- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Ne güzel menü canım maşallah . Afiyet olsun.Elhan @s i d e l y a blonde ambition Efenin_Annesi @Hayalkuran
Açkarna ; dukan birası-
11.00
2 yumurtalı tazesoğanlı omlet
15.00
Sütlü kahve (tarçın kakao kahve)
17.00
1 tabak dolusu kıymali karnabahar
2 dilim mercimek ekmek
Yatmadan önce yoğurt kürü
Zencefil zerdeçal tarçın pulbiber limon
2 litre su
Vaaaaayyyyyy dönüşüm muhteşem olacak adlı çalışma olmuş
Menü bildiriminden selamlar
Sabah limonlu kahve +dukan birası
Öğlen 13.00
Maydanoz+dereotu+salatalık+limon detoksu
Ara
Turk kahvesi
maden suyu
Nesfit
Akşam 19.00
Lahana yemeği
Bebemden kalan bi miktar kurufasulye artığı
@s i d e l y ablonde ambition @gezegenfeza Elhan
Kiymalı olunca epey tok tuttu beni yavas yavas acıkıcam oda ama yoğurt küru yiyecem sincukkkNe güzel menü canım maşallah . Afiyet olsun.
Vaaaaayyyyyy dönüşüm muhteşem olacak adlı çalışma olmuşharika menü tatlım afiyet olsun
Yarına yemekli misafirim var. En az kayıpla atlatirsam Perşembe hurma yapacağım inşallahBakk3gün kaldı bide ben kıymalı karnabahar ettim hic acıkmadım varyaaa ama yoğurt kürü yiycem ben uyurken yaksın göbeğimin yağları aslinda et yemek 8 saat tok tutar
Gel sarilalim
Bana ne küstüm
Gaza getirin beni nolur
Aynen abartmamak lazimAll bak gidiyor gramlar aslinda almiyosun kilo ödem oluyo ben rizedeyken evime geldim 3 kilo aldım
1.5haftada hemen 3 kilo gitti oda ödemden miş meğer gercekten biyere gidince ye ve gelince diyete başla miss gibi hep gidersenveremezsin kilos o ayrı
Sen aç kal misafirini doyur benim gibiYarına yemekli misafirim var. En az kayıpla atlatirsam Perşembe hurma yapacağım inşallah
GüzelBenim son ara öğünüm değişti. 2 saat uyumuşum. Kalktım bir maden suyu ile bir avuç fındık yedim. Çay ile kuru kayısı iptal.
gel yamacıma naz etme güzel düşmeden yürü all en güzel gaza getirecek sarki
Aynen abartmamak lazim
Herhalde aç kalacağım. İnşallah geçen ki gibi olmaz. Misafir üzerine misafir gelmez.Sen aç kal misafirini doyur benim gibi
Ben içine bir tane de haşlanmış patates koyuyorum yada haşlanmış yumurtanın sarısını :)Bir kilo ince bulguru kısır gibi ısliyorsun bir tane Kuru soğanı 3-5 tane sarımsağı robottan geçiriyorsun canım ondan sonra onların suyunu sıkıp köftenin bulgurunun içerisine koyuyorsun 2 yemek kaşığı isot bir buçuk yemek kaşığı çiğ köfte baharatı kimyon karabiber İsteğe göre koy yarım şişe Nar ekşi sosu 1 yemek kaşığı biber salçası 2 yemek kaşığı domates salçası 3 yemek kaşığı Kuru nane yağını sen kuruluğuna göre ayarlarsın zaten yağının bir ölçüsü yok
Meze tarzı şeyleri bol tutarsan canım birde tavuk Ya da et ve çorba olursa kendin onlardan ye misafire de yanına püre Ya da pilav yaparsın :)
Herhalde aç kalacağım. İnşallah geçen ki gibi olmaz. Misafir üzerine misafir gelmez.
Seni gaza getirmezmiyiz biz yaaaaGel sarilalim
Bana ne küstüm
Gaza getirin beni nolur
Yumurtalı hiç duymadım patateside ha patatesli köfte var ama o başka bi tarif her yörenin ayrı demkkiBen içine bir tane de haşlanmış patates koyuyorum yada haşlanmış yumurtanın sarısını :)
Çorba, patlıcan musakka pirinç pilavı menü canım. Yanina da cacık yaparım. Yarın okuldan geç çıkacağım. Dört buçuk gibi evde olurum.Meze tarzı şeyleri bol tutarsan canım birde tavuk Ya da et ve çorba olursa kendin onlardan ye misafire de yanına püre Ya da pilav yaparsın :)
İnşallah canım. Cuma 73 u görürsem süper olurSeni gaza getirmezmiyiz biz yaaaahiç bırakmıyorum gece gündüz peşindeyim biliyorsun menünde gayet güzeldi canım. Misafirleride atlatırsan tamamdır kimse tutamaz seni
AAaaaaaaaaaaaaa anamm millet nelerde yapıyo haaaBen içine bir tane de haşlanmış patates koyuyorum yada haşlanmış yumurtanın sarısını :)
Doğru bitanem senin bebeğin de var . İçin kazındiğı zaman proteine yönel . Sebze firinla üzerine tereyağlı yoğurt off offTamamdır yarın öyle yapmaya çalışacağım çok acıkıyorum içim kazınıyor resmen oğlan da sürekli meme istiyor diş çıkıyor yine
Kızlar bir şey sorucamYumurtalı hiç duymadım patateside ha patatesli köfte var ama o başka bi tarif her yörenin ayrı demkki
Canım gayet diyete uygun işte. Pilavı zaten yemezsin tamamdır.Çorba, patlıcan musakka pirinç pilavı menü canım. Yanina da cacık yaparım. Yarın okuldan geç çıkacağım. Dört buçuk gibi evde olurum.
İnşallah canım. Cuma 73 u görürsem süper olur
daha kolay şekil almasını sağlıyor canım. Ufak patates , patatesli köfte kadar çok değilYumurtalı hiç duymadım patateside ha patatesli köfte var ama o başka bi tarif her yörenin ayrı demkki
Kolay gelsin canım şimdidenÇorba, patlıcan musakka pirinç pilavı menü canım. Yanina da cacık yaparım. Yarın okuldan geç çıkacağım. Dört buçuk gibi evde olurum.
İnşallah canım. Cuma 73 u görürsem süper olur
Ay ben mutfağı çok severim özellikle tatlı yapmayı :) canım sıkılınca gidip su böreği falan açarımAAaaaaaaaaaaaaa anamm millet nelerde yapıyo haaa
Bu hafta çok dikkat etmem gerek zaten cumaya kadar mutlaka vermem lazım kaptanımın bana güvenini boşa çıkarmamalıyımDoğru bitanem senin bebeğin de var . İçin kazındiğı zaman proteine yönel . Sebze firinla üzerine tereyağlı yoğurt off offSağlıkla çıkarsın dişlerini inşallah.
Bence yumurtalı yapılan ve etli yapılan buzlukta difrizde saklanamaz bakteri uretirKızlar bir şey sorucamyazarhanim35 sana da . Bu çiğköfte içine böyle yumurta konuluncada gene difrizde saklanıp çıkartılıp yenebilir mi acaba ? Yoksa bir sakıncası olur mu ?
Canım gayet diyete uygun işte. Pilavı zaten yemezsin tamamdır.Çorba zaten baya tıkıyor insanı üstüne de biraz musakka , cacığıda içtin mi oohhh miss tıka basa doyarsın diyeti bozmadan.
Amin Amin
Bende öyle canım sıkılırsa yaparım amaa kızıkam tüm gün beni yorduğu için akşam kanepeye yayılıyomdaha kolay şekil almasını sağlıyor canım. Ufak patates , patatesli köfte kadar çok değil
Kolay gelsin canım şimdiden
Ay ben mutfağı çok severim özellikle tatlı yapmayı :) canım sıkılınca gidip su böreği falan açarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?