Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çevir çevir az kalmışGec kaldım bugun yaa
Eluptikteyim 4. Dakikada daha![]()
SMA galiba yaa onun da tipleri var Allah sifa versin inşallahDiyabet hastalığı ( tip 1) kuzu da minik bir çocukdiye anladım ama
Lisede kelebek' i bileşik sözcük seçen öğrencim vardı. Kel tamam da ebek ne demek diye sorduğumda aydinlanmisti çocuk. Yeğenine bileşiği oluşturan sözcüklerin anlamını sor kuzum.Mthn83 hangi altı çizili kelime, birleşik yapılı sorusunda"Deniz" kelimesini seçen bir yeğenim var. Kronik Türkçe yetmezliği çekiyor. Ortalaması 95 olmasa kapasitesi bu kadar diyeceğim ama
![]()
![]()
![]()
Kel e bakLisede kelebek' i bileşik sözcük seçen öğrencim vardı. Kel tamam da ebek ne demek diye sorduğumda aydinlanmisti çocuk. Yeğenine bileşiği oluşturan sözcüklerin anlamını sor kuzum.![]()
Çocuğa uyak anlatıyorum. "Gideriz, severiz" gibi uyaklı iki kelime söyle dediğimde,Lisede kelebek' i bileşik sözcük seçen öğrencim vardı. Kel tamam da ebek ne demek diye sorduğumda aydinlanmisti çocuk. Yeğenine bileşiği oluşturan sözcüklerin anlamını sor kuzum.![]()
Mantıklı aferin kızım. 100Kel e bak
Kelebak kelebak derken zamanla kelebek olmus uyumsuzluk hallolmus
kepelekmiş aslında .Kel e bak
Kelebak kelebak derken zamanla kelebek olmus uyumsuzluk hallolmus
Günaydın Zeynebim.Gunaydinlar![]()
Alaimissema renklerinde bir kepelekkepelekmiş aslında .
Divanı Lugatit Türk' te kepeli diye de geçiyor.Sonra sonra kelleşmiş
Yorumun yabana atılacak gibi değil ama![]()
LisedeLisede kelebek' i bileşik sözcük seçen öğrencim vardı. Kel tamam da ebek ne demek diye sorduğumda aydinlanmisti çocuk. Yeğenine bileşiği oluşturan sözcüklerin anlamını sor kuzum.![]()
Anka gruptan ayrıldı
tesekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin![]()
tesekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Muz kabuğu niye
tesekkür ederim canımmenü çok iyi benzetme kadar olmasadaoiiiyyyy o pamuk eller neler yapmıştır nelerrr
menün çok güzel afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun kaptaniçemiz![]()
Aaa Ankacim hosgeldin canim nasilsinAnka gruptan ayrıldı
Apa Mapa yalan oldugezegenfeza
Devam edemedim maalesef. Sağlık sorunlarım çoğaldı onlarla uğraşıyorum. 4. öze dönüşe katılsam diyorum ama Apa kızacak diye de korkuyorum
Senin nasıl gidiyor.
Elhan sen nasılsın
![]()
Sma hastası var bir bebek için kermes ayarlamislar canım.Tıp 1 kuzu için ne demek? Allah kolaylık versin canım benim![]()
T9 azizliği. Uykulu da oluncaDiyabet hastalığı ( tip 1) kuzu da minik bir çocukdiye anladım ama