- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Daha olmadi cnmKaptan kilolari belli oldu mu?
Migi tartilmistir heralde, tombalak öğlen gelecek
Sabah dr randevusu varmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha olmadi cnmKaptan kilolari belli oldu mu?
Sarı takımda olmasa gene birşey demicem onların girme amacı spor yapayım he yine 10 bini tamamlamak zorunda değiller sarı takim hepsini tamamlayacak diye bir şart yok ama hafta sonu adım atamıyorum ben diye bir savunma da olamaz ne bilim ya şuan demorilize oldum benBence haklisn cnm
Sari takimdakiler adima destek icin giriyor takima, yapamiyacak olan girmesin
Bu bireysel bi yaris degil, takim yarışı
Sen dün hasta hasta sürünerek tamamladin
Ki yapmasan kimse bisey demezdi
Migi tartildi buyuk merakla tombalakin kilosunu bekliyorumDaha olmadi cnm
Migi tartilmistir heralde, tombalak öğlen gelecek
Sabah dr randevusu varmis
Bozma moralini canim haftaya eklemeyiz listeyeSarı takımda olmasa gene birşey demicem onların girme amacı spor yapayım he yine 10 bini tamamlamak zorunda değiller sarı takim hepsini tamamlayacak diye bir şart yok ama hafta sonu adım atamıyorum ben diye bir savunma da olamaz ne bilim ya şuan demorilize oldum ben![]()
Kolay gelsin cnm.Bugün nöbete geldim kizlar. Artik üzerimdeki kara bulutlar biraz biraz dagilmaya basliyor gibi. Insallah uzun bi süre daha böyle bi aci yasamayiz. Dün adim atamadigim icin insallah kaybetmeyiz. Benim yüzümden kaybedersek cok üzülürüm cünkü![]()
Sağol kaptanımAfiyet olsun canim![]()
Sarı takım spor yapmak için giriyor. Tabi ki zorunlu bir durum olup yapılamayabilir. Bu konuda biraz düşüneyim.Sarı takımda olmasa gene birşey demicem onların girme amacı spor yapayım he yine 10 bini tamamlamak zorunda değiller sarı takim hepsini tamamlayacak diye bir şart yok ama hafta sonu adım atamıyorum ben diye bir savunma da olamaz ne bilim ya şuan demorilize oldum ben![]()
Sağol kaptanımAfiyet olsun canim![]()
Siz nasıl uygun görürseniz kaptanimBozma moralini canim haftaya eklemeyiz listeye
Her haftasonu ayni oluyorBozma moralini canim haftaya eklemeyiz listeye
Zorunlu durum belirtmemiski hafta sonu adım atamıyorum ben demiş öyle birşey belirtse başım gözüm üstüne yıkım çıkmaz lakin yarışmalara giriyorsak bunun bilincinde hareket etmek lazımSarı takım spor yapmak için giriyor. Tabi ki zorunlu bir durum olup yapılamayabilir. Bu konuda biraz düşüneyim.
Alintila mesajları cevapla kısmında alıntıları ekle var ekle üst üste olacak aralardan cevapla mesajlariHastalara gecmis olsun , acil sifalar diliyorum.
Hep biseyler yazmak istiyorum alinti yapip yazinca sayfanin akisi bozuluyor, bu tek tek alintilayip upuzun cevap yaziyorsunuz ya onu nasil yapiyorsunuz ?
Daha iyiyim canım sağol@Filiz16madamhd M MissHayaLet @Elisa83
askrhpozitif ve unuttugum diğer arkadaslar nasil hastalik durumları iyisinizdir inşallah
Oldu sanirim , deneme 1 2 3Alintila mesajları cevapla kısmında alıntıları ekle var ekle üst üste olacak aralardan cevapla mesajlari
Gecmis olaun ,Rabbim sifa versin.Daha iyiyim canım sağol![]()
Mesajlarin altinda Alinti yazan yere basiyorsun cnmHastalara gecmis olsun , acil sifalar diliyorum.
Hep biseyler yazmak istiyorum alinti yapip yazinca sayfanin akisi bozuluyor, bu tek tek alintilayip upuzun cevap yaziyorsunuz ya onu nasil yapiyorsunuz ?
Olmuş canımOldu sanirim , deneme 1 2 3
Gecmis olaun ,Rabbim sifa versin.![]()
Yaptim abla anladim, sagolasin.Mesajlarin altinda Alinti yazan yere basiyorsun cnm
Cevap vermek istediginde
Mesaj kutusunda alintilari ekle cikiyor