Bosuna aldım ozaman yaaJoum harika ama karnabahar brokoli şişlik yapar bugünden sonra dikkatlice olalım cumaya kadar
Afiyet olsun ablacım. Çok güzel maşallah
Afiyet olsun çok güzel
Artılar ne durumda gidiyor mu
SenceJoum harika ama karnabahar brokoli şişlik yapar bugünden sonra dikkatlice olalım cumaya kadar
Afiyet olsun ablacım. Çok güzel maşallah
Afiyet olsun çok güzel
Artılar ne durumda gidiyor mu
AynenBunu fark etmek bile güzel,hep ileriye bakmak lazım eskiye takılı olursak sıkıntı yaşatıyor hepimize yoksa.
Amin kuzum, çok doğru tespitİyi kalpli olmak çok zor abla sen herkes için iyi düşünüyorsun onlar en ufak bi tökezlemene sevinip yanında olmuyorlariyi niyetini kullanıp saf yerine koyuyorlar insanı ama Allah görüyor
Allah herkesin kalbine göre versin
Hayat işte
Sen yaşlarda bende öyle düşünüyordum, yaş ilerledikçe çok şey değişiyor inan, kontrolünü elinde tutmaya çalışİnsanın elinde olmuyor ki abla ya
Amin kuzum hepimize inşaAllahAh kendimi gördüm şu an eskiden ne kadar da safmışım diyorum o yüzden artık uzaklaştım hep insanlardan tek takılıyorumkonuya da hakim değilim ama Allah gönlüne ferahlık versin
Evet kurutma makinesi de şartPratikliğü güzel iştr bende o yüzden istiyorum birde tanıdıklarım kullanıyor memnunlar genelde ama bakalım. Önce kurutma makinesi almam gerek ondan sonra ona bakcam
Ablamı kimseye paylaşmammmmmmBelki ozelden yürümek istedim kiz olamazmıburdan yürüsem yanlış anlaşılır şimdi
Çamaşır makinesinin üstüne koyabilirsin, benimki öyleVallaha yerin varsa al çok ihtiyaç birsey benim olsa alırdım
Hayırlı olsun yeni nick, bu arada ben de Ekrem diye okuyordumTeşekkürler kaptanım sagol
35 leri görünce duygulanıyorum ilk görev yerimiz izmir seferihisardi suan dağ başındayız ah ah ne günlerdiTeşekkürler kaptanım sagol
Geçen sene gidip 1 hafta Seferihisar, sıcacıkta 1 hafta kaldım35 leri görünce duygulanıyorum ilk görev yerimiz izmir seferihisardi suan dağ başındayız ah ah ne günlerdi
Bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir ama riske atmayalım genelde şişiriyor. Cuma yersinBosuna aldım ozaman yaasırf sebze diye aldım
Sağol bebeğim müsait olduğum zaman yapıcamBuyurr kuzuş
yaa normal tb ekmeği gibi tüketmek lazım yaniSu dışında 0 kalori olan bir şey yok canım. Sakın öyle yazdı diye ciddiye alıp bol bol yeme kilo alırsındiğer diyet ,sağlıklı ekmek gruplarıyla aynı buda sadece çok besleyice ve sağlıklı bie çeşiti. 1 dilimi 112 kalori. Canan hocada sakın günde 1-2 dilimden fazla yemeyin diyor bilgin olsun.
Yine döktürmüşsün maharetlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?