Evettt öğlen ye ama aksam yeme bigece de hic aksam yemeği yeme diyo bide onuda denemem lazım aslında yaptım onuda baya 1öğünKesinlikle akşam karbonhidrat yememek lazım. Benim şuan tüm kilo göbek ve belden gitti. Halada ordan gidiyor.
Evett yulaf şahanee yaa bitti bile alacamBir ara şu attığım cevizli tarifi bende yapıcam bakalım ama şu yulaftan yaptığnım beni aşırı tok tutuyor. Ben hazırlayınca tost makinasına koyup pişirmeden önce tam 1 saat dinlendiriyorum harika oluyor. Onu da denesene bu ara biraz.
Süpersin elcomElhan @s i d e l y a @Hayalkuran Efenin_Annesi
19 ekim
Açkarna ; dukan birası- 1litre su - tarçınlı su
12.00
Kavurmalı kaşarlı tost(1 dilim ekmekle ettim)
1 kupa Yesilçay
15.00
1 kupa Tarçın kakao kahve sütsüz
18.00
3 haşlanmış yumurta
Üstüne pulbiber karabiber nane kekik sarımsak az tuz
Az zeytinyağ
Yarım çavdar
500 ip atlama
2 litre su
AhaahaaaaEvettt öğlen ye ama aksam yeme bigece de hic aksam yemeği yeme diyo bide onuda denemem lazım aslında yaptım onuda baya 1öğün
Evett yulaf şahanee yaa bitti bile alacam
Aaaa 1 saat tost makinesinemi dinlendiriyosun nasıl yani kokmuyomj
Tiksindim canım, kıymadan tiksindim köfte, Adana, lahmacun, pide yiyemiyorum.Yaniibende dayanamamm dışardan yemek yemeği çok severim abla ondan dedimm
Neden sevmiyosun
Balık yiyebiliyor musun?Tiksindim canım, kıymadan tiksindim köfte, Adana, lahmacun, pide yiyemiyorum.
Dönerden tiksindim
Pizza hamur diye yasak, ne kaldı geriye
En son diyete başlamadan önce dışarı çıktık, sebze gratin yedim, şimdi krema da yasak
Salata ve tavuk kalıyor geriye.
Evet yerimBalık yiyebiliyor musun?
Bende anlamadım. Ya tempolu geçti diye böyleyim. Ya da çocuklar iki gündür beni zorluyor. Onlara kafayı taktım o mu etkiledi bilemedim. Ya da. Hasta olacağım. Bahaneler arıyorum.Noldu kuzuniye degişiksin
Günaydınn canım pek sevinclisin eksimiii geldin kizzzGünaydın hanımlar
Kız daha uyanamadim. Tartıya birazdan çıkarım. Bugün cuma. Haftasonu bir kalmış. Nasıl mutlu olmayayımGünaydınn canım pek sevinclisin eksimiii geldin kizzz
Kız daha uyanamadim. Tartıya birazdan çıkarım. Bugün cuma. Haftasonu bir kalmış. Nasıl mutlu olmayayım
GunaydinGünaydın
Günaydın hanımlar
Günaydın
Günaydın erkencilerGunaydin
Günaydın cnmGünaydın herkese bende bi halaya katılayım azicik
Oooo superrrrr bir seyy geliyorum evettty hazirizzzHazirrrr mıyızzzzz bebekleriimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?