10.000 geçmiyorum tatlım o yüzden. Fazlası sıkıntı oluyorGunaydin
Ben bugun tartildum sen o kadar yeme uzun uzun yürü 59.6 çıkdiyetisyenim yuruyuslerimi hep kisitliyordu 6 bin adim 7 bin adimla galiba cok yurudugumden...
Önce pazartesi tartısı sonra cuma tartısı yetmedi başka bir tartı gördüm .Günaydın
Bende dünkü serbest öğün tartıyı serbest bıraktı
İbre döndükçe döndü
Artık pazartesi tartisi
Yeşil çay ve su ile başladım bakalım WC yokmens de kapıda
Sularda kesik olabilir
Ay dur bunları yarın söyleyecektim
Hii kocama içimi açamadım şiştim10.000 geçmiyorum tatlım o yüzden. Fazlası sıkıntı oluyor
Önce pazartesi tartısı sonra cuma tartısı yetmedi başka bir tartı gördüm .Durumum hiç iyi değil kuzular. Ben nazara geldim koca bir totişe nazar değer mi demeyin.
Yetmiyor eşim dalga geçiyor, kaşınıyor bütün hincimi ondan çıkarayım en iyisi.
Yarın için elinde müsvedde bir konuşma metni var mı komşum bir fincan yeter.
Önce benim inanmam lazım.Hii kocama içimi açamadım şiştim
Oldu mu
Takımda her gün biri bişi yiyor. Can sıkıntısında bende yedimÖnce benim inanmam lazım.
Düşündüm ikna olmadım.
Buruşturup attığın notları tekrar karıştırsan daha iyisi belki vardır.
Evet Elhanim daha önce 20-30 binlerde adım atarken tarti kipirdamiyor hatta artiya dönüyordu10.000 geçmiyorum tatlım o yüzden. Fazlası sıkıntı oluyor
Sadece sana yaradigina emin misinTakımda her gün biri bişi yiyor. Can sıkıntısında bende yedim
Yok onlar yedi bana yaradı
Yok bu senin bahanen benim ki mens gelecekSadece sana yaradigina emin misin
Ellerim bomboş mu kalsın yaniYok bu senin bahanen benim ki mens gelecek
Garantili bahane bu hafta yırttım
Haftayada mens sonrası var
ah o bana denk gelecekti değil 20 bin 30 bin adım atardımEki Görüntüle 3371740
Leyl35 sabahki gördüğüm tartı geçmiş ayarlarımı bozmuş . Neyse son anda fark ettim yavrum sen evlisin dekolteli erkeklerin peşinden ne yürürsün dedim.
Annenin duası arkadaşlarini da kapsıyor olmasın
o süreç nasıl geçiyor Elhanım herkes o kadar korkutuyor ki... annem doktora falan gitmeden atlattı sağlığı vs yerinde şükür ama doktora gidip tedavi görenlere bakıyorum kemik erimesi vs var hepEllerim bomboş mu kalsın yani
Bir mensim bile yok.
Aferin sana, işte buTeşekkür ederim iyi ki varsınız . Gözlerim doldu gerçekten cansınız.
Evet bugün elimden gelenin en iyisini yapıcam inşallah
Yeşilçayımı içtim zaten. Şimdi biraz Leslie yapayım. Sonra dün haşlayıp da yiyemediğim yumurtalarımı ısıtıp marula sarıp yiyeyim
Sonra çocukları okula bırakır biraz yürüyüş yaparım inşallah.
Ve evet suçluluk duydukça baş etmesi daha zor. Şifa olsun inşallah.
Senin bebeler anarşik yavrum. Sol memeyi zaptetmişler.rüyamı anlatmak istiyorum size belki yorumlarsınız
ikiz bebeğim olmuş biri erkek biri kız... ikisini de emziriyorum ama sadece soldan emiyorlar sağ memeyi tutamıyorlar.. Hele kız olan öyle güzel emiyor ki hiç bırakasım gelmiyor ve bebekler eski kocamdan... Rüyamda bile başkası olmaz mı yaa püffff.. Neyse bunlar bi anda semizleşiyor aguluk kıvamda bebeğe dönüşüyor ama kız hep daha iri.. benim tekrar örgün üni okuma hayalim var rüyamda üniye gidiyorum ve orada ki arkadaşlarıma bu bebekleri gösteriyorum telefondan bakın bebeklerim oldu diye onlarda kız olan büyük mü diyor yoo ikizler ama erkek pek emmiyor beni diyorum sonra uyanmışım..
anarşik mi hiç böyle düşünmemiştim anasına çekmişler shjklSenin bebeler anarşik yavrum. Sol memeyi zaptetmişler.
Hayırdır inşallahMüjdeli haberler alacaksın tatlım. Ailecek sevineceginiz güzel haberler.
Hiç korkma tatlım. Menopoz olduğumun farkında değilim. Oldum olası sıcağı sevmezdim hala yorgani tepikledigim doğrudur. Annen çok iyi yapmış. Hormon tedavisi vs hepsi yanlış. Sakin huzurlu bir hayat için pozitiflik çok önemli. Genel huyum polyannacilik zaten. Kemik erimesi sağlıklı beslenme sporla alakalı. Genetik de biraz. Sen de sağlıkla gecireceksin inşallah biz koçuz. Enerjik , neşeli menopoz da kimmişo süreç nasıl geçiyor Elhanım herkes o kadar korkutuyor ki... annem doktora falan gitmeden atlattı sağlığı vs yerinde şükür ama doktora gidip tedavi görenlere bakıyorum kemik erimesi vs var hep
Anarşiklik biz anaların genlerinde var ondandir.anarşik mi hiç böyle düşünmemiştim anasına çekmişler shjklnapayım ben şimdi 2024 anneleri grubuna mı katılayım
ayh içim rahatladı ohHiç korkma tatlım. Menopoz olduğumun farkında değilim. Oldum olası sıcağı sevmezdim hala yorgani tepikledigim doğrudur. Annen çok iyi yapmış. Hormon tedavisi vs hepsi yanlış. Sakin huzurlu bir hayat için pozitiflik çok önemli. Genel huyum polyannacilik zaten. Kemik erimesi sağlıklı beslenme sporla alakalı. Genetik de biraz. Sen de sağlıkla gecireceksin inşallah biz koçuz. Enerjik , neşeli menopoz da kimmiş
Hii kocama içimi açamadım şiştim
Oldu mu
Artı konuşması için Mthn83 canım sana mı başvuruyoruzÖnce benim inanmam lazım.
Düşündüm ikna olmadım.
Buruşturup attığın notları tekrar karıştırsan daha iyisi belki vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?