- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Ne farkları varki çocuklardan ha çocuk ha onlaryaaa evet onu gördüm ben de hatta çok şaşırdım nasıl doydular ki şimdi bununla, bi parça somon 2-3 parça patates ve salata.
en diyet yaptığım gün bile daha çok yiyorumdur ben
di mi ablacım yaa
Aynen ne yer içerler acaba .aşiret gibiler yahu
Ne farkları varki çocuklardan ha çocuk ha onlaryaaa evet onu gördüm ben de hatta çok şaşırdım nasıl doydular ki şimdi bununla, bi parça somon 2-3 parça patates ve salata.
di mi ablacım yaa
Aynen ne yer içerler acaba .aşiret gibiler yahu
Dün yazdın herhalde demi mesajlarından bakmak lazım.Yok başlangıç kilomu yazacaktım
Burdan yazıyım zaten dünle aynı
81.200
geçenlerde bir denk geldim, birer parça somon, 2-3 parça patates, ve salata yiyip kalktılarAynen ne yer içerler acaba .
Ne farkları varki çocuklardan ha çocuk ha onlar
Asıl tarifini yazıyımgenelde çorba ile mideyi yormamak için 42 saatin sonunda bir kase tarhana çorbası içtim ve asırı tokum şuan müde küçülüyor galiba
Onunla karınları bile doymaz,şimdi gelde saydırma demi neyine güvenip bu kadar çocuk şimdi.geçenlerde bir denk geldim, birer parça somon, 2-3 parça patates, ve salata yiyip kalktılar
Benimde ikiydi, üç olduOnları tebrik ediyorum ama kendimi de biliyorum, akıl sağlığım için üst limitim iki
direk katı bişi yeyince benm mide bir garip oluyor bianda kabız oluyorum o yüzden çorba ile açıyorum geneldeAsıl tarifini yazıyım
Birgün de öyle dene
Sonlandıracağım saatte 1 bardak limonlu su, yarım saat sonra 1 hurma( tavsiye edilen) yada 1 mevsim meyvesi
1 saat sonra tuzsuz salata
Akşam öğününde hayvansal olmadan ve tuzsuz yapılan sebze yemeği ve tuzsuz salata
Bak o gün de kilo vermiş olacaksın
Şifa olsun
İşte benim rakibimÇocukları göndereceğim ben gitmemeye karar verdim. O arada ev işlerini de bir toparlarim diye düşündüm.
Öyleyse yine hayvansal ve tuz olmasındirek katı bişi yeyince benm mide bir garip oluyor bianda kabız oluyorum o yüzden çorba ile açıyorum genelde
10 a yaklaşmasına 4 bebe kaldı hahahahaYuhhh yani tavşan diyecemde olmayacak şimdi
Istee hahahah ay çok şaşırıyorum böyle ediyolar yemeği bolca ortada salatalar mezeler hicbirsey yokyaaa evet onu gördüm ben de hatta çok şaşırdım nasıl doydular ki şimdi bununla, bi parça somon 2-3 parça patates ve salata.
di mi ablacım yaa
Yani neden olmasın sjksjksjk10 a yaklaşmasına 4 bebe kaldı hahahaha
Yaparmı yaparlarr o haliyle emziriyodu bebeğini simdi rahminde kasılma oluyomus bıraktırıyomus emzirmeyi hatta acaba nasil anlaşılıyo bende emziriyorum ama birsey olmuyo yoksa doktormu görüyiYani neden olmasın sjksjksjk
di mi yaaa, hepsini geçtim bi tas çorba yok ayIstee hahahah ay çok şaşırıyorum böyle ediyolar yemeği bolca ortada salatalar mezeler hicbirsey yok
ben direk bir kase çorba içip yeniden oruca devam ediyorum hiç bozmuyorum orucu haftada 1 defa 40 saat sonrası 23 saatlik yapıyorum o zamn veriyorum 3 haftadır yarım yamaalk yaptım 70 de kaldım bu hafta kendi yönetemime geçtim bakalım cumaya ne olacak inşallah metobalizmam hala aynıdır ve veririm aynı hızda haftada 2 kiloya yakın veriyordumÖyleyse yine hayvansal ve tuz olmasın
Salataya yağ koyabilirsin
Hahahahaha evett oda yok az ve öz ediyolar yormamak adıyladi mi yaaa, hepsini geçtim bi tas çorba yok ay
Kesin ultrason sonucunda görmüştür doktorda herhalde.Yaparmı yaparlarr o haliyle emziriyodu bebeğini simdi rahminde kasılma oluyomus bıraktırıyomus emzirmeyi hatta acaba nasil anlaşılıyo bende emziriyorum ama birsey olmuyo yoksa doktormu görüyi
Evettt bakalımm salı günü bizimde randevu var neolcakKesin ultrason sonucunda görmüştür doktorda herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?