Aynen tb ekmeği gibii ama ondan daha düşük bi mercimek ben yiyorum aksine verdim gramlarıSağol bebeğim müsait olduğum zaman yapıcam
yaa normal tb ekmeği gibi tüketmek lazım yanitamamdır canım teşekkür ederim uyarın için
Tamam ablacım teşekkür ederimSen yaşlarda bende öyle düşünüyordum, yaş ilerledikçe çok şey değişiyor inan, kontrolünü elinde tutmaya çalış
Bitti evde tb ekmeğim son dilimi yedim sabah olmazsa akşam yapıyımAynen tb ekmeği gibii ama ondan daha düşük bi mercimek ben yiyorum aksine verdim gramları
Feza abla ufak yer sığacık iyi kalmışsın 1 hafta:)Geçen sene gidip 1 hafta Seferihisar, sıcacıkta 1 hafta kaldım
Benimki banyo baska proje abla oyle olsa oyle yapardımÇamaşır makinesinin üstüne koyabilirsin, benimki öyle
Hihuvvvvvv beybiii bayılırımmmmKıskandın mı çeeeen sanada yürüyeyim mi
Amaann zayıflamak için aldım onu yoksa aramamBünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir ama riske atmayalım genelde şişiriyor. Cuma yersin
Mercimeği suyunde 2 3 saat bekletmen gerek yada akşamdan bekletip sabah yapman lazım aşkoBitti evde tb ekmeğim son dilimi yedim sabah olmazsa akşam yapıyım
Ha işte öyle
tabeeeeYine döktürmüşsün maharetlim
Maşaallahh sana aşkoo iradene bayılıyorum öyle güzel gidiyorsun kii
Yapacağız bu sporu yapmaliyiz elçooom destek motivasyon koçumsun sende benim bunu yiyimde platese geçeceğim birazdan ter atalimMaşaallahh sana aşkoo iradene bayılıyorum öyle güzel gidiyorsun kii
Oooooo platesin sana kuybannn olsunnn heeemmmiiii ben sabah beri ip atlıyorum ya 800 ettim 200daha kaldıYapacağız bu sporu yapmaliyiz elçooom destek motivasyon koçumsun sende benim bunu yiyimde platese geçeceğim birazdan ter atalim
Sıgacık Seferihisarla arasında 10 dakika filan ara ara kafa dinlemeye giderdik denizi pek sevmiyorum oranın alacati harikaydı ya simdi kiralar orda 15 20 bin olmuş orayi isterdik tekrar tayine ama olmaz gbi artıkGeçen sene gidip 1 hafta Seferihisar, sıcacıkta 1 hafta kaldım
Oooooo platesin sana kuybannn olsunnn heeemmmiiii ben sabah beri ip atlıyorum ya 800 ettim 200daha kaldı
Ip hayaliyle ip atlamakk güzel amaaaaMaşallah ipini sevdiğim ipsiz kralicem
Bende youtubedan direksiyon hakimiyetini öğrendim az çok hayali vites atıyorum kafalar bi milyonnIp hayaliyle ip atlamakk güzel amaaaa
Neolacak halimizz looooBende youtubedan direksiyon hakimiyetini öğrendim az çok hayali vites atıyorum kafalar bi milyonn
Nasıl direniyorum bendeki gayrete nazar değecek diye korkuyorum aklım dün geceki cigkoftede kaldı ama sabahki mutluluk 10 kofteye bedeldiKahvaltında devamıda süperdi canım. Yarında böyle olursa cumaya güzel bir eksi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?