- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Yüzdeye bakılırsa Beth kaptanIkisiinden biri
Bekarım canım ben :) kariyer derken evlenemedim dahaKacyasında evlendin peki kızz
Niye kizzzEe ben yandım o haldee
Yaaa evlianıyordum seniiBekarım canım ben :) kariyer derken evlenemedim dahaşimdi de armudun sapı üzümün çöpü derken herif beğenmiyorum
Ahahah kariyerimle evliyim benYaaa evlianıyordum senii
Beğenmesenn otur eve böyle tağaammıı
Hahahahaha sidoş ya sen gelmeden önce seçiyoduk takımları tam bitiricez elhoşa gönderecektik elhoş dicekti şok olcaktıKaptansızlık da kötü bebugün sürprizlerin ardı arkası kesilmedi ben de nasılsa cuma dedim ve olan oldu
Oooo hayırlı işlerrr çok güzelAhahah kariyerimle evliyim bendaha okuyorum bir yandan bir kaç sınava girme gibi bir hayalim var
Kiloşu ver kırmızı kaptanlığı al askoŞarjım %4 kızlar hala oturuyoruz. Benim yerime başkası yapsa haftaya ben yapıyım kaptanlık
Aayyy çok komik bir gün olduDurr durrrr daha belli değilll
Takım için diyorsan ben de -1 kiloyum canım amaAkreple yazarhanim -1 kilo
EEe yetti baaaAayyy çok komik bir gün oldu
Evet öyle olmuştu. En yüksek kiloyu veren 2.kişi olarak , en yüksek yüzde de bende diye bana teklif etmişlerdi canım doğru. Yine öyle olacaksa bu hafta tekrar bach kaptan galiba
Takım için diyorsan ben de -1 kiloyum canım ama daha fazla verenler vardı. BideElhan Yüzdeyede bakıyordu diye biliyorum öyle olursa filuzin yüzdesi bizden yüksek ve geçen hafta ki kaptanın yüzdesi en yüksek olduğu için yine o olması gerekiyor galiba.
Herşey devretmekle başladıBu işler karışık işler. Şu an benim devreler yanmak üzere
Bekarlık sultanlık vallahiiKızlar bende biraz neşfiliksden ( reklam yapmayalım) dizi izleyip uyuyayım bari :) iyi geceler )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?