- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.403
- 348
- 30
Vayyy vayyy vayyy tebrikler canım harikasıns i d e l y a kaptanım benim adım hıdır naa elimden gelende budurr
Elhan Ablacigiimmm karın guruldamasinin hakkını aldık
Jou en büyük destekçimi eş geçemem hem burada hem özelde hep motivasyonumu sagliyorsun seninde payın var bebeğim teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 3320890
98 diyince bi 70 65 gibi wooowww olmuyor insan ama 108 kgdan düşünce baya mutlu ediyor beniVayyy vayyy vayyy tebrikler canım harikasın
Etmezmi canım benim.oyle öyle 70 leri 60 lari göreceksin insalhhh98 diyince bi 70 65 gibi wooowww olmuyor insan ama 108 kgdan düşünce baya mutlu ediyor beni
İnşallah cnm aminEtmezmi canım benim.oyle öyle 70 leri 60 lari göreceksin insalhhh
Canım tebrik ederim eksidesin ama cumayı baz alıyoruz, sanırım cumadan bu yani -500 doğru mu hatırlıyorum tatlıms i d e l y a kaptanım benim adım hıdır naa elimden gelende budurr
Jou en büyük destekçimi es geçemem hem burada hem özelde hep motivasyonumu sagliyorsun seninde payın var bebeğim teşekkür ediyorum (-1.5 kg )
Eki Görüntüle 3320890
Çok iyi tebrik ederim ablaVayyy vayyy vayyy tebrikler canım harikasın
Geçen hafta cuma 99.2idim hafta sonu kacamk yaptım pazartesi100.2 kg geldim +1kg ile bu cuma 98.7 -1.5kg yok hesaplar doğru cnmCanım tebrik ederim eksidesin ama cumayı baz alıyoruz, sanırım cumadan bu yani -500 doğru mu hatırlıyorum tatlım
Çok iyi tebrik ederim abla
Teşekkürler canımÇok iyi tebrik ederim abla
Tebrikler
Tebrik ederim canım
Değil mi? Buna sevinilmez mi?o zaman güzel bir sebep sana ortak olamm
Uyuma gibi bir şansım olsa keskeGünaydın erkencilersibel_84
kıyamam tam.diyecektim kiz ne ara uyudun da uyandın meğerse hiç uyumamissin ınsalhhh bebesin oglen uyurda sende uyursun biraz
Tebrikler canıms i d e l y a kaptanım benim adım hıdır naa elimden gelende budurr
Jou en büyük destekçimi es geçemem hem burada hem özelde hep motivasyonumu sagliyorsun seninde payın var bebeğim teşekkür ediyorum (-1.5 kg )
Eki Görüntüle 3320890
Benden de ufak da olsa.gelsin bi eksi 65 i kırdım çok şükür
Gecen hafta.65.2
Bu hafta. 64.4
Eksi. 800 grm
Elhan Beth18
Eki Görüntüle 3320891
Tebrikler kızlar
65 e böyle iniliyor canım zaten yavaş yava hadi maşallah diyelim haftasonunu sağlam atlattin mi tamamdır bu is98 diyince bi 70 65 gibi wooowww olmuyor insan ama 108 kgdan düşünce baya mutlu ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?