- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.131
- 258
3 tane nokta koyunca bi garip oldumTamam canım...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 tane nokta koyunca bi garip oldumTamam canım...
Zaman aşimi olmadan listeyi düzenleyim diye imoci koyamadım.İcin rahat olsun güle güle git gel Rüveydacim.3 tane nokta koyunca bi garip oldumkal listede dersen tartımı yanımda götürürüm
![]()
Acaydim kollarımı gitme diyeydim3 tane nokta koyunca bi garip oldumkal listede dersen tartımı yanımda götürürüm
![]()
Senin de ellerine sağlık canım benim.Eline sağlık kraliçem
@arwengsd ve Kırmızı takımı tebrik ederim.
ffestinalente harika kaptandin tebrikler
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Devamkeeee![]()
Ben de 3 nokta görünce tamam git bişey demiyorum naparsan yap umrumda değilsin.... Şaka şaka. Yine de emocisiz olunca mesajlar anlam yüklüyorum istemsiz.Zaman aşimi olmadan listeyi düzenleyim diye imoci koyamadım.İcin rahat olsun güle güle git gel Rüveydacim.![]()
![]()
Nasılsa bizimlesin geri geleceksin değil miuc noktayi pek severim.
![]()
ben de seni işaretlemiştim hemencecikBen de 3 nokta görünce tamam git bişey demiyorum naparsan yap umrumda değilsin.... Şaka şaka. Yine de emocisiz olunca mesajlar anlam yüklüyorum istemsiz.
Burdayım inşallah. Hedefim sabit gelmek haftaya. İnşallah. Leyl35 ve eski kaptanım Ffestinalente kaptanlıklarını heyecanla izleyeceğim![]()
İnce, nahif, zarif , nazenin...Ben de 3 nokta görünce tamam git bişey demiyorum naparsan yap umrumda değilsin.... Şaka şaka. Yine de emocisiz olunca mesajlar anlam yüklüyorum istemsiz.
Burdayım inşallah. Hedefim sabit gelmek haftaya. İnşallah. Leyl35 ve eski kaptanım Ffestinalente kaptanlıklarını heyecanla izleyeceğim![]()
Şişkocikler daha çok kilo verirben de seni işaretlemiştim hemencecik![]()
![]()
serpiştirme shjklŞişkociklar daha çok kilo verir![]()
Abuu çizmiş üstünüben de seni işaretlemiştim hemencecik![]()
![]()
Hepsinden bulunsun diyorsunserpiştirme shjkl![]()
Bu ne demek oluyor sen yoksun sildim seniAbuu çizmiş üstünü
Az gaz verip ortalığı karistirayim![]()
teşekkür ederimmm dün akşam Nowzaradan olmak istiyorum demiştim çabuk gerçekleşti![]()
Aaa abla zayıfladım da o kadar değil yahuBu ne demek oluyor sen yoksun sildim seni![]()
Hayir canim bak isaretledim sonra izinli yazdimEki Görüntüle 3372731
İsterim tabi
olur tabi yaparızÇıktı mı aldın bide hsjjs kaptan gibi kaptan
Ben oğluşu 17:30 gibi uyutup 18:15 gibi uyandıracağım amin inşallah yüce rabbim izin verirse. Dua edin teyzeleri uykusu düzene girsinneyse 10 dk geç uyusa 10 dk erken kalksa güvenli zaman aralığı 17:45-18:00 arası
o zaman diliminde yapabilir miyizz seçimleri
Elhan
Leyl35
Şaka yaptiydimHayir canim bak isaretledim sonra izinli yazdimEki Görüntüle 3372731