- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Süpersin kuzucum@Elhan @s i d e l y a-Hayal @Efenin_Annesi
19 ekim
Açkarna ; dukan birası- 1litre su - tarçınlı su
12.00
Kavurmalı kaşarlı tost(1 dilim ekmekle ettim)
1 kupa Yesilçay
15.00
1 kupa Tarçın kakao kahve sütsüz
18.00
3 haşlanmış yumurta
Üstüne pulbiber karabiber nane kekik sarımsak az tuz
Az zeytinyağ
Yarım çavdar
500 ip atlama
2 litre su
Cır cır yapmadı mı canımKayısı çayı içtim. Yanında kuru incir kuru kayısı ve kuru erik eşliğinde.
Keskeeeee yapsa. En son ne zaman çıktım hatirlamiyorumSüpersin kuzucumYarına güzel eksi geliyor.
Cır cır yapmadı mı canımbeni yaptıda Wc den çıkamıyorum ve karnımda sürekli kramplar
Bunların toplamı tek öğün anca ederKahvaltı
1 avuçtan az kaju
Biraz ipli peynir
Akşam
1,5 piliç
2 domates
3 kupa kahve
1,5 lt yi geçirmek istiyorum su
1 kupa dukan
@Elhan , @s i d e l y a
blonde ambition , Ysmnondr
HarikaKahvaltı
1 avuçtan az kaju
Biraz ipli peynir
Akşam
1,5 piliç
2 domates
3 kupa kahve
1,5 lt yi geçirmek istiyorum su
1 kupa dukan
@Elhan , @s i d e l y a
blonde ambition , Ysmnondr
Evett aşkoo sagollSüpersin kuzucumYarına güzel eksi geliyor.
Cır cır yapmadı mı canımbeni yaptıda Wc den çıkamıyorum ve karnımda sürekli kramplar
Teşekkürler bebeğimm ornek all sende yaparsınMenü süper efsane bebeğim
Vay anamm evine gidene kadar uzak yerden capraz yerden dolaşEvime yürüyerek 5 dk
Abooo kuru kuru gidiyoruzz hadi hayırlısıKayısı çayı içtim. Yanında kuru incir kuru kayısı ve kuru erik eşliğinde.
Kız çaylar nasıl etki etmedi sizeAbooo kuru kuru gidiyoruzz hadi hayırlısı
Siteden çıkıp sola dönüp 5 dk yürüyorum tam karşımda başka yol yokVay anamm evine gidene kadar uzak yerden capraz yerden dolaş
Kizzz ne çayıKız çaylar nasıl etki etmedi sizeben burda ölüyorum yaaaa wc de durmaktan sıkıldım arada bari salona gidebilsem o derece
Eee yani bunu da atlatamadıkk uzağa taşın yeter laSiteden çıkıp sola dönüp 5 dk yürüyorum tam karşımda başka yol yok
Evet kuruya kuruya kilo veriyoruz.Abooo kuru kuru gidiyoruzz hadi hayırlısı
Ay keşke canım. Diyetisyen bir karisim vermişti. Onu mu yapsam diye düşünüyorum.Kız çaylar nasıl etki etmedi sizeben burda ölüyorum yaaaa wc de durmaktan sıkıldım arada bari salona gidebilsem o derece
Sabah çorabı giydirmek için gelen yardımcı temizliğe de kalınca, benim de saatim gecikince anca bu kadar oldu.Bunların toplamı tek öğün anca edermaşallah sana idolümsün ❤
Seninki de muhteşemHarika
Çaydaki kayısı ıslanmıştırAbooo kuru kuru gidiyoruzz hadi hayırlısı
Aayyy dışardan hazır falanSabah çorabı giydirmek için gelen yardımcı temizliğe de kalınca, benim de saatim gecikince anca bu kadar oldu.
Eşime de yemek yapamadım, hazır aldık, zaten o da mideme oturdu
Bugünün perşembe olması da gayet iyi oldu
Ben de kaç gündür sinameki serpiyorum yediklerime, tık olsa bariKız çaylar nasıl etki etmedi sizeben burda ölüyorum yaaaa wc de durmaktan sıkıldım arada bari salona gidebilsem o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?