- 18 Mart 2018
- 31.124
- 124.318
- 598
- 35
Hee görüntüsü çok güzel, tadını bilmiyorum, neyseki bilmiyorum, kakaolu şeylere bayılırımNe olduğunu bilmediğim bi tatlı var. Resmini atacaktım soracaktım canınız ister diye soramadım
Edit soğuk baklava imiş.
Bende tiramisu sevemedim, neyseki sevemedim, canım isteyince yinede yerimAy ben hiç sevemedim bildiğin sütlü nuriye yi fıstıklı yapmışlar bir de üzerine kakao
Benim kakaolu kahveli aşkımsu tiramisuuuu
ahahahah ilahiBende tiramisu sevemedim, neyseki sevemedim, canım isteyince yinede yerim
Banada ikram et, hiç yemedim, görmedim, nasıl yapılır hatta nasıl yenir bilmiyorumoffff baklayı da bi severim kii, keşke olsa da yesem
SüperSelamm
28 Şubat menüm
Sabah 11
Portakal suyu 1 bardak
Öğlen 15.
Portakal suyu 1 bardak
Akşam 17 30
Portakal suyu 1 bardak
Ara 1 salatalik 2 tutam maydanoz bıźz
yapip soda ayran yapıp içeceğim
2 litre su ve kahve ve 5 çilek
Elhan serap911 gezegenfeza
Ay muhteşem olur güzel bir zeytinyağıyla bir pişsin parmaklarını da yersinBanada ikram et, hiç yemedim, görmedim, nasıl yapılır hatta nasıl yenir bilmiyorum
Portakal suyunu yarım bardak ayarlayıp üstünü saf suyla tamamlasan daha az şeker almış olursunTeşekkürler mavişim5 adet çilek yedim. Unutmuşum. cok iyi geçiyor şimdilik. Çok şükür
Mavişini gece korkuttularYapma zaten. Ben fezaya eşlik etmek istedim. Tam olarak aynı olmasada mavişim yalnız kalmasın dedim
Ben deahahahah ilahibenim sanırım içinde peynir olan şeylere zaafım var bütün cheescake lere de bayılırım ekmek peynir reçel üçlemesine de bayılırım
Öncelikle ilginiz ve cevabınız için cok teşekkürler ederimTeşekkür ederim hoşbuldum.
Genel olarak şunu söylemek isterim. Ortaokula geçiş yeni bir süreç zaten ve söylediğiniz gibi ergenlik de devreye girmeye başlıyor. Aynı zamanda tıpkı bizde olduğu gibi ders saatleri uzun (akşam 5 e kadar bizim de) ve ayrıca 3 gün de spor varmış. Spor kendi isteği mi yoksa sizin yönlendirmeniz mi bilmiyorum ama gerekirse bir süreliğine onun iyiliği için buna ara verebilirsiniz. Benim oğlum da haftada iki gün Bilsem, bir gün de okulunun LEGO takımına gidiyor, hafta sonu da yarım gün okulda etüt var. Tüm bunlar bu çocuklar için çok ağır ama bizimki hiçbirini bırakmak istemiyor.
Motivasyon kaybı yaşadığı zamanlar onunla özel ilgileniyorum. Mesela ödevini yaparken öğretmencilik oynuyoruz, kıkır kıkır eğlenerek yapıyoruz. Bunun haricinde takımının tüm maçlarını izlemek istiyor. Ben de kendisine, seni mutlu edecek hiçbir şeyden mahrum etmek istemem, ödevlerini buna göre planlayıp maçları izleyebilirsin diyorum, bu da onu çok motive ediyor. Örnek olsun diye yazdım, çünkü biz de aynı yollardan geçtik. İnanın hepsi bir süreç ve zamanla rayına oturmaya başlıyor. Belli ki ilgili bir annesiniz, siz vazgeçmedikçe o da zamanla toplayacaktır. Okuldaki deneme sınavlarından çok kötü sonuçlar aldığı da oldu, oturduk konuştuk, hatalarının neler olduğuna baktık (sorulardan bahsetmiyorum, dikkatsizlik, acelecilik gibi davranışlarını konuştuk). Onları anladığımızı ve her durumda yanlarında olduğumuzu sürekli gösterdikçe düzelmeye başlıyorlar bence.
Ayaklar sorunlu, parmaklar bana kalsın, tabağın dibini sünnetlesem yetmez miAy muhteşem olur güzel bir zeytinyağıyla bir pişsin parmaklarını da yersin
Biri tazesi biri içiAyaklar sorunlu, parmaklar bana kalsın, tabağın dibini sünnetlesem yetmez mi
Kuru fasülyenin daha büyüğü deyil mi
Denenecekler listesine adını yazabilirim
Kimbilir ne zaman denerim
Ulaşacaksın eminim
Afiyet olsun28 Şubat menüm,
Kahvaltı 7.00
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Dört zeytin
Domates ve salatalık
Çay
Ara:11.00
Kahve
Öğlen:14.00
Bir tabak karnabahar kisiri
İki köfte
Bir bardak ayran
Ara:16.00
Bir portakal
Bir çorba kaşığı leblebi
Akşam:17.30
Bir tabak karnabahar kisiri
Bir köfte
Bir bardak ayran
Şu iki lt ye tamamlayacağım.
Elhan serap911
Çok lezzetli bir tarife benziyor kaydedeyim çünkü ramazanda tatlı krizlerim olck10-12 tane hurmanın çekirdeklerini çıkarıp biraz sıcak suda bekletiyorum sonra alıp robota atıyorum 1 yemek kaşığı yulaf, 1 yemek kaşığı kakao,10-15 fındığı da ekleyip bızlatıyorum. Elimle ceviz büyüklüğünde toplar yapıp dolaba koyuyorum. Sonra istersen hindistan cevizine bula,istersen bitter şekersiz çikolatalar var eritip bula harika oluyor inan 1 top yetiyor kahve yanına
Sen yaparsın ben zor biraz
Oyyy
Harika görünüyor
Bana göre dereotu sadece 2 şekilde yenir 1 poğaçada
2 baklada
Hmmmm baklabaklada yesilsoganda guzel oluyor
Sizinde agzinizda bakla islanmiyor arkadaşoffff baklayı da bi severim kii, keşke olsa da yesem
Ben sabah spor yaptım gördün mü sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?