Çok şükür daha da iyi olur inşallahArkadaşlar dün tekrar kontrolünün vardı göz tansiyonumuz 28 di 17 ye düşmüş ilaçlar fayda etmiş çok şükürkorneasinin kalin olmasına sevindim dedi Dr çünkü kalıtsal hastalığına gözünü tetiklediği için hasarı engellemiş kalınlığı. Raporlu göz damlası çıkarttı doktorumuz , birde tablet eğitimi vermemiz söyledi bir uygulama üzerinden 3 ay sonrasına kontrole çağırdı.
Elhan
Hazırım ben kimin takimindayim abla
Ya da yiyorlar
Ay vallahi tek başıma savasiyorum surda yarin artı cikarsam tek suçlusu takimin digerleri degil mi kizlar? En guzel ve en trip atilabilecek bahane benim ki olduGerçekten kırmızının tek neferi sen misin şuan
Evet asıl mesele o haklisinAslında bozan bir yemek değil. Ekmek+et. Fastfooddan iyidir de 1 taneyle doysam keşke
Nooolduuu göz dışında başka problemi yok insallahPamuk prensesim hasta iyileşecek inşallahEki Görüntüle 3372237
Yok canım çok şükür. ALLAH korusun.Nooolduuu göz dışında başka problemi yok insallah
Geccek gözü alerji olmusturYok canım çok şükür. ALLAH korusun.
Evet asıl mesele o haklisin
Diyetisyenim bana pizza günü verir istedigin kadar ye der ben 1.5 dilimde kalırdımyiyemedim diyetisyenim derdim o da midemiz prenses olmus derdi
Pamuk prensesim hasta iyileşecek inşallahEki Görüntüle 3372237
Yemediginde sindirim organlari baya küçülüyor yiyemiyorsunki istesende... Mesela simdi benim midem fazla yiyecek almaz o yüzden az yer kaplayan seylerle kilo almayi beceriyorum mesela fistik ezmesi,tahin,tahin pekmezNasıl ya
Bana birisi öyle desin 10 tane yerim garanti
Allahım şifa versinne de güzel, patilerini severim boncuk gözlü maşallah
İnşallah canım. Bugün daha iyi oyun oynuyor.Geccek gözü alerji olmustur
Geçmiş olsun canım.Ayyyy kizlaaaar karnim acikti benim yaaaaboyle bi dengem şaştı gibi tansiyonumu olctum 9-5 normal aslinda bana napayim ben yogami yapayim boyle atlatmam lazım bugünü
Spor puanlarina kedi yakalamaca falan da ekleyelim bencesağol kaptanım. Çakal uyandi. Benden kaçıyor gözüne ilaç süreceğim diye... Koridorda yakalıyordum. Bir yere kaçamıyordu. Şimdi odada 20 tur attık. En son çıktı koridora nihayet sildim gözünü. oyun oynuyor simdi
EvettSpor puanlarina kedi yakalamaca falan da ekleyelim bence
Oy kıyamam o pambık patiklere geçmiş olsunPamuk prensesim hasta iyileşecek inşallahEki Görüntüle 3372237
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?