Afiyet olsun leylimİyi aksamlar
28 Şubat beslenme listem
10:00
Pirinc patlagi ustunde lor ve ceyrek avokado
13:00
Yarım t.b lavas arasi nohut ve yesillik
Pancar suyu
16:00
Yarım ayva
Sütlü türk kahvesi
Akşam
2 ceviz
İstahim yoktu besleneyim diye yedigim bir gün oldu
Cordelia Elhan
Spor puanim 1000
Eki Görüntüle 3394427 ⁹
Bilmiyorum ki sabah iyi gun içinde düşüyorumAfiyet olsun leylim️ ️ ️ ️ ️
Niye iştahın yok
Helikobakter?Bilmiyorum ki sabah iyi gun içinde düşüyorum
Yine helikobakter mi aktiflesti acaba diye dusunmeye basladim
Mide mikrobuHelikobakter?
1800 kaloriymis pardonKizlar ben bugun bir doktorun videosuna denk geldim. Emziren anneler günlük 1600 kalori almali diyet önermiyoruz dedi. Ben genelde az yiyorum 1 öğün yapiyordum ama artik 3 öğün yicem. Amacim kilo almak degil ama spora daha cok agirlik verip dengelicem
Geçmiş olsun kötüyü düşünme kuzumMide mikrobu
Şimdi nasılsın?İstediğiniz gibi eleştirebilirsiniz menümü eleştiriye açığım ama önce ben eleştireyim kendimi
Bunca zamandır sağlıklı beklenirken kurabiye ve tahin helvası nerden çıktı diyeceksiniz ki çok haklısınız ama bugün o kadar halsizdimki enerjim o kadar düştüki iş yerinde bile bir lafı iki kere tekrar ettirmeden anlamadığımı fark ettim şekerimi ölçtüm şekerim düşmüştü ne yiyeyim diye panik yaptım ve azıcık tahin helvası ve kurabiye yedim tekrarı olmayacak ama bugün için özür diliyorum
Allah yardımcın olsun, kolaylıklar, başarılar dilerim canımHerkesten özür dilerim bugün erken kaçıyorum yarın çok önemli bir sınavım var ama yarın bütün menülere tek tek bakacağımhepiniz çok iyisinizz hepimiz burdan çıtır ayrilcaz inanıyorum
Izledim canım ama diyet Hamileler yapamaz diye bir şey yok çünkü diyet Sağlıklı beslenmek demek1800 kaloriymis pardon
Bendede insulin direnci var bitter cikolata piko vs verdiBende insülin direnci olduğu için şeker yasak nişasta yasak bende diyetisyenimi hep dinledim ama bugün sıradışı bir gün oldu
Ben kaç kalori alıyorum acaba? Diyetisyen emziren anne diyeti olarak verdi herhalde uygundur diye asla kalori hesabına girmiyorum listeye uyuyorum sadece. Diyetisyen bana da 3 öğün verdi ama ben pek 3 öğün yapmıyorum 2 öğün yapıp listedeki şeyleri 2 öğünde yiyorum öyle daha rahat ediyorumKizlar ben bugun bir doktorun videosuna denk geldim. Emziren anneler günlük 1600 kalori almali diyet önermiyoruz dedi. Ben genelde az yiyorum 2 öğün yapiyordum ama artik 3 öğün yicem. Amacim kilo almak degil ama spora daha cok agirlik verip dengelicem
Bende de var. Ama verdiği tek tatlı meyveli yoğurtBendede insulin direnci var bitter cikolata piko vs verdi
Balım çok ya1800 kaloriymis pardon
Hep hayra yorarım zatenHayır olsun canım
Hepsinin usulu farklimi acaba .Ben henuz ilac kullanmiyorumBende de var. Ama verdiği tek tatlı meyveli yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?