Geçmiş yapamadım ama neden böyle oldu. Bir sağlık ocağına mı gitseniz?Kızlar ,
Tansiyonum 7 / 5 çıkıyor hatta en son 65 / 54 ne yapmak lazım
hmm benim sürekli öyle olduğu için bilemiyorum mesela büyük bende 10 olunca başım ağrıyor..Kızlar ,
Genel olarak hep düşük çıkar 10 6 filan bir süredir böyle aşırı derecede rahatsızlık hissettirmiyor yada çoğunluk böyle olduğum için mi iyi halimi bilmiyormGeçmiş yapamadım ama neden böyle oldu. Bir sağlık ocağına mı gitseniz?
rahatsızlık duymuyorsan normalin bu.. diyorum ya benim de hep düşük 9-10 gördüm mü başım çatlarGenel olarak hep düşük çıkar 10 6 filan bir süredir böyle aşırı derecede rahatsızlık hissettirmiyor yada çoğunluk böyle olduğum için mi iyi halimi bilmiyorm
Belki de , 10 üstü olunca bende etki yapıyorhmm benim sürekli öyle olduğu için bilemiyorum mesela büyük bende 10 olunca başım ağrıyor..
10 yıl sonra ölmez de burada olursam birlikte menopozla dalgamizi geçeriz inşallah.ayh içim rahatladı ohben de polyannacılıktan yanayım hatta anneme bazen fazla gelir bak kötü ile karşılaştın mı üzülürsün biraz da kötü olasılığı düşün der,kötü olasılık mı ay ne kadar tatlı bir düşünce derim
Tatlım benim de tansiyonum hep düşüktür limonlu çayın zararını görmedim abartmadiktan sonra korkma. Bir de dene istersen. Şimdi ben böyleyim sende farklı olabilir.Belki de , 10 üstü olunca bende etki yapıyor
Düşük olması iyi yüksek mi
Benim limonlu birşey ayrıca içmemem gerekli
Akşam sen , sabah ben var bir şeyler .ah o bana denk gelecekti değil 20 bin 30 bin adım atardımbunu anneme iletiyorum akşama bakalım olmadık bi dua mı etmiş
Bak kocama içimi açmadım metni uyarsa al kuzum...ben bir şeyimi açmam kocayaArtı konuşması için Mthn83 canım sana mı başvuruyoruzbana da bir konuşma lazım
5 düşük evet. yok kuzum sen limonlu çay içmeKızlar ,
Geçmiş olsun Huzurum.Dünki menümü yazayım dün biraz rahatsızdım uyudum giremedim
Bugün çok iyiyim teşekkür ederimGeçmiş olsun Huzurum.Bugun iyi misin
bilmem ki hiç böyle şeylere takılmıyorum limon tüketirim bi zararını görmedim. Benim tek korktuğum kan şekerimin düşmesi.. o düşünce fena hissediyorum tamam diyorum bu defa öldüm benBelki de , 10 üstü olunca bende etki yapıyor
Düşük olması iyi yüksek mi
Benim limonlu birşey ayrıca içmemem gerekli
geçicez geçicez üstüne basa basa inşallah10 yıl sonra ölmez de burada olursam birlikte menopozla dalgamizi geçeriz inşallah.
ay dimi hayırlara çıksın inşallahAkşam sen , sabah ben var bir şeyler .
Paylaşalım canım. Hatice'nin ki bana yan etki yap deEllerim bomboş mu kalsın yani
Bir mensim bile yok.
bi de bu adamlar niye şortla yürüyor bu mevsimde ateşliler maşallah sonra biz bakınca laf atınca suçlu oluyoruz giymeyin kardeşim! (hep onlar mı diyecek dimi ama)Eki Görüntüle 3371740
Leyl35 sabahki gördüğüm tartı geçmiş ayarlarımı bozmuş . Neyse son anda fark ettim yavrum sen evlisin dekolteli erkeklerin peşinden ne yürürsün dedim.
Annenin duası arkadaşlarini da kapsıyor olmasın
Kahvaltıya peynir zeytin ekle canım bir miktarKızlar ,
Hiimm bı cocukluguna inmem lazım canımArtı konuşması için Mthn83 canım sana mı başvuruyoruzbana da bir konuşma lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?