Sağol canım benimAfiyet olsun güzel menü olmuş. Spor ve suyu da çok beğendim.
Yo yo yaz yaz herkescikler görsünBaşkanım şimdi ben bugün bir adet çikolata yedim ama menü bildirirken yazmiycam yoksa nerden de almışım dersin
Bu ne ola kiSelamm
28 Şubat menüm
Sabah 11
Portakal suyu 1 bardak
Öğlen 15.
Portakal suyu 1 bardak
Akşam 17 30
Portakal suyu 1 bardak
Ara 1 salatalik 2 tutam maydanoz bıźz
yapip soda ayran yapıp içeceğim
2 litre su ve kahve ve 5 çilek
@Elhanserap911 @gezegenfeza
Canım bugüne özel yaptım detoks gibi düşün. Normalde diyetisyen kontrolünde ilerliyorum.Sanırım bu özel bir liste, o yüzden bir şey diyemiyorum ama vücuda sanki biraz fazla şeker yüklenmiş oluyor gibi.
Meyve suyu diyetiBu ne ola ki
Cikolata dedigi 1 karedirYo yo yaz yaz herkescikler görsüntransfer hanım çikolata yemissssss
Meyve suyu diyeti
3 öğün baklava ye desen yerim portakal suyu icememçok sekerli ya
Ellerine sağlık severim
Tabiki portakal doğal şeker asla aynı olmaz sadece ben yapamam ya çorba diyeti filan olsa yaparım ama
Ben tam bir tatlı canavarı olarak ikisine de bayılıyorumAy ben hiç sevemedim bildiğin sütlü nuriye yi fıstıklı yapmışlar bir de üzerine kakao
Benim kakaolu kahveli aşkımsu tiramisuuuu
Bende en sevdiğim tatlı ilki heer türlü dondurmaAy ben hiç sevemedim bildiğin sütlü nuriye yi fıstıklı yapmışlar bir de üzerine kakao
Benim kakaolu kahveli aşkımsu tiramisuuuu
Yapma zaten. Ben fezaya eşlik etmek istedim. Tam olarak aynı olmasada mavişim yalnız kalmasın dedimTabiki portakal doğal şeker asla aynı olmaz sadece ben yapamam ya çorba diyeti filan olsa yaparım ama
Yapmaymis beni geçmek dimi niyetinYapma zaten. Ben fezaya eşlik etmek istedim. Tam olarak aynı olmasada mavişim yalnız kalmasın dedim
Coookk güzel
76,5 hedefine ulaşmak ve kupa almak istiyorum başka hiç bir niyetim yok.Yapmaymis beni geçmek dimi niyetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?