- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.403
- 348
- 30
Çok acıktım loo bi sade soda icecem şimdi kızları uyuttum disarada da yürüdüm platesimide yaptım kardiyo da yapıldı 7 bin adım atmışım yarın 97 olsam keşke hergun 1 kg versem ne güzel olur beeeIştee benimm assskkoooo iste cesarett iste ferasetttttt yürü
Ay evet öyleymişiz 94 lüyüm ben romanım var yaAAAAAA benden buyuksün sandım kızzz yazarhanım falann eee hadi da birini seç seçerkende sohbet ederiz iyi dedikodu olur
Aaa öylemii oluyodu hic hatirlamıyorum kızzHayırlı akşamlar hâlâ takımlar oluşmamış.lavi jouya devretmiş ama yanlış hatırlamıyorsam devretme gibi bir durum olmuyordu 2. Ye teklif ediliyor kaptanlık yine de @Elhan ablam ne derse
Evettt beee amaa verdiğin gibi cabuk alırsın oyüzden haftada 1 kilo çok normal aşkoo en iyiside öyleeÇok acıktım loo bi sade soda icecem şimdi kızları uyuttum disarada da yürüdüm platesimide yaptım kardiyo da yapıldı 7 bin adım atmışım yarın 97 olsam keşke hergun 1 kg versem ne güzel olur beee
Ben birkez denk geldim böyle bir duruma. Elhan abla öyle demişti canımAaa öylemii oluyodu hic hatirlamıyorum kızz
Bebegim ya devretme gibi bi durum olmuyo sanırım ablam gelsin öyle başlayalım biz en iyisi
Tamam ozaman aşko biz bekleyelim iyi oldu dedinBen birkez denk geldim böyle bir duruma. Elhan abla öyle demişti canım
Bizim bu hafta gruplar yalan oldu galibaBebegim ya devretme gibi bi durum olmuyo sanırım ablam gelsin öyle başlayalım biz en iyisi
Maşaallahh kitap mı yazıyorsun
Aradım müsait değil canm sanirimBen birkez denk geldim böyle bir duruma. Elhan abla öyle demişti canım
Evett yaa heyecanlandımBizim bu hafta gruplar yalan oldu galibahahah bekleyelim o zaman yarını
Roman yazdım basıldı etti öyle işte canım :)
Kuzum daha geçen gün yeni oldum zaten . Sen ol bu hafta zaten bu hafta yoğun olabilirim benSende olabilirsin canım hiç sorun değil
Eevt bende yazdım donmedi amaann yarın ahallederiz okur zaten cvp verirAradım müsait değil canm sanirimJou olmadı yarına birakilsin
Durr durrrr daha belli değilllKuzum daha geçen gün yeni oldum zaten . Sen ol bu hafta zaten bu hafta yoğun olabilirim ben
Kaptansızlık da kötü beTamam ozaman aşko biz bekleyelim iyi oldu dedin
Normalde finans ve insan kaynakları müdürüyüm canım :) yazarlık hobi bizde :)Evett yaa heyecanlandım
Ne güzel mesleğin var
Elhan abla ne diyecek bakalım :)Kuzum daha geçen gün yeni oldum zaten . Sen ol bu hafta zaten bu hafta yoğun olabilirim ben
Ikisiinden biriAkreple yazarhanim -1 kilo
Kacyasında evlendin peki kızzNormalde finans ve insan kaynakları müdürüyüm canım :) yazarlık hobi bizde :)
Elhan abla ne diyecek bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?