Allah iyiliğini versinkilolara darbe gibi menüü olmuuş pardon siz mart ayı hedeflerinizedemi cumartesi ulaşacaksınız
bende ananas aldım cumartesiye kadar içini yiyeyim, kabuğsunu kaynatayım yeşil sapını saçıma takayım belkim işe yarar
Züber falan almak yerine şu tarz tarifleri tavsiye ederim arkadaşlar. Damak tadınıza göre ortasına Fıstık ezmesi koyup yuvarlak top yapıp eritilmiş bittere bulayın zaten bi tariften 20 top falan çıkıyor hergün kahve yanına 1-2 yense 10 günlük tatlı ihtiyacınızı karşılar10-12 tane hurmanın çekirdeklerini çıkarıp biraz sıcak suda bekletiyorum sonra alıp robota atıyorum 1 yemek kaşığı yulaf, 1 yemek kaşığı kakao,10-15 fındığı da ekleyip bızlatıyorum. Elimle ceviz büyüklüğünde toplar yapıp dolaba koyuyorum. Sonra istersen hindistan cevizine bula,istersen bitter şekersiz çikolatalar var eritip bula harika oluyor inan 1 top yetiyor kahve yanına
Annenin ellerine sağlık yine yeşilliği ihmal etmemiş poğaçayı dereotlu yapmış geçen de gözlemeyi otlu yapmıştı
İçini gördüm türk bakkalında, nasip olursa birgün alıp deneyeceğimBiri tazesi biri içi
Aha firik pilavı yemişSabah bir kase çorba bir tb ekmek
Ara bir soda bir ıhlamur çayı
Ara hindistan cevizi iki üç ısırık ve hindistan cevizi sütü bir çay bardağı
Bir çilek bir hurma
Akşam bir tabak nohutlu bamya ve 4 kaşık firik pilav ve bir parça tavuk
Yeşil çay
Geçen hafta neredeyse aç gezdim kilomdan gitmedi bu haftada böyle denemek istedim inşallah kötü degil menümElhan serap911
Sabah aç karna 15 dakika Leslie
Akşam 20 dakika daha Leslie 10 dakikada vücıd egzersiz
Afiyet olsun canımserap911 Elhan
28 Şubat 2024 Çarşamba
sabah 10.30
2 adet sunta, beyaz peynir, 1 ceviz, 2 lokma incir pestili (şekersiz)
öğlen 12.00
1 yumurta, beyaz peynir, 2 dilim börek, domates biber
ara 15.30
4 adet sunta, beyaz peynir, 1 tk bal
akşam 18.50
kıymalı yumurtalı ıspanak, 2 parça glutensiz ekmek, ev yapımı lahana salatalık turşusu, 4 yk ev yoğurdu
2 lt ye yakın su
öğünlerim güzel değil canım farkındayım. misafir gelmişti. kalanlar da akşam yemeği oldu. yemek yapamadık. dün çok yorgundum şekerim de düşmüştü. eve geldiğimde direk yedim açıkçası.Afiyet olsun canımAkşam öğünü üzdü
Evet, tam uykuya dalmıştım, kabus gördüm, minnoşum da yanımda yoktu, çok korktumCanım rüya mı neden korktun? 3 gün ac kalmana gerek tok hafif ama doyurucu şeyler ye yarım kilo ver yeter.
Bende cok severim yaparim guzel oluyorZüber falan almak yerine şu tarz tarifleri tavsiye ederim arkadaşlar. Damak tadınıza göre ortasına Fıstık ezmesi koyup yuvarlak top yapıp eritilmiş bittere bulayın zaten bi tariften 20 top falan çıkıyor hergün kahve yanına 1-2 yense 10 günlük tatlı ihtiyacınızı karşılar
Annenin ellerine sağlık yine yeşilliği ihmal etmemiş poğaçayı dereotlu yapmış geçen de gözlemeyi otlu yapmıştı
kilolara darbe gibi menüü olmuuş pardon siz mart ayı hedeflerinizedemi cumartesi ulaşacaksınız
bende ananas aldım cumartesiye kadar içini yiyeyim, kabuğsunu kaynatayım yeşil sapını saçıma takayım belkim işe yarar
Allah zihin açıklığı versin canımHerkesten özür dilerim bugün erken kaçıyorum yarın çok önemli bir sınavım var ama yarın bütün menülere tek tek bakacağımhepiniz çok iyisinizz hepimiz burdan çıtır ayrilcaz inanıyorum
Canim Afiyet olsun. Kontrolünü yapmışsın durmuşsun. Tebrikler ederimİstediğiniz gibi eleştirebilirsiniz menümü eleştiriye açığım ama önce ben eleştireyim kendimi
Bunca zamandır sağlıklı beklenirken kurabiye ve tahin helvası nerden çıktı diyeceksiniz ki çok haklısınız ama bugün o kadar halsizdimki enerjim o kadar düştüki iş yerinde bile bir lafı iki kere tekrar ettirmeden anlamadığımı fark ettim şekerimi ölçtüm şekerim düşmüştü ne yiyeyim diye panik yaptım ve azıcık tahin helvası ve kurabiye yedim tekrarı olmayacak ama bugün için özür diliyorum
Hayır olsun canımEvet, tam uykuya dalmıştım, kabus gördüm, minnoşum da yanımda yoktu, çok korktumokuya okuya tekrar uykuya daldım.
Hiç iştahım yok, yarın nasıl olur bilmiyorum, duruma bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?