm eriştebravo geçmiş olsun bu arada
Çok güzel eksi kutlarim
Erişte mi canim
Yani en azından kilo almamışsın canim tebrikler
Çok guzel eksi
canim bebeğim şekerim olmadı bu ama olsun cumaya kadar gidecek hepsi eminim
Bence oyle yap başkada sağlıkli birsey yok ciddennben 30 tane igne vuruldum totomdan aşilama için ilaclar hele hep ondan aldım kiloşları bide böyle deneyeyim oldu oldu olmadı tüp dedim hatta tahliller hersey yapılmistı genede o ay ben son care böyle edeyim dedim hersabah mutlaka çiktım bide termal taytın varsa onuda çek totona misssYüzümü tebessüm ettirdin Allah razı olsunmutlaka deneyeceğim fırsat kaybetmeden
Hem de çok iyi sen kafadan bir kilo düş gerçeği o kuzum.Cuma 83.45
P.tesi 83.50
+50 gr
Eki Görüntüle 3318603
Adet dönemine +50 grla girdim gayet iyi bencebugün yarın gelir benmkiler 200 gr kadar kas almisim
s i d e l y a Elhan blonde ambition gezegenfeza
Ahahahahahah maşllah maşallahIron Butterfly kizz merkezdeymis bizim gelinde
Kelebeğim doktoruna sor bunu.Yok yok 25 Eylül'de toplama oldu donduruldu Ekim reglisi geçti Kasım'da gel transfer için başlayalım dedi Dr 20 kasıma kadar transfer olmam gerek raporum bittiği için para talep edecekler benden yoksaondan dedim söktürücü kullansam zararlı bir durum olur mu diye
Ablam ya iyiki varsın valla iyikiYavrum benim. Her zaman yanındayım hatta bugünkü artimla bile.biraz daha bekliyorum az artı bildireyim diye
Tebrik ederim canım
Canım cuma 73.500 değil 83.500 dun.Gelelim tartıya
Cuma 73.500
Bugün 74.100
Fark + 600
Çok üzgünüm, kilo olsa bişeyler yapardım, ödem olunca sıkıntı yaşıyorum
İnşaAllah cumaya kadar iner
Kas için tebrikler canım. Diğer artıda cumaya kadar iner hatta eksiye döner diye düşünüyorumP.tesi 83.50
+50 gr
Eki Görüntüle 3318603
Adet dönemine +50 grla girdim gayet iyi bencebugün yarın gelir benmkiler 200 gr kadar kas almisim
s i d e l y a Elhan blonde ambition gezegenfeza
Amasya’yı çok severim jou küçücük ama çok şirin tatlı bi yerIron Butterfly kizz merkezdeymis bizim gelinde
Bazı bölümleri Amasya'da çekilen bir dizi izlemiştim bayılmıştım memleketine. Geçen yaz düğüne gidecektik Merzifon ' a gorumcemin kızını verdik oraya. Sonra düğün Ankara'ya alındı o da içimde kaldı bayağı heveslenmistim.Ahahahahahah maşllah maşallahRabbim tekrardan hayırlı uğurlu etsin inşallah
Evett yaa resimlerde gördüm cokgüzel ben cok beğendim evler dağlarda eski evler gibi tarihi gibi koprüsü var falanAmasya’yı çok severim jou küçücük ama çok şirin tatlı bi yer
Tatlım içindeki gençlik ateşine güven ben güveniyorum sana.Ablam ya iyiki varsın valla iyikibenden çok almamıssındır abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?