Canım sanki biri daha izin istedi gibiBen de ikisini hatırlıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sanki biri daha izin istedi gibiBen de ikisini hatırlıyorum
Sank menekşe mendilim düşe de istemişti@Ceeeeeeeeeeee izin istedi
@Aomine Daiki hazırlığa geçecek
Başka kim istedi.ama ben unuttum not almamıştım.
![]()
Sömestr olduğu için annemlere gidicem tartı farkı olacak ama dersenızkı tartı rakamına degıl aradakı eksı farka bakarız gruplara gıreyım o zamanda karışıklık olacak yoksa ben davamda daha yenıyım ve devam edeceğimDüz 71 çıktım, geçerim bu hafta, kaç haydi, daha yeni geldin tatilin sırasımı
Menekşenin geçmişine bir bakayım. Bluedenizi tabloya yazmıştım canım.Sank menekşe mendilim düşe de istemişti
Bluedeniz de izinliydi galiba
Wonder istemişti galibaCanım sanki biri daha izin istedi gibi![]()
Nü sayılırımküpe falan çıkarmadım ama pijamalardan kurtuldum
![]()
Papatyacim tatilde hiç strese girme. Hazırlığa alalım seni. Kilonu kontrol altında tutsan bile yeterli. Misafirlikte ne yaşayacağımızı bilemeyiz. Takımlara girersen gerilirsin.Sömestr olduğu için annemlere gidicem tartı farkı olacak ama dersenızkı tartı rakamına degıl aradakı eksı farka bakarız gruplara gıreyım o zamanda karışıklık olacak yoksa ben davamda daha yenıyım ve devam edeceğimannemlere gıdıyorum dıye salmıcam
Elhan karar versın ben yıne hergun menü bıldırımı yaparım pazartesı ordakı tartıyla tartılırım cuma da oradayım yıne cuma da tartılırım aradakı eksı grama bakarız pzrtesı yıne oradayım cuma evımdeyım Allahın izniyle , bı yol gostersın elhancım ona gore
Ona da bakayım..Wonder istemişti galiba
Ya canım benim çok tatlısın çok teşekkür ederimTebrik ederim bütün bir hafta çok gayret gösterdin yediklerine çok sikkat ettin ve ektiğini biçtin cok sevindim senin adinaumarım 60li kilolari da görürsün yakin zamanda
![]()
Yani iznde gibi çiğ köfte börek tatlı lahmacun.Ona da bakayım..![]()
Tamam şimdi oldu. Sabah okuduğum mesaj buydu evetGünaydınnn
Geçen hafta 63.7
Bu hafta 63.4
Fark -300gr
Elhan
ffestinalente
Masterfit e biraz ara vereceğim. Tatil dönüşü inşallah tekrar devam ederim![]()
Öğretmen kadrosu izinli yaz abla. Ara tatilTamam şimdi oldu. Sabah okuduğum mesaj buydu evetMeneksecim izin istemiş.
Perşembe günü seni stres edip ertesi günü +larinda etkim olmasını istemedim canım.Artık kizmaktan vaz mı geçtin hocamyoksa senden beklediğim mesaj böyle değildi bak 2 lahmacun fazla bir de tatlı yemişsin falan şeklinde bir fırçaya hazırlamıştim kendimi
![]()
sen çok güzel motive ediyorsun bayılıyorum sana![]()
Harika bir eksi daha eklendi sayfamıza
Canım kıymetimizi bilmeliyiz. Şükredecek o kadar şey var ki.. neden en kıymetsiz insanlara bile müsamaha gösterirken kendimize göstermeyelim? Yeni yeni edindiğim hala tam başaramadığım bir hayat felsefesi bu. Kendimde adaleti ve şefkati hakediyorum. Diyette öyle. Tamam yedik, kilo veremedik eee? Neden horlayayım kendimi. Kaldığım yerden devam edicem ki yol beni güzelliklere götürsün. Sıkıldım Leyla eskiden etkilenmiyordum evi de severim çünkü ama artık Bulutla dışarı çıkacakken bile heryerim ağrıdığı için keyif alamamak beni yoruyor. Ruhsal ve mental olarak hırpalıyor beni. Bu sorunu çözücem. Herkesin vardır böyle kamçılayıcı bir sebebi içinde. O nedene bakıp devam edicez ama ederken de kendimi hırpalayamam ben çok kıymetliyim emek veriyorum bu önemli. Bilmiyorum anlatabildim miböyle düşündüğüm için de herkese böyle yaklaşıyorum. Denge önemli. Hayatımız boyunca hamburger yemicek miyiz mümkün mü? Ya da lahmacun. Yicez ama sonraki öğün kaldığımız yerden devam. Diyete değil ama sağlıklı beslenmeye.
Biraz daha anlatCanım kıymetimizi bilmeliyiz. Şükredecek o kadar şey var ki.. neden en kıymetsiz insanlara bile müsamaha gösterirken kendimize göstermeyelim? Yeni yeni edindiğim hala tam başaramadığım bir hayat felsefesi bu. Kendimde adaleti ve şefkati hakediyorum. Diyette öyle. Tamam yedik, kilo veremedik eee? Neden horlayayım kendimi. Kaldığım yerden devam edicem ki yol beni güzelliklere götürsün. Sıkıldım Leyla eskiden etkilenmiyordum evi de severim çünkü ama artık Bulutla dışarı çıkacakken bile heryerim ağrıdığı için keyif alamamak beni yoruyor. Ruhsal ve mental olarak hırpalıyor beni. Bu sorunu çözücem. Herkesin vardır böyle kamçılayıcı bir sebebi içinde. O nedene bakıp devam edicez ama ederken de kendimi hırpalayamam ben çok kıymetliyim emek veriyorum bu önemli. Bilmiyorum anlatabildim miböyle düşündüğüm için de herkese böyle yaklaşıyorum. Denge önemli. Hayatımız boyunca hamburger yemicek miyiz mümkün mü? Ya da lahmacun. Yicez ama sonraki öğün kaldığımız yerden devam. Diyete değil ama sağlıklı beslenmeye.