• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bence haklisn cnm
Sari takimdakiler adima destek icin giriyor takima, yapamiyacak olan girmesin
Bu bireysel bi yaris degil, takim yarışı
Sen dün hasta hasta sürünerek tamamladin
Ki yapmasan kimse bisey demezdi
Sarı takımda olmasa gene birşey demicem onların girme amacı spor yapayım he yine 10 bini tamamlamak zorunda değiller sarı takim hepsini tamamlayacak diye bir şart yok ama hafta sonu adım atamıyorum ben diye bir savunma da olamaz ne bilim ya şuan demorilize oldum ben 🤦

Sarı takımda olmasa gene birşey demicem onların girme amacı spor yapayım he yine 10 bini tamamlamak zorunda değiller sarı takim hepsini tamamlayacak diye bir şart yok ama hafta sonu adım atamıyorum ben diye bir savunma da olamaz ne bilim ya şuan demorilize oldum ben 🤦
Bozma moralini canim haftaya eklemeyiz listeye

Bugün nöbete geldim kizlar. Artik üzerimdeki kara bulutlar biraz biraz dagilmaya basliyor gibi. Insallah uzun bi süre daha böyle bi aci yasamayiz. Dün adim atamadigim icin insallah kaybetmeyiz. Benim yüzümden kaybedersek cok üzülürüm cünkü😔
Kolay gelsin cnm.
Acılar yasaniyor, insanin içi aciyor ama hayat devam ediyor

Adım sonucunu bende kestiremiyorum :))
Haftasonu 2 takimdanda fire verenler oldu

Sarı takım spor yapmak için giriyor. Tabi ki zorunlu bir durum olup yapılamayabilir. Bu konuda biraz düşüneyim.

IMG_20211025_084719.webp@Migim 😔😔😔😔
Cuma 68.6
Bugun 69.4

Fark +800

Kizlar istahim tavan reglim yakin, bahane degil evet , sporumu arttirmaya calisacagim.

Sarı takım spor yapmak için giriyor. Tabi ki zorunlu bir durum olup yapılamayabilir. Bu konuda biraz düşüneyim.
Zorunlu durum belirtmemiski hafta sonu adım atamıyorum ben demiş öyle birşey belirtse başım gözüm üstüne yıkım çıkmaz lakin yarışmalara giriyorsak bunun bilincinde hareket etmek lazım🥺🙄

Hastalara gecmis olsun , acil sifalar diliyorum.

Hep biseyler yazmak istiyorum alinti yapip yazinca sayfanin akisi bozuluyor, bu tek tek alintilayip upuzun cevap yaziyorsunuz ya onu nasil yapiyorsunuz ?
Alintila mesajları cevapla kısmında alıntıları ekle var ekle üst üste olacak aralardan cevapla mesajlari

Hastalara gecmis olsun , acil sifalar diliyorum.

Hep biseyler yazmak istiyorum alinti yapip yazinca sayfanin akisi bozuluyor, bu tek tek alintilayip upuzun cevap yaziyorsunuz ya onu nasil yapiyorsunuz ?
Mesajlarin altinda Alinti yazan yere basiyorsun cnm

Cevap vermek istediginde
Mesaj kutusunda alintilari ekle cikiyor

Back
X