- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
15-20 ancak İzmir merkezde oradalar daha pahalıSıgacık Seferihisarla arasında 10 dakika filan ara ara kafa dinlemeye giderdik denizi pek sevmiyorum oranın alacati harikaydı ya simdi kiralar orda 15 20 bin olmuş orayi isterdik tekrar tayine ama olmaz gbi artık
Sen nasıl bir çiceksin böyleElhan artık.ismi lazım değil şahıs aklına getirmem teşekkürler yardımın için sebep oldun
Bu yaz gittik canım oraya arkadaşlarımızı görmeye orda oturan tanıdıklarımız 15den assagi yok dedi15-20 ancak İzmir merkezde oradalar daha pahalı
HakkariTeşekkür ederim canım benim ayy bahaneyle değiştim bor şey degil erkek zannedecekler baksana herkez Ekrem diye.algilamis
Çok güzel Seferihisar şimdi.nerdesin canım
Şiskolarin imtihanı tatlımKızz bize niye attın fotoğrafıcanımız çeker aaaa
Ay evet bildirim geldi çok geçmiş olsun çok sallamadi umarimİzmir yine sallandı
Oy kuzum benim...Hakkari
4 Yani dagla çevrili nereye baksak dağ valla abla darlıyor beniOy kuzum benim...
Bu akşam annemin karın gurultalari eşliğinde menüleri okuyacağımEki Görüntüle 3319988
s i d e l y a Jou Elhan
Aşaaaammm yeeemaaammmbunda kolaya kaçtım işte @Hayalkuran
Ne diyecegimi bilemedim tatlim4 Yani dagla çevrili nereye baksak dağ valla abla darlıyor beni
Olsun kız dağ ve uzay manzaralı bir evin var.
Şuan çok güzel olmuş bayıldım. Güle güle kullan.Allah canını almasın sesli güldümayy ıyiki değiştirdim vallahi elhan sebep oldu
Bence de15-20 ancak İzmir merkezde oradalar daha pahalı
Canım 15e hiç sanmam . Şuan bizim burasının kiraları 15-20 bin yani izmirin en merkezi yerleri. Çeşme nin başka tarafı belki 15dir ama Alaçatı en pahalı yeri ondan 15e artık oralarda yoktur benceBu yaz gittik canım oraya arkadaşlarımızı görmeye orda oturan tanıdıklarımız 15den assagi yok dedi
Ben hiç hissetmedim. Sıfır yani bizim sokakta hissedilmedi.Ay evet bildirim geldi çok geçmiş olsun çok sallamadi umarim
Kurban olayım bu eklere keşke bilinçaltım eklerle yetinseydi .Kız benim okuduğum daha kötüher seferinde Ekler diye okuyorum diyetteyken iyi olmuyor ekler görmek bilinç altım kurtuldu şuan
Eki Görüntüle 3319999
Geçmiş olsun canım. Deprem ülkesiyiz yerkabuğu boş durmuyor maalesef.İzmir yine sallandı
Kiz deseydin yaaa neden karismicann ayy alel acele ne yapmışım benBende değiştir dicektim sana amaa dedim karışmayayım
Ayy canımsın kaptanım ne demekSen nasıl bir çiceksin böyleCok teşekkür ederim bitanem
Evet fena sallandık allahtan uzun surmediİzmir yine sallandı
Diğer uca gitmişsiniz iş dolayısıyla miHakkari
Ayyy canım teşekkürlerŞuan çok güzel olmuş bayıldım. Güle güle kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?