Ne gibi şikayet var canım ben bunu eve stokluyorum resmen her zaman her yerde olmuyorBende var ama içmedin nette bunla ilgili şikayet var okudum vazgeçtim
Afiyet olsun
Babaları ilgileniyor abla da ufaklık babasını istemiyor ki ellerini bile bana yikatna derdinde bi duş almaya kalktım o kadar evin içine etmişler ben kalkana kadsr zaten deBugunde babalari ilgilensin
Yat dinlen cnm
2 gündür hiç bisey yapmadigim halde o kadar halsiz ve yorgunumki, iki dolanip koltuga atiyom kendimi :))
Erken başladım aslindada akşama doğru halsizlik cokunce gece kaldıSabahtan başla valla bana da son saatler zor geliyor
Adımlarının üstünü bana versene şuan benim 343şimdiden 12bin adimdayim ama bacaklarım ağrıdı yav
Geçmiş olsunAynen canım daha yeni kalktım eşimin zoruyla
İyi yaptın (has ettin) derler bizim orda .Bende olanı dün harcadımçocuk odasıyla koltuk takımı aldım başka yere gideceğine kendim yiyeyim dedim
İçine cevizde koy çok güzel oluyorİlk defa yogurtlu kereviz yapcam
Bencede iyi yaptım yoksa kp gidecekti bir daha da geri gelmeyecektiGeçmiş olsun
İyi yaptın (has ettin) derler bizim orda .
Çok geçmiş olsun canım ilaçlar şifa olsun inşallahMerhaba kizlar kaka tahlili verdik bugun,rota degil ama baska bir virus varmis,probiyotik verdi doktor,eger cok istahsiz ve bitkin duserse getirin yatiralim dediler,bakalim insallah toparlar yavrum,hic bir aey yemiyor sadece emiyor,rabbim tum hastalara sifa versin benim kizima da indallah
Sağol canımGeçmiş olsun kızlar
Sagol canimEn zoru başlamak cnm. Sen o adimi attin ya gerisi gelir inşallah
Sağol cnm
İnşallah cabuk toparlar cnm emiyorsa o da iyi bisey
Bi kaplumbagada burdaaa
Geçmiş olsun cnminsallah cabuk toparlanir
Sicak nane limon kekik falan icmeye calis cnm insallah uzun sürmez
Yagli tatli yememeye calis cnm
Patates haslamasi iyi gelir heralde
Mide bagirsak enfeksiyonuda salgın
Sagol canimGeçmiş olsun kızlar
Tamam canim veriyorum hemen sagolE Elif_Eylul Geçmiş olsun kaptanım . Bebeler için aspirin vardı burdaki dr kardeşlerime onu önermişti kanı sulandırıyormus d vitamini alsın demişti . Turşu suyu da iyi geliyormuş. Propolis ve çörek otu yağı da duymuştum. Allahım şifalar versin amin
Sagol canim
Günaydın benide
Sabah herkes erkenciymis ben biraz gececi gibiydimBende uyuyamadim
MasterFit Yarışması 6.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |||
Kırmızı Takim | ||||||||||
1 | @Li_zigi | Kırmızı Kaptan | 65.6 | |||||||
2 | @Cordeliaa | Kırmızı | 61.2 | |||||||
3 |
| Kırmızı | 71.5 | |||||||
4 |
| Kırmızı | 74.7 | |||||||
5 |
| Kırmızı | 71.6 | |||||||
6 |
| Kırmızı | 57.4 | |||||||
7 |
| Kırmızı | 83.5 | |||||||
8 | @Noisy Girl | Kırmızı | 61.6 | |||||||
Mavi Takim | ||||||||||
1 | @Migim | Mavi Kaptan | 77.8 | |||||||
2 |
| Mavi | 79.9 | |||||||
3 |
| Mavi | 95.1 | |||||||
4 |
| Mavi | 65.5 | |||||||
5 | @Aijoo | Mavi | 73.1 | |||||||
6 | @Zeynebim2020 | Mavi | 68.6 | |||||||
7 |
| Mavi | 60.1 | |||||||
8 |
| Mavi | 70.3 | |||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
|
Eline sağlık canım gene kırmızılar baslamis22-28 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 6.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takim 1 @Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 65.6 2 @Cordeliaa Kırmızı 61.2 3 Nehir6161 Kırmızı 71.5 4 madamhd Kırmızı 74.7 5 masal3487 Kırmızı 71.6 6 prensinin annesi Kırmızı 57.4 7 zeyneppk Kırmızı 83.5 8 @Noisy Girl Kırmızı 61.6 Mavi Takim 1 @Migim Mavi Kaptan 77.8 2 askrhpozitif Mavi 79.9 3 fantastikaaa Mavi 95.1 4 sardunya1038 Mavi 65.5 5 @Aijoo Mavi 73.1 6 @Zeynebim2020 Mavi 68.6 7 aypare ackerman Mavi 60.1 8 eceboce Mavi 70.3 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ Mefkurem North River Diyette VixenM
Son 1000 adim kalmis tamamlarsin :))Daha 9bin deyim
Yap yap benim icinde yebugün kaçamak yapsam ceza yer miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?