tansiyonum düşse sağlığımdan önemlimi der ne varsa yerdimAyyyy kizlaaaar karnim acikti benim yaaaaboyle bi dengem şaştı gibi tansiyonumu olctum 9-5 normal aslinda bana napayim ben yogami yapayim boyle atlatmam lazım bugünü
Kız kupaya göz diktilerAy inşallah ama bilemiyorum. Bende umudumu sizlere bağlamış durumdayım
Ağzın hayali bal yesin canımtansiyonum düşse sağlığımdan önemlimi der ne varsa yerdim
ama o erken girmiş onun tedavisini görüyordur. Erken girmekte çok sakıncalı. Normal yaşın geldiğinde girince tedavi gerektirmez. onun süreci çok farklı inşallah şifalanır
Esnaf komsum lokma döktürüyor gidipte almadım dayanamam yerim diye
Kapıyı açtı gelip almadin ben getirdim aile boyu dedi Allah kabul etsin dedim aldim bakisiyoruz ve kokuyorlar Allahiiimmm kalorisine bile baktim acaba mi dedim ama biri 150 kalori çöp kalori uzak dur Leyla
Eki Görüntüle 3372094
E işte pisinin serbetlisi gibi düşün
Oglana baski uyguladim geldi aldi kurtuldum
Doverim cabuk gel al dedim
Eki Görüntüle 3372096
Biz de pekmeze o yoksa toz şekere banardıkReçele mi banıyordun lizzz
Zararlı her şey derken kocam da dahil
Kıyamam.. zor bir hayat seninkiBen gerekli yere yolladim kokusu gitsin diye dukkani havalandirdimbir de benim yan komşum pastane... O kurabiye kokularini düşünün
Mukayyet oldun musabah eliptik yaptım 1 saat bu akşam yürümeyeceğim. Aslında yürüyecektim ama oğlum lokmaları almaya gelince madem öyle bu akşam benimle avm ye geleceksin birlikte turlayacaz dedi kabul ettimoralarda kendime mukayet olurum dimi? olurum olurum yaaa olurum.. Bi kahve içerim diye düşünüyorum da kahve de gece gece olmaz dimi
Pışııık yağlı kaşııııkBirşeyler atistiryazık etme kendine
Haftaya yine var cuma hem
tansiyonum düşse sağlığımdan önemlimi der ne varsa yerdim
doğru bu hareketimiz durumumuzu açıklıyor
doğru bu hareketimiz durumumuzu açıklıyor
Menü
Sabah 10.30
1 dilim ekmek
Omlet
Peynir
Yeşillik
Ara
1 fincan filtre kahve
Akşam
Salata
Pul biberli bir kase yoğurt
Su 1.5 ltElhan ffestinalente
Video aradim egzersizim adını bilemedim...benim anlamamam peki
takvim doğruda benim boyum 1.50 tatlım 30 kg fazlam var en az o yüzden hızlı gidiyorTakvim doğruysa senin durumunda pek birşey yok gerçi ama benim durumum tam olarak bunu açıklıyor
Bana ihtiyacın kalmamışMenü
Sabah 10.30
1 dilim ekmek
Omlet
Peynir
Yeşillik
Ara
1 fincan filtre kahve
Akşam 18.30
Salata
Pul biberli bir kase yoğurt
Demin unuttum 2 dilim elma yedim
Su 1.5 ltElhan ffestinalente
Sabah bahanelerimi beğenmedi
KırmızılarKim dikti
anladım canım sürünmüyoruzda ondan hallice ellerimizin üstünde yürüyoruzVideo aradim egzersizim adını bilemedim...
Ellerle yerde ilerleyerek plank pozisyonunu alip tekrar ellerle geri yuruyup kalkiyorsun
Bacım 30 kg mu olucan 20 kg de baritakvim doğruda benim boyum 1.50 tatlım 30 kg fazlam var en az o yüzden hızlı gidiyor
Benim en son mthn83 ten istediğim konuşma mesajını görmedin sanıırm
Dk 5:56 daki pozisyontakvim doğruda benim boyum 1.50 tatlım 30 kg fazlam var en az o yüzden hızlı gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?