Kiz valla menüden kısıp bittere dadanıyorumKız menün çok az oluyor . Bu nasıl aç furuyor diye bakıyorum nasıl artı çıksın ki çıkmaz bence
Yok canım yaaa Kalorin baya düşük ondan biraz çerez , bir kaç bitterle bence rahat rahat kilo vermişsindir.Kiz valla menüden kısıp bittere dadanıyorumbu hafta çikolata kıtlığı çekiyormuşum gbi devamlı bisiler bisiler istiyor canım dün dizi vardı çerez merez de yedim + çıkarım muhtemelen cumaya
Bir kaç bitterYok canım yaaa Kalorin baya düşük ondan biraz çerez , bir kaç bitterle bence rahat rahat kilo vermişsindir.
Al benden de o kadar. Dün gece nerdeyse 2 saat anca uyudun. Bu gece de kalktım patlıcan kızartıyoruz. Gram uykum yokİnşallah bu gece erken yatabilirimçok ciddi uyku problemi yaşıyorum 03 'leri falan geçiyor saat sonrada sabah şiş oluyorum tabi. Yoksa çok güzel düşüş olurdu diye düşünüyorum ama 3 gündür sabah akşam aynı çıkıyorum tohaf Akşamda sabahta 76lardayım . İnşallah yarın yada 1-2 güne sabah artık 75 de kalkayım
Benim de öyle oluyor 2-3 saatle kalkıyorumAl benden de o kadar. Dün gece nerdeyse 2 saat anca uyudun. Bu gece de kalktım patlıcan kızartıyoruz. Gram uykum yok
Amin canımYa abla niye öyle oldu ki ? Türk komşun yok mu yabancılar mı hep ? İyi ol inşallah Allah kimseye muhtaç etmesin
Çok ayıp etmişler. Normal bi hastalıkta değil senin ki nasıl bu kadar gaddar oluyor insanlar ben anlamıyorum yaAmin canım
Bir Arap komşum var, o yollardı, kabul etmedim, evdeki erkekler başkasının yaptığı yemeği yemezler, bana kalıyordu.
Biraz uzakta Türk bir komşum var, o hamurişi yaptıkça yollar, lavaş, gözleme, haşhaşlı filan.
Onu tanıyıp sevdikleri için yerler.
Bahsettiğim eşimin akrabaları canım.
Rehabilitasyondan çıktım, biyerlerden tutunarak zar zor yürüyerek wc ye anca gidiyorum, biri de bugün yemek benden, sen uğraşma demedi. Bekledim mi? Hayır. Yapmadıklarına memnun bile oldum, sonradan başa kakarlardı.
Ama onların başına böyle bişey gelse hem yemek yapıp götürür hem gitmişken bi evini en azından süpürüp dönerdim.
Bir kızım var sağolsun, kızım ve Türk komşum dışında kimseden bişey görmedim
İşte aynı seyleri yaşıyoruz. Bende saat 6 da kalkmam lazım iki bebe okula gidecek onları hazırla ,beslenmelerini ayarla. Sonra kendini ayarla derken saat 8 buçuk oluyor. Hadi evden ciktim okula gittim derken saat 9 oluyor ve maraton başlıyorBenim de öyle oluyor 2-3 saatle kalkıyorummecbur 07'de kalkıyorum ve buna rağmen gece 03-04 hala uyumamışım kendimi uyumaya zorluyorum resmen yok ne yapacağız bilmem .
Gurbette çok zor oluyor canım. Yalnızlığı damarlarındaki kana kadar hissediyorsun bazen.Amin canım
Bir Arap komşum var, o yollardı, kabul etmedim, evdeki erkekler başkasının yaptığı yemeği yemezler, bana kalıyordu.
Biraz uzakta Türk bir komşum var, o hamurişi yaptıkça yollar, lavaş, gözleme, haşhaşlı filan.
Rehabilitasyondan çıktım, biyerlerden tutunarak zar zor yürüyerek wc ye anca gidiyorum, biri de bugün yemek benden, sen uğraşma demedi. Bekledim mi? Hayır. Yapmadıklarına memnun bile oldum, sonradan başa kakarlardı.
Ama onların başına böyle bişey gelse hem yemek yapıp götürür hem gitmişken bi evini en azından süpürüp dönerdim.
Cumayı düşün ve elinden bırak.Bir kaç bitterduymamış olayım dadanipta bir kaç bitterle bırakır mıyım
Gönlümden çıkardım, hayatımdaki değerleri bana verdikleri kadarÇok ayıp etmişler. Normal bi hastalıkta değil senin ki nasıl bu kadar gaddar oluyor insanlar ben anlamıyorum yasenin yerinde olsaydım bir daha asla görüşmez konuşmazdım tamamen çıkarırdım hayatımdan. İnsana bazen akrabadan cok 7 kat yabancı daha yakın oluyor
Hemde nasılİşte aynı seyleri yaşıyoruz. Bende saat 6 da kalkmam lazım iki bebe okula gidecek onları hazırla ,beslenmelerini ayarla. Sonra kendini ayarla derken saat 8 buçuk oluyor. Hadi evden ciktim okula gittim derken saat 9 oluyor ve maraton başlıyor
Gurbette çok zor oluyor canım. Yalnızlığı damarlarındaki kana kadar hissediyorsun bazen.
Ben uyudum uyandım günaydınlar sen uyumadın mı bacimUyudunuz mu
Ayy uykusuzluk gün boyu sersem gibi eder Allah yardımcınız olsunbenden de o kadar. Dün gece nerdeyse 2 saat anca uyudun. Bu gece de kalktım patlıcan kızartıyoruz. Gram uykum yok
Bi zamanlar bende öyleydim gece 3 de 4 de yemek yapardım artık uyuyamıyorum diye sonra depresyon tedavisinde bi başladım uyumaya çok şükür 4 yıl dır ilaclarida bıraktım uyku duzenede girdienim de öyle oluyor 2-3 saatle kalkıyorummecbur 07'de kalkıyorum ve buna rağmen gece 03-04 hala uyumamışım kendimi uyumaya zorluyorum resmen yok ne yapacağız bilmem .
Gurbetlik zor ya Türkiye olsa kardeşin akraban zaten kimseye bırakmaz seni de zaten merak etme bizim buralarda da komşuluk yardımseverlik yok 6 yıl oldu bu evde oturuyorum 3 gün kapıyı açma bi Allahin kulu bu öldümu kaldimi görünmüyor demezAmin canım
Günaydın. CnmmmGünaydın ahali hayırlı sabahlar diliyorum güzel haberler alacağımız sağlıklı bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?