- 25 Şubat 2016
- 6.005
- 10.194
- 248
İki gündür ailevi sıkıntılardan hiç giremedim bir kaç gün daha sadece menü bildirimi için girebileceğim hakkınızı helal edin. Kötü bir dönemden geçiyoruz geçecek inşallah geçtiğinde saha aktif katılacağım. Ama hakka girmek istemem mutlaka menü ve tartı zamanları tartı görselimi atıcam. Hakkınızı helal edin.110. ETAP TAKIMLARIMIZ
Kırmızı Takım
Mthn83 KAPTAN
@yazarhanim35
@sara_28
Ece Didem
Mutlu1anne
@74FRIDA
zeyneppk
Jasminium84
Beth18
@Kinoalihatun
@Ceeeeeeeeeeee
@minerva1988
@Tesnim1903
@sibel_84
Mavi Takım
arke KAPTAN
LenaG
serap911
@tomrs
Cordelia
@Keira-
@trueliving_
@Papatyamaviss
@uranus35
@pastelfit
@HuzuRRR
@Lavinia_98
@freejourney
badem000
Takımlarımız hayırlı olsun.Başarılar dileriz.
Akşama yoğurt limon pulbiber zencefil kürü yapabilirsin sizmalara karşı
O zaman gövdeden bir tık yukarıda tut bacaklarınıÖdem söktürücü var, yüzüm, gözüm kabak gibi şiştiğini zaman kullanıyorum, lenfödeme faydası yok
Lenfödem için masaj aleti aldı eşim, fizyoterapist yeğenim sakın kullanma daha kötü edersin dedi, bilinçli ellerin masaj yapması lazım dedi
Zaten beslenmeyi düzelterek en aza indirdirebildiğim için düzgün beslenmeye devam etmem lazım
Ev yapımı kefir bulabilsem kendim yapıp kullanmayı deneyeceğim canım
OlmaaaazzzzSenin de çokmuş
En fazla 2 hafta sonra verelim nolur ki
Sen iyi ol canım gerisi hallolurİki gündür ailevi sıkıntılardan hiç giremedim bir kaç gün daha sadece menü bildirimi için girebileceğim hakkınızı helal edin. Kötü bir dönemden geçiyoruz geçecek inşallah geçtiğinde saha aktif katılacağım. Ama hakka girmek istemem mutlaka menü ve tartı zamanları tartı görselimi atıcam. Hakkınızı helal edin.
Kendine dikkat et canım. Allah ferahlık versinİki gündür ailevi sıkıntılardan hiç giremedim bir kaç gün daha sadece menü bildirimi için girebileceğim hakkınızı helal edin. Kötü bir dönemden geçiyoruz geçecek inşallah geçtiğinde saha aktif katılacağım. Ama hakka girmek istemem mutlaka menü ve tartı zamanları tartı görselimi atıcam. Hakkınızı helal edin.
Rabbim hayırlısıyla sıkıntılarınızı gidersin canımİki gündür ailevi sıkıntılardan hiç giremedim bir kaç gün daha sadece menü bildirimi için girebileceğim hakkınızı helal edin. Kötü bir dönemden geçiyoruz geçecek inşallah geçtiğinde saha aktif katılacağım. Ama hakka girmek istemem mutlaka menü ve tartı zamanları tartı görselimi atıcam. Hakkınızı helal edin.
Biliyor musun pahalı olmasa bugün de yerimÇiğ köfte varken suşi aşermesi de ne bileyim
Teşekkür ederimm canımmm10 parça suşi mi
Afiyet olsun canım
Sağol canımAfiyet bal şeker olsun
Allah yardımcınız olsun canım, ferahlık, huzur versin evinizeİki gündür ailevi sıkıntılardan hiç giremedim bir kaç gün daha sadece menü bildirimi için girebileceğim hakkınızı helal edin. Kötü bir dönemden geçiyoruz geçecek inşallah geçtiğinde saha aktif katılacağım. Ama hakka girmek istemem mutlaka menü ve tartı zamanları tartı görselimi atıcam. Hakkınızı helal edin.
Canım kabak ve havuçları rendele iyice sık,diğer sebzeleri de minik minik doğra biraz peynir de güzel olur(lor mesela) üstüne yumurta kır sonra baharatları ekle ve karıştır ardından mümkünse beyaz un dışında bir un kullan azar azar ekle karıştır (ama alttan üste katlayarak karıştır ki sulanmasın fazla un yemesin) sonra yağlı kağıt ser tepsiye istersen bütün yay istersen kaşıkla parça parça koy 180 derecede iyice kızarana kadar pişir.Arkadaşlar fırında kabak mücveri yaptınızmı.
Rica etsem yapanlardan tarif istiycem
Diyete uygun tarifler
Bende yaptim guzel oluyor ben tek tek degilde kare borcama doktum pisince dilim dilim kestim un olarak yulaf yada tam bugday unu kullanabilirsinArkadaşlar fırında kabak mücveri yaptınızmı.
Rica etsem yapanlardan tarif istiycem
Diyete uygun tarifler
Onda da 3 kilo verdiň sen toplamda kaç kilo verdin o zaman canım ya maşallahRamazan kosturmacasi ayrıca ara tatil. Sanki dağınık oluruz gibi geliyor
@Leyl35 bak ne diyor
Yaa ben dün troid ilacimi unutmussum
Yok yok at o zaman canım
Onda şok diyet yapmadım bilegimin hakkıyla
Gün içinde sık sık uzanıyorum zaten, bacakları yukarda tutarımAkşama yoğurt limon pulbiber zencefil kürü yapabilirsin sizmalara karşı
O zaman gövdeden bir tık yukarıda tut bacaklarını
Kefir içinde marketlerde karnıbahar gibi maya satılıyor. Süte koyunca ertesi güne hazır oluyor. Burada ziraat odası veriyor galiba orayı bilmiyorum da.
Olmaaaazzzz
Ay sonu hedefi bu
Büyük marketlerde vardır bence file metro gibiGün içinde sık sık uzanıyorum zaten, bacakları yukarda tutarım
Kefir mayasını bi arkadaş verecekti, bulamıyor nereye koyduysa, marketlerde var mı araştırmam lazım
Artık ay sonuna kadar ne giderse kar
O yurt dışında ya o yüzden emin olamadim canımBüyük marketlerde vardır bence file metro gibi
Canım 85 i görünce bı kendine gel dedimOnda da 3 kilo verdiň sen toplamda kaç kilo verdin o zaman canım ya maşallah
Artık 60lardasın maşallah yaCanım 85 i görünce bı kendine gel dedim
2 kilit vurdum anahtari da sana verdim hocamDükkanın kapisini çift zincirle bağlayalım sızma girişimi olmasın inşallah
Afiyet olsun canım
Zencefil yok ama digerlerini koyup yerim cok acikirsam canim sagolAkşama yoğurt limon pulbiber zencefil kürü yapabilirsin sizmalara karşı
O zaman gövdeden bir tık yukarıda tut bacaklarını
Kefir içinde marketlerde karnıbahar gibi maya satılıyor. Süte koyunca ertesi güne hazır oluyor. Burada ziraat odası veriyor galiba orayı bilmiyorum da.
Olmaaaazzzz
Ay sonu hedefi bu
Sağol canım deniycemCanım kabak ve havuçları rendele iyice sık,diğer sebzeleri de minik minik doğra biraz peynir de güzel olur(lor mesela) üstüne yumurta kır sonra baharatları ekle ve karıştır ardından mümkünse beyaz un dışında bir un kullan azar azar ekle karıştır (ama alttan üste katlayarak karıştır ki sulanmasın fazla un yemesin) sonra yağlı kağıt ser tepsiye istersen bütün yay istersen kaşıkla parça parça koy 180 derecede iyice kızarana kadar pişir.
Afiyet olsun
Çok sağolBende yaptim guzel oluyor ben tek tek degilde kare borcama doktum pisince dilim dilim kestim un olarak yulaf yada tam bugday unu kullanabilirsin
He olsun insanlık haliKaptanlarda bir kabahat yok kuzum.
Yarışmacı listesine göre seçtiler, izin alan arkadaşları listeden silerken sen de gitmişsin
Ablam odemdir sıkma canını ne hareket ediyorsunki dolaşım olsun
Oyy çıtır bademim
Daim olsun inşallah
Sağol canısı
Sen burda olduğun sürece biz yanındayız
Sağol canım
Yaa darısı başına kuzum
Zahmet verdim canım teşekkür ederimellerine sağlık
Teşekkür ederim
Sana gönderme yaptım ama yoğunluktan anlamadın sanırım
Hey maşallah
Ne güzel suçlar bunlar
Canım birincisi güzel bir beslenme olmuş
2. Si diyetisyenlerde patates veriyor
Korkulacak bişey yok
Susuz kalma
Tebrik ederim canım
Deh deh
Harikasın afiyet olsun
Avakado hiç denemedim
Afiyet olsun canım
Emeklerinize sağlık senin ve Cordelia kaptanımin
Bende o modelden 3 tane var
Nasıl oldu şimdi daha iyi mi
Canım belki yerleşmeye çalışıyordur. Ben 2 hafta önce 70.5 di sonra tekrar 71kusur oldu şimdi 69 oldu. Düzenli 3-5 gitmesi böyle dalgalı olmasından iyidir. Ben çabuk dibi görüyorum çünkü
Eee kaptanım tek öğün devam mi
Yaa çok geçmiş olsun canım
Sondan girsemde 60lar ligindeyim
Cümleye bak gitmiş
Bugün misafirler bana kotulemissin dediler
Ara dediğin öğlen yemeği sanırım
Su çok güzel
Tatlı tüketimini geç vakte bırakma canım
Vücut alirsiyor canım sabit hareketlere o yüzden onu egzersiz spor olarak almıyor. Ben çalışırken gittiğim yerlerde hareket olsun diye merdiven kullanıyorum. Vücut standarta baglamasin diye
Bence destek iyidir. en azından yüzleşirsin
Ben geçen hafta artidaydim ama diyetisyen ölçümüne göre 900 Gr yağdan gitmiş 450 Gr su olmuş. Kas kutleside artinca beni mutsuz eden tartı anlam kazandı
Sabitleme kendinigidecek de sadece
Geçen hafta ara verdim abla
@Kinoalihatun verdi sende verirsin ki senin çoğu ödem
Çıtır badem dedigimizden oluyor bunlar hep
Kız ben kaptanligimdan bile haberim olmamış
Kendimden haberim yok
Sana izin mizin yok bundan sonra mezun olana kadar burdasın
Teşekkür ederim
Afiyet olsun
Hem mutlu olmuşsun hem nefsin körlenmiş
Ama şuan sıcak salça kokusu geldi burnuma
Gunaydi ex aşkım
Ayyyy canım yaaaaBademsiz çerez tabağı nasıl fakirse biz de sensiz bir eksiğiz kuzum benim.Ayri gayri olmayak yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?