Olur canım daha bile fazlası olur ödem çok sinir birşeyKızlar diyetisyen tartı günümdü aynı zamanda bugün. 10 günde 1.5 kilo vermişim ama yağdan 3 kilo gitmiş 17 cm incelmeniz var dedi. Ödem var vücudunuzda dedi. 1.5 kilo ödem olabilir mi gerçekten?
Benexol kullaniyorum varsa tavsiyeniz alabilirimYa soyle doktorlar klasik kafada 250 az baya ilaç kullan ne kullanıyorsun peki
kaptanım 5 gram önemlimiAma fark yanlış 2.05 Gr olcak
Ayynen dedigin gibi birde depresyon ruh hali ile doktor gezmek istemiyorum yine yuruyuse odaklanicamHaklısın canım ya doktorlar gerçekten ilgili değiller Benim bazı test sonuçları aşırı derecede farklılık var hepsi Kırmızı ama yok iyi diyor kafanı dağıtacak bi uğraş bul kendini dinleme ben yürüyüşle kafa dagitiyorum yıllarca depresyon tedavisiyle kendimi mahvettim sonra bende silkelen nergis ne oluyor sana dedim
Sana tavsiyem dinleme kendini canım benim
Benim abimin hanımı da devamlı yaptırıyor abla gel senide götüreyim diyor ama ben deki.kouku bambaşka gidemiyorum o da acımıyor diyor yüzüne yaptıranlar bile varmış şaşırdım
Bekliyoruz hadi bakalım
Eczaneciden de tekrar sor olur mu canımBenexol kullaniyorum varsa tavsiyeniz alabilirim
Evet az dimi canan karatay 1000 olmali falan diyordu hep
Osman muftuogluda 500-700 arasi olmali diyor
Ama klasik doktorlar 150 yi gecmis iste iyi yeterci
teşekkür ederim canımTebrikler canım, mutluluğun ve eksilen kiloların daim olsunnnnn.
sonunda geldi canımHarika, sonunda 2 haneli rakamlar gelmiş
inşallah canım spora ağırlık vermek lazım birde suyaTebrikler müthiş cumartesiye 98 olursun biraz sporu artırırsan
teşekkür ederim canımayyyy Saraaa çok sevindimmmm bu ne güzell haber
En kısa zamanda gelir inşaAllahRegl olunca belli olur o zaman, ne zaman olacağım acaba olacakmış gibi ağrı çekmesem neyse de hem ağrım var hem olmuyorum şişim
Her gram önemlikaptanım 5 gram önemlimi
Günaydın eküricim.Gü naydınlar gençler
Tebrikler rakibemKırmızı Kaptan
Cumartesi: 74.95
Salı: 74.15
Fark: 0.80
Yüzde: 1.06 Eki Görüntüle 3393582
Bu etapta transfer avantajınıserap911 kaptanım kazandı.
Tebrikler kaptanım. Transferini gerçekleştirebilirsin.
Cordelia kaptanım eksin çok güzel. Cumartesiye kadar artarak devam etmesini dilerim.
Mavi Kaptan
Eki Görüntüle 3393584
Ne kadar olgun karşılıyor eşin. Benimki ruh hastası diyor, bunları izleye izleye iyice kafa gitti senin diyor. Anneme şikayet ediyor.Ben açıyorum bu günlerde. Eşim diyor kaçıncı kez izliyorsun
Günaydın kızlar
Başlangıç :26.02.2024
Başlangıç kg:84.9
Bugün :84.5
Fark :-0,400
+600 yani
72.1
Ctsi 69.4
Bugun 69.8
Fark +400
Elhan
(Niye böyle oldu anlamış.degilim ama en kısa sürede eksiye gecicem)
Cumartesiye göre +800 canım, 72.900 dük
1 hafta kafama göre sallasam miBırakma bence
Gitme bak benimde gidesim varTamam cikmiyorum abla.
Tamamdir
Tamam cikmiyorum canim :)
Tamam canisi cikmiyorum
Yazmaya basliyorum ve birakmiyorum bu gunden itibaren
Tebrikler kaptanlarinKırmızı Kaptan
Cumartesi: 74.95
Salı: 74.15
Fark: 0.80
Yüzde: 1.06 Eki Görüntüle 3393582
Bu etapta transfer avantajınıserap911 kaptanım kazandı.
Tebrikler kaptanım. Transferini gerçekleştirebilirsin.
Cordelia kaptanım eksin çok güzel. Cumartesiye kadar artarak devam etmesini dilerim.
Mavi Kaptan
Eki Görüntüle 3393584
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?