- 31 Ekim 2013
- 21.490
- 72.251
- 798
- 41
ne yazık ki artık gerçekten ilgili doktor bulmak o kadar zor kiBirden sistemim alt üst oldu bende bilemedim doktor hersey normal dedi
Depresyonda miyim acaba diye kendimi yokluyorum
B12 250 cikmis aslinda 560 iken iyidim ben.. normal dedi bunada
Ben yinede b12 mi kullanayim
Hic ilgilenmiyorlar doktorlar
kuzum acaba profesyonel destek alsan mı, bu kadar çok takıyorsan kafana?Cok gecmis olsun sana daEndoskopi yapildi canim gastrit ve reflum var
İctigim vitaminlerde mideme sıkıntı yaratiyor,vitamin eksiksede sıkıntı kısır döngü gibi... Bir de bu acıyı cok cektigim icin kendimi cok dunliyorum yine mi hasta olucam yine mi agriyacak aha agridi bisey oldu... Çok takıyorum kafamda kuruyorum
Ben hiç tv bakmıyorum, evde otururken hiçbişey öğrenilmiyor, pratik yapmak lazım, hastane, rehabilitasyon, terapi merkezi bana şimdilik yetiyorAlmanca biraz Nederlands a benziyormuş
Ik ben moe bizdede yorgunum demek
Ik ga slapen uyumaya gidiyorum
Goede nacht iyi geceler
ayyy bu dil yolculuguna bebekten dolayı ara verdim ama ara ara dinliyorum haberleri filmleri fırsat buldukca mutfakta is yaparken falan
gezegenfeza
Ben sürekli izliyorum addfgİyi olacagim insallah
Olabilir ama sindirimde midede var biseyler bilemiyorum
Mine ölmez yukselen başaklar 10 gun mide sindirim rahatsizliklari yasayabilir dikkat etsin diyor sabah denk geldim
Ben inaniyorum
Ben tv de oynadiginda izledim o kadar hic tekrar bakmadim
Karnibahar kısıri beni 3 gün tok tuttu galiba iyi gelmiyor karnibaharda bana
Daha iyiyim
Daha dogrusu iyisin leyla iyi olacaksin iyisin diyip duruyorum
Hepimizin insallahne yazık ki artık gerçekten ilgili doktor bulmak o kadar zor ki
Allah yardımcın olsun canımm
kuzum acaba profesyonel destek alsan mı, bu kadar çok takıyorsan kafana?
bu, gerçek hastalıktan daha çok rahatsız eder senisürekli kurup durmak.
Ya soyle doktorlar klasik kafada 250 az baya ilaç kullan ne kullanıyorsun pekiBirden sistemim alt üst oldu bende bilemedim doktor hersey normal dedi
Haklısın canım ya doktorlar gerçekten ilgili değiller Benim bazı test sonuçları aşırı derecede farklılık var hepsi Kırmızı ama yok iyi diyor kafanı dağıtacak bi uğraş bul kendini dinleme ben yürüyüşle kafa dagitiyorum yıllarca depresyon tedavisiyle kendimi mahvettim sonra bende silkelen nergis ne oluyor sana dedimBirden sistemim alt üst oldu bende bilemedim doktor hersey normal dedi
Benim abimin hanımı da devamlı yaptırıyor abla gel senide götüreyim diyor ama ben deki.kouku bambaşka gidemiyorum o da acımıyor diyor yüzüne yaptıranlar bile varmış şaşırdımDerin çizik atmıyorlar, dayanamayacak kadar deyil, ne ağrılar çekiyoruz, hacamatı hiç gözüm görmüyor, hatta benim bu sefer daha çok kanayacak, dün kan sulandırıcı içtim
Şifasını görünce acı olacak diye hiç düşünmüyorum
En kısa zamanda yaptırmanı tavsiye ederim
Bekliyoruz hadi bakalımGidip tartılayım bari
Süpersin fezam tebriklerCumartesi 72.900
Bugün 72.200
Fark - 700 gr
İkiside erkek canımAllah bağışlasın
Kız erkek???
Evet çabuk etkileniyorum amaaan ne bileyim kendimden de yoruldumYoruluyorsun kuzum. Dinlenince geçer. Çok çabuk bırakma kendini insan yorulur bu çok normal modun hemen düşüyor.
Hiç vakit kaybetme, birde sülük yaptırsanHaklısın canım ya doktorlar gerçekten ilgili değiller Benim bazı test sonuçları aşırı derecede farklılık var hepsi Kırmızı ama yok iyi diyor kafanı dağıtacak bi uğraş bul kendini dinleme ben yürüyüşle kafa dagitiyorum yıllarca depresyon tedavisiyle kendimi mahvettim sonra bende silkelen nergis ne oluyor sana dedim
Sana tavsiyem dinleme kendini canım benim
Benim abimin hanımı da devamlı yaptırıyor abla gel senide götüreyim diyor ama ben deki.kouku bambaşka gidemiyorum o da acımıyor diyor yüzüne yaptıranlar bile varmış şaşırdım
Bekliyoruz hadi bakalım
Teşekkür ederimSüpersin fezam tebrikler
Tebrik ederim canım, olabilir evetKızlar diyetisyen tartı günümdü aynı zamanda bugün. 10 günde 1.5 kilo vermişim ama yağdan 3 kilo gitmiş 17 cm incelmeniz var dedi. Ödem var vücudunuzda dedi. 1.5 kilo ödem olabilir mi gerçekten?
Bırakma benceİkiside erkek canım
Evet çabuk etkileniyorum amaaan ne bileyim kendimden de yoruldum
Şu diyeti ve diyetisyeni Ramazan'a kadar askıya alıp az kafama göre takilasim var
Bugün kontrol var eksim yok ve gerginim
Tamam cikmiyorum abla.illaki olur tatlim
Wow tebrikler canım Allah kabul etsin orucunu
Canım bende sen gibi bu kilolarda takılıyım çıkarsan daha fazla alırsın derim bence ayrılma
TamamdirYok canım çıkma bence olur öyle duraklamalar.
Tamam cikmiyorum canim :)Eridin eridin maşallah
Yagmasada damlıyor. Tıkanıklığı bı çöz yine akacak
Geçmiş olsun canım
Sıkma canını oluyor öyle
Belki stres geriyordur seni 1 hafta hazırlıkta takıl istersen ama uzaklaşma
Elhan da takılmıştı o takımı bırakıp gitti mi
Maşallah çok güzel canım
Günoooo
Enerjimi yerine getiriyorsun
Tamam canisi cikmiyorumGitme kuzum. Bizim yazdiklarimiz yeme dediğimiz etkili olmuyorsa diyetisyen desteği alabilirsin. Kilo verememende tek engel sensin. Niye kilo veremeyesin ki çok güzel verirsin.
Tebrikler canım - çok güzel
Tebrikler kuşummm
Tebrikler kaptanımHayırlı kandiller
NereyeGitme sakın bırakmak olur mu hiç Bu hafta olmaz diğer hafta mis gibi olur Artı fazla değil ki kuşum buradan gidersen daha fazlalıkla dönebilirsin öyle pes etmek yok
Aaa oldu mu gitmekÖzel bir durumun varsa gitme tatlım daha fazlalıkla dönebilirsin Artın yok sonuçta kırarız bu direnci beraber bırakma beni
Tebrikler canım
Günaydın hayırlı kandiller canım
Hoşgeldiniz
menülerin adımların çok iyiydi canım gönülden tebrik ediyorum harikasın
Amin hayırlı kandiller canım
Maşallah canım tebrik ederim
Haftaya çatır çatır verirsin sen bu artıları kuşum
Tebrik ederim canım misafire rağmen kilo vermek kolay değildirbu konuda ayrıca tebrik ederim
Tebrikler canım
Günaydın
Haftaya gider bu artılar ben eminim
Tebrikler tatlım
Tebrikler kuşumHaftaya WC olayları düzelir inşallah çatır çatır gider fazlalıklar
Olsun haftaya veririz ki
Günaydın tatlım
Oooooo kraliçeMaşallah tatlım tebrik ediyorum canı gönülden Bu hafta menüler yıkılıyordu azmin için ayrıca teşekkürler Haftaya çift hanelerdeyiz
Tebrikler canım
Yazmaya basliyorum ve birakmiyorum bu gunden itibaren@akekusu @zeyneppk @s i d e l y aminerva1988 @tomrs Jasminium84 Beth18 @uranus35
Poncik sizi merak ediyor iyisiniz inşallah️
Regl olunca belli olur o zaman, ne zaman olacağım acaba olacakmış gibi ağrı çekmesem neyse de hem ağrım var hem olmuyorum şişimTebrik ederim canım, olabilir evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?