Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dedim ekipleri çagralim ama zaten temasliyim çıksamda farketmez 14gun evdeyim diyor ilacta vermiyorlar aradim 18yas alti
İlac verilmedigini bilmiyodum ben. Ama en azindan ekiple konussaniz ne tur ilaclar alabilir diye. Parasetamol içeren ilaçlar kullanilabiliyordu sanki ama emin değilim

İlac verilmedigini bilmiyodum ben. Ama en azindan ekiple konussaniz ne tur ilaclar alabilir diye. Parasetamol içeren ilaçlar kullanilabiliyordu sanki ama emin değilim
Parol ve vitamin dediler sadece bol bol ıhlamur adacayi falan

Size de geçmiş olsun canim. Gercekten bu kış hastaliklarla basimiz dertte
Evet canım ya korona harici daha da kötü oldu bulaşan hastalığı bilmiyoruz artık
Patates haşladın mı canım toparlamadimi
Evet canım iyiyim bugün biraz ama sanki midemin içi oyuluyor gibi
Dedim ekipleri çagralim ama zaten temasliyim çıksamda farketmez 14gun evdeyim diyor ilacta vermiyorlar aradim 18yas alti
Artık çok ağır olana da ilaç vermiyorlar değişik oldu iyice sen yine bağışıklığı düşürmemeye çalış hepinizin bol bol c vitamini tüketin.

Herkesin bagisikligi çöktü zaten. Birden hepimiz bir şekilde okula işe vs gitmeye başladık oyle oyle hizla yayiliyor işte

Herkesin bagisikligi çöktü zaten. Birden hepimiz bir şekilde okula işe vs gitmeye başladık oyle oyle hizla yayiliyor işte
Okullari kapatmicaklar herkes okulda birbirine bulaşsin baride bitsin gitsin bu illet yoksa eve kapat 10gun sonra gene çik 2hafta okula git gene sinif karantina ne anladim ben bu isten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…