- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Daha ilginç bir şey söyleyeyim o zamanSaat 11 oldu daha kırmızı kaptan kim belli değil. Herkes kilo verince değişik oldu bu hafta
Tamam laviş ama kırmızı kaptan ikinci kişi olur...
KesinlikleeeYarın herşey daha güzel olacak diyosun
Canım tabloya bakayımDaha ilginç bir şey söyleyeyim o zaman
-1 kilo veren biz 3 kişinin içinde en yüksek yüzde bana ait . Ama 900 grm veren beth ve filizin yüzdeside benden çok hafif yüksek onun için tam neye göre ben anlayamadım
Elhan gelince anlıycaz
Benim devreler iyice yandıDaha ilginç bir şey söyleyeyim o zaman
-1 kilo veren biz 3 kişinin içinde en yüksek yüzde bana ait . Ama 900 grm veren beth ve filizin yüzdeside benden çok hafif yüksek onun için tam neye göre ben anlayamadım
Elhan gelince anlıycaz
Belki mavi kaptan olursunKesinlikleeeama ben olamıyorum kaptann
İşler karıştı. Hanimaga geldi durumu halledecek hocamCanım tabloya bakayım
Yüzdelik fark ikinci olarak kiminse kırmızı kaptan o olur.
Analizin çok doğru rakibem.Aayyy çok komik bir gün oldu
Evet öyle olmuştu. En yüksek kiloyu veren 2.kişi olarak , en yüksek yüzde de bende diye bana teklif etmişlerdi canım doğru. Yine öyle olacaksa bu hafta tekrarBeth18 kaptan galiba
Takım için diyorsan ben de -1 kiloyum canım amaElhan Yüzdeyede bakıyordu diye biliyorum öyle olursa filizin yüzdesi bizden yüksek ve geçen hafta ki kaptanın yüzdesi en yüksek olduğu için onlar mı yoksa daha çok kilo veren biz mi bilmiyorum şuan
Son 10 dakika o zamaan
Doğru bitanemHayırlı akşamlar hâlâ takımlar oluşmamış.lavi jouya devretmiş ama yanlış hatırlamıyorsam devretme gibi bir durum olmuyordu 2. Ye teklif ediliyor kaptanlık yine de Elhan ablam ne derse
Allah kolaylık versin bitanemYok bu sefer kesin gidiyorum. Çünkü artık duramıyorum. Eşimle yine vardiya usulü bakacağız herhalde.
Canım çok üzgünüm. Telefonu yanıma almadım.Az önce geldim eve.Aradım müsait değil canm sanirimJou olmadı yarına birakilsin
Yok ablacığım nerelerdesin kaptanlık havada kaldı diye aradım bide sesini duyayım dedimCanım çok üzgünüm. Telefonu yanıma almadım.Az önce geldim eve.Aramani görünce minik bir çağrı attım endişelendim kötü bir şey mi oldu diye...
Tamam canım. Müsait olduğun bir zamanda ararsın sesimi duyarsın inşallah. Beklerim her zaman.Yok ablacığım nerelerdesin kaptanlık havada kaldı diye aradım bide sesini duyayım dedimnasip olmadı. Kızlar mizirdandi yanlarındaki açamadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?