- 18 Mart 2018
- 31.123
- 124.316
- 598
- 35
26 Şubat pazartesiSevgili Mavişlerrrr İyi geceler
Salı günü tartı günü, bildirimlerimizi unutmayalım. Eksik menülerimizi mümkünse tamamlayalım. Degilse önümüzdeki günlerde düzenli yapmaya gayret gösterelim.
Bu haftayı bol eksi ve mutlu kapamayı diliyorum. Başarılarrrr şirinlerrrrr
Üye Adı Takım Kilo 24.Şub 25.Şub 26.ŞubCordelia Mavi Kaptan 78,05AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN LenaG Mavi 110,50AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @pastelfit Mavi 66,20AFİYET OLSUN gezegenfeza Mavi 72,90AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @Nergis 35 Mavi 64,90AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Mthn83 Mavi 72,90AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @Leyl35 Mavi 58,20AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN sibel_84 Mavi 72,85AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Tutku44 Mavi 82,80AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @Jasminium84 Mavi 59,75AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @Papatyamaviss Mavi 65,95AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @minerva1988 Mavi 67,60AFİYET OLSUN @tomrs Mavi 66,40AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @s i d e l y a Mavi 64,30@zeyneppk Mavi 78,60@WunderLost Mavi 75,55AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @kumsal68 Mavi 64,50AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @akekusu Mavi 89,55@Beth18 Mavi 64,30
Ellerine sağlıkSulu köfte yuvarladım gidip yatayım iyi geceler
Bende çok açım vallahaAçımmmmm iyi geceler️
İnşallah istediğin gibi bir sonuç alırsınCanım süper çok sevindim hadi bakalım durmak yok yola devam.Darısı bana benimde bu perşembe 15 gün olucak ilk kontrolüm çok heyecanlıyım
Sabah 10 da bir muz yemeyi düşünüyorumne zaman yiyeceksin kuzum
Bende Maraşta ilk defa gördüm. Bildiğimz kuru dolmaları ev ekmek yufkasına sarıp yiyorlardı. Maraşlılar bir dolma yapıyoorr aman allahım ekşi sumaklı baharatlı o kadar lezzetli ki çerez gibi ..Tamam ama biber dolmasının içinde pirinç yok mu ya da bulgur Yani sen onlari lavaşa mı sardın. Ben böyle bir şey ilk defa duydum Yanlış anlama o yüzden soruyorumSADECE BİBERLERİ MI SARDIN
NeinUyudunuz mu
Son yalnız günlerimin tadını çıkarmaya çalışıyorum
3 güne torunlar gelecek, 5 gün bende kalacaklar
Ev dağılır, ses olur, her odadan biri çıkar, sofra toplanmaz
Olsun, beraber vakit geçiririz, onları sağ selim teslim edince 1 hafta dinlenirim
Nasıl oldun canım?Selam kızlar
4 gündür yoktum ama bana haftalardır sizden uzağım gibi geldi ve çoook özledim..
İnanmayacaksınız ama tam bir işsiz gibi oturup 80 küsür sayfa geçmişi okudum
serap911 ve Cordelia kaptanları tebrik ediyorum çok güzel bir hafta oluyor aranızda olmak isterdim..
Ben de 2 günlük açlıktan sonra (hiçbişey almadı midem) bugün azar azar yemeye başladım.
Kahvaltı : yarım haşlama yumurta ve salatalık
Ara: çeyrek meyveler( kivi portakal elma)
Akşam: 3 çatal makarna
Bu hafta menüler çok güzel bol eksiler diliyorum herkese
Amin, eskiden iyiydi, şimdi zorlanıyorum, evdekiler yardımcı oluyor sağolsunlarŞimdiden kolaylıklar diliyorum. Beraber vakit geçirmekte güzel olacaktır
Yaş ilerleyince zor oluyor vllaa ben kendi cocuguma Bakmakta zorlanıyorum çoğu zamanAmin, eskiden iyiydi, şimdi zorlanıyorum, evdekiler yardımcı oluyor sağolsunlar
Hayırlı geceler
Aa sehr gut. İch bin müdeich bin jetzt auch ins Bett gegangen
Aaa bunu ben seçtim böyle 3 aylık paket almıştım 2 haftada bir diyetisyen kontrolü.Her hafta 2 kere andulasyon.Ama şimdi duruma göre bakarım fark öder haftaya geçerim olmazsa.Sağol canımİnşallah istediğin gibi bir sonuç alırsınAma bence diyetisyenle konuş senin için de mümkünse haftada bir kontrole git o şekilde daha kontrollü olunuyor ve eğer yanlış giden bir şey varsa daha erken müdahale edilebiliyor 15 gün uzun bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?