Ayy evett ben hala tık yokkHastalıklarla boğuştuğum bir hafta oldu resmen.. bebeğim hasta her gün antibiyotik igne hava vs derken girip toplu şekilde okuyabiliyorum ancak..menü yazmaya fırsatım olmadı kusura bakmayın.. ama diyetimi bozmadım çok şükür. Yarın inşallah guzel bir eksilme olur..haftaya regl geliyor benim de o hafta tartıda hep artı çıkıyor ödemden dolayı. Ama okuduğum kadarıyla bir çok kişinin günü yaklaşmış
evet biliyorum canım. sürekli yemiyorum zaten. bugün işyerinde dolapta vardı yedim.Güzel menü afiyet olsun. Bu bisküvileri doktorlar pek önermiyor canım onun yerine sağlıklı ekmeklerden 1-2 dilim yada kendim yulafdan vs. Ekmekte yapabilirsin çok daha iyi olur her açıdan. Onun dışında harika .
Ne güldüm güzele tmiş siboş ablaÇaydaki kayısı ıslanmıştır
Çok geçmiş olsun canımHastalıklarla boğuştuğum bir hafta oldu resmen.. bebeğim hasta her gün antibiyotik igne hava vs derken girip toplu şekilde okuyabiliyorum ancak..menü yazmaya fırsatım olmadı kusura bakmayın.. ama diyetimi bozmadım çok şükür. Yarın inşallah guzel bir eksilme olur..haftaya regl geliyor benim de o hafta tartıda hep artı çıkıyor ödemden dolayı. Ama okuduğum kadarıyla bir çok kişinin günü yaklaşmış
NiyekiAayyy dışardan hazır falankırmıxı çizgim asla dayanamam
Canım her gün içmek zararlı. Araştır istersen dukan üst üste içimiyor. Kayısı çayları vs. De öyle. Sürekli içilirse bağırsak tembelliği yapıyorlar.Kizzz ne çayıben çay içtiğum yokudi bitki çaylari diyeysunnn
Senin bagırsaklarına çok işe yaramış kızz benim bagırsaklar alıştı artıkk etki etmiyo
Bence kesinlikle iç canım. Onlar işin ehli sonuçta.Evet kuruya kuruya kilo veriyoruz.
Ay keşke canım. Diyetisyen bir karisim vermişti. Onu mu yapsam diye düşünüyorum.
Aynı gün regle olanlar takımıAyy evett ben hala tık yokkhaftaya hepimizz sökülürüz hahaha
Ekmeği banmaaakkkk yyyooohhhhhhh diyete devammmAynı gün regle olanlar takımı
Olabilir belki ondan bugün cok kabizdım afedersinCanım her gün içmek zararlı. Araştır istersen dukan üst üste içimiyor. Kayısı çayları vs. De öyle. Sürekli içilirse bağırsak tembelliği yapıyorlar.
Bence kesinlikle iç canım. Onlar işin ehli sonuçta.
Yaniibende dayanamamm dışardan yemek yemeği çok severim abla ondan dedimmNiyeki
Ben eskiden çok severdim dışarda yemeyi, şimdi çok sevmiyorum, şansıma eşim ve çocuklar çok sever
Afiyet olsun canımElhan @s i d e l y a @Hayalkuran @Efenin_Annesi
19 ekim
Açkarna ; dukan birası- 1litre su - tarçınlı su
12.00
Kavurmalı kaşarlı tost(1 dilim ekmekle ettim)
1 kupa Yesilçay
15.00
1 kupa Tarçın kakao kahve sütsüz
18.00
3 haşlanmış yumurta
Üstüne pulbiber karabiber nane kekik sarımsak az tuz
Az zeytinyağ
Yarım çavdar
500 ip atlama
2 litre su
Teşekkür ederim ablacım sana daAfiyet olsun canım
Çok güzel etttim. İnşallah tartıda da güzel eksilmeler görürümNe güldüm güzele tmiş siboş abla
Cumartesi yapayım canım. Bugün çok degisigim.Canım her gün içmek zararlı. Araştır istersen dukan üst üste içimiyor. Kayısı çayları vs. De öyle. Sürekli içilirse bağırsak tembelliği yapıyorlar.
Bence kesinlikle iç canım. Onlar işin ehli sonuçta.
Amiinn sibooşÇok güzel etttim. İnşallah tartıda da güzel eksilmeler görürüm
Cumartesi yapayım canım. Bugün çok degisigim.
Elhanım merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?