- 4 Eylül 2011
- 19.458
- 69.513
- 798
Gelmez miEnerciden bol ne var![]()
Bugün misafirin yoksa bol bol sevin mesela
Ustaaaaa bol kepçe enerci koy arkadaşımın niyetineeeeegeldi mi geldi mi
![]()

Bugün sondacıyım

Çok enerjiye ihtiyacım var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmez miEnerciden bol ne var![]()
![]()
Ben bunu okurken niye agladimLeyl35 aşkımm yaa rüyamda seni gördüm
Evinde iftar veriyordun hepimiz sana gelmiştik iftara. heryerde sofralar kurulmuş sofrada bekliyoduk. Sonra sen geldin bana sarıldın hoşgeldin diye. böyle sıkıca sarıldık sanki gerçek gibiydiburda gönüller bir olsun diyoruz ya.. gerçekten gönüllerimiz bir olmuş demekki
![]()
Gitti mi Elhanim misafirinEnerciden bol ne var![]()
![]()
Gıdıklayim mi seniGelmez mi
Bugün sondacıyım
Çok enerjiye ihtiyacım var![]()
Evet buradan uzaklaşmaya gelmiyorBizden uzaklastigin için oldu![]()
Aynenn öyle kuzumm biz bize yeterizÖze dönmek iyidir kankişim. Diğerleri eskimiş maskeleriyle boş ver gezsin. Biz kendimize yeteriz hep yetmedik mi![]()
Enerjiiiiiiiiiiii hesap benden ben bugün pek enerjik uyandım 9 km yürüdüm geldim kalan enerjim senin olsun canımO zaman gunaydiiiinnn
Diyeyim
Fazla varsa bana biraz enerjiiii gönderin![]()
Canım bazen fazla su bile ödem olarak görünüyor mesela ben soda içince de arti oluyorumGunaydin kızlar bugün canim çok sıkkın dün tartildigimda 69.7 iken akşam karıştırdım diye hemen 70.1 olamam ya. hiç mi azcık bisi karıştırmicaz yanibugün kahvaltım dolu dolu. akşama da ıspanak yemeğini yiyip günü kapatacağım umarım yarın güzel eksilerle uyanırım
(baharatlı biraz fazla abarttım evetn
) bu arada tabak fazlaymış yarısını yedim
Eki Görüntüle 3391669
Geçti gitti önüne bak.simdi takmaSelamlarr, zorlayıcı bir hafta geçirdim buraya gelecek yüzum de yoktuama devam edeceğim
Arkadaşın çok şanslı diyeceğim ama.bizde çok şanslı yiz ki seni tanıdık bu arada karnabahar kisirina bayılırımGitti mi Elhanim misafirin
Kizlar arkadasim 77.9 cikmis82 ile basladi baya baya dediklerime uyuyor her gün rapor veriyor bana... 13:30 da gelecek iste ben 12 de eve gecip bi supurge tutup karnibahari yikarim. Beraber yapalim bende goreyim dedi karnibahar kisirini
simdi ona kilonun hep ayni hizda gidemeyecegini anlatayim guzel guzelde az verince modu düşmesin
1.5 haftada 4 kilo nasil ödem varmış düşünün...
Cikeleta kiminGünaayydııın
Sabah kahveleri benden![]()
Teşekkürler canımGünaayydııın
Sabah kahveleri benden![]()
Canim NergisimArkadaşın çok şanslı diyeceğim ama.bizde çok şanslı yiz ki seni tanıdık bu arada karnabahar kisirina bayılırım![]()
O zaman yanagindan operken bi karisiklik yasayalim dudagindan opeyim bi kan akisi hizlanir heyecan olur gülerizYanlış yere sonda takarım kız elin dursun![]()
Neden oyle oldun bir tahlil yaptirsaydin muhakkak birsey eksiktirNasılsınız canlar
Bu haftayı halsizlik ve baş dönmesiyle zorlu geçirdim.Allah sağlık versin gerisi bir şekilde hâl oluyor.Diyetimi bozmadım ama akşamları biraz çerez yedim.Bugunden itibaren menü paylaşmaya başlayacağım.
Menü paylasmayinca malesef ipin ucu kaçıyor.Tum gün dikkat ediyorsun emek veriyorsun sonra bir ara ogunle hopp artiyi görüyorsun.
Uyudum, bize göre 04:25Uyumadın mı gezom
Evet, pandemi başlattı, benim rahatsızlık artırdı, artık kimse benden faydalanamadığı için çağırma yada bi kek yapıp götüreyim, hem ziyaret ederim, hem kahve içerken yeriz diye düşünen de yok, bir arkadaşım, bir kızım, onlarda yeterYalnizligimi severim ama annemin yalnizlasmasini kaldiramiyorum nedense... Günler falan yapar aktifti hiçbiri kalmadi o yuzden onu aktiflestirmeye calisiyorum ama bakiyorum diger kisilerde yalnizlasmis... Bunu pandemis yapti iste..
Hadi bi gayretDoğru yol sizsiniz . Benim toparlanmam gerek acilen