- 22 Mayıs 2012
- 10.895
- 29.995
- 798
Ben de çok mutlu oldum çağırmanaçenesi düşük biriyim ben burda sürekli muhabbet etmek hoşuma gitti motive oluyorum.
Aslında vardı ama ödem beni bozdukeşke dışarı haftaya gitseydim dedim. 100 hafta zaferlerinden biri de benim olsaydı
Hayırlı haberlerle gelsin canım. Anne olarak öncelikleri farklıdır. Bende heyecanla bekliyorum gelişmeleri @Efenin_Annesi
Bu ilk haftanda seni heyecanlı görmek çok güzel iyi ki cagirmisim seni. Sana iyi gelmesine çok sevindim
Bizleride motive ettinBen de çok mutlu oldum çağırmanaçenesi düşük biriyim ben burda sürekli muhabbet etmek hoşuma gitti motive oluyorum.
Ne güzel inşallah beklediğinden güzel olurOlmaz mı hergün ayrı heyecanla tartılıyorum. Kaçamak yapmadım o yüzden bugünkü sonuca bakarak güzel bir rakam bekliyorum
Tartı olmasada bilir insan kendiniTartıldın mı canım sen ondan bu kadar ümitsizsin
İşte böyleMenüm
Kalkınca 1 mil Leslie 1 kupa yeşilçay
Sabah 12.00 1.5 yumurta haşlama 1 kk peynir marul dürüm olarak yedim
Ara 1 kupa yeşilçay
Akşam tavuk fırın yoğurt 2 kaşık pilav 1 kepçe çorba 5 çatal patates fırın
1 mil Leslie (akşam yemeği sonrası)
1 kupa yeşilçay
Spor toplam 2 mil Leslie 40 dk yürüyüş 40.3:120
Su 1.5 lt kadar
ffestinalente Elhan Cordelia
Tartı olmasada bilir insan kendini
Sabit kalacak gibiyim. Hayırlısi belki sürpriz olur
Ayy sen eksi gel lütfen takımın zafere ihtiyacı var umudumuz Şabanİnşallah
Bende regli oldum az önce. Bir şişkinlik vardı demek ondanmış
Hergun olmayabilir ama her zaman telafi edebilirsin
Keşke hergün böyle yapabilsem...
Direnc egzersizi oneririm sana ama tartida pek yuzun gulmeyebilir kaslarin agladigi icinSarkmalar başladı hele kollar
Kardes payi yapsak? Pazartesi zafer sizindi simdi bizim olsaAyy sen eksi gel lütfen takımın zafere ihtiyacı var umudumuz Şaban
Ooo yok öyle dur az spor yapayım bu haftanın anısınaKardes payi yapsak? Pazartesi zafer sizindi simdi bizim olsa
Birşeyler atistirAyyyy kizlaaaar karnim acikti benim yaaaaboyle bi dengem şaştı gibi tansiyonumu olctum 9-5 normal aslinda bana napayim ben yogami yapayim boyle atlatmam lazım bugünü
benim anlamamam pekiDirenc egzersizi oneririm sana ama tartida pek yuzun gulmeyebilir kaslarin agladigi icinayaktayken ellerini yere koy ve sinav pozisyonu alacak s kilde ellerinle yürü sonra geri cik kollara cok etkili tabi karin kaslarinada omuzlar sirt hepsi
Ayy sen eksi gel lütfen takımın zafere ihtiyacı var umudumuz Şaban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?