- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.403
- 348
- 30
Bu kafalar güzel looNeolacak halimizz loooo
Bide düzeltme ederken cvp vermişinn
geçen 2.000 ettim başım çok ağrıdı gece zor uyudum oyüzden fazla etmiyorum dediydim
Hahahahahahah yaaBu kafalar güzel loo
Teşekkür ederim canım benim ayy bahaneyle değiştim bor şey degil erkek zannedecekler baksana herkez Ekrem diye.algilamisHayırlı olsun yeni nick, bu arada ben de Ekrem diye okuyordum
Çok güzel Seferihisar şimdi.nerdesin canım35 leri görünce duygulanıyorum ilk görev yerimiz izmir seferihisardi suan dağ başındayız ah ah ne günlerdi
Aynen canım bu mutluluğu düşün yemeği unutNasıl direniyorum bendeki gayrete nazar değecek diye korkuyorum aklım dün geceki cigkoftede kaldı ama sabahki mutluluk 10 kofteye bedeldi
Markete gidince bende alacam canım çektiEki Görüntüle 3319988
@s i d e l y aJou Elhan
Aşaaaammm yeeemaaammmbunda kolaya kaçtım işte -Hayal
Bende bu sabah tartıldım baya vermişim ya aşırı mutlu oldumNasıl direniyorum bendeki gayrete nazar değecek diye korkuyorum aklım dün geceki cigkoftede kaldı ama sabahki mutluluk 10 kofteye bedeldi
Kızz bize niye attın fotoğrafıKız benim okuduğum daha kötüher seferinde Ekler diye okuyorum diyetteyken iyi olmuyor ekler görmek bilinç altım kurtuldu şuan
Eki Görüntüle 3319999
Menülerin bu ara çok güzeldi ama hep dedim yani ben bu hafta bekliyordum senden böyle bir şeyBende bu sabah tartıldım baya vermişim ya aşırı mutlu oldum
SayenizdeMenülerin bu ara çok güzeldi ama hep dedim yani ben bu hafta bekliyordum senden böyle bir şey
Ödül listene ekleKızz bize niye attın fotoğrafıcanımız çeker aaaa
Ben döktürmüyorum pardon
Tamamdır beraber parti yaparızÖdül listene ekle10'ar kilo verince senle yeriz
Döktürmüyor olsan sürekli tarif alır mıyım kızBen döktürmüyorum pardon
Allah canını almasın sesli güldümKız benim okuduğum daha kötüher seferinde Ekler diye okuyorum diyetteyken iyi olmuyor ekler görmek bilinç altım kurtuldu şuan
Eki Görüntüle 3319999
Şimdi yumuşadım bakDöktürmüyor olsan sürekli tarif alır mıyım kız
Bende değiştir dicektim sana amaa dedim karışmayayımAllah canını almasın sesli güldümayy ıyiki değiştirdim vallahi elhan sebep oldu
Kız ekler olarak hiç aklıma gelmedi öyle okumak resmen E K R L okuyordumKız benim okuduğum daha kötüher seferinde Ekler diye okuyorum diyetteyken iyi olmuyor ekler görmek bilinç altım kurtuldu şuan
Eki Görüntüle 3319999
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?