- 21 Aralık 2016
- 8.958
- 41.309
- 548
Ya kizlar kilo veren arkadaslar var 50lilerdesiniz hep , kactan kaca ne kadar surede dustunuz yazsaniz ,bize de motive olsa.Olmuş canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kizlar kilo veren arkadaslar var 50lilerdesiniz hep , kactan kaca ne kadar surede dustunuz yazsaniz ,bize de motive olsa.Olmuş canım![]()
İnşallah toparlarsın cumayi eksi gelirsinYa deme öyle daha 4 gün var![]()
65,4 ten 2,5 ayda 55,6 düştüm galibaYa kizlar kilo veren arkadaslar var 50lilerdesiniz hep , kactan kaca ne kadar surede dustunuz yazsaniz ,bize de motive olsa.
Sporu arttiracagim kaptanim, günü de erken kapatmaya calisacgim.İnşallah toparlarsın cumayi eksi gelirsin![]()
Umarim benim atamadigim adimlar yüzünden kaybetmeyiz abla. Bi korku kaldi icimde. Sanki hep birilerine bisey olacak gibi panik havasindayim.Kolay gelsin cnm.
Acılar yasaniyor, insanin içi aciyor ama hayat devam ediyor
Adım sonucunu bende kestiremiyorum :))
Haftasonu 2 takimdanda fire verenler oldu
Sen kendini toparlamaya bak canım kendini yavaş yavaa toparlamana çok sevindim Rabbim bir daha yaşatmasın insallahBugün nöbete geldim kizlar. Artik üzerimdeki kara bulutlar biraz biraz dagilmaya basliyor gibi. Insallah uzun bi süre daha böyle bi aci yasamayiz. Dün adim atamadigim icin insallah kaybetmeyiz. Benim yüzümden kaybedersek cok üzülürüm cünkü![]()
Miginin tartısı nasıl kopya veresene kaptanımMigi tartildi buyuk merakla tombalakin kilosunu bekliyorum![]()
Keske yatsaydin ne diyimkiYok valla hiç ondan değil bireysel yarismis gibi davranılması çok sinir bozucu oluyor hiç bir mazaret yokken takım durduk yere geri düşüyor , keşke dün yan gelip yatsaymisim boşuna hirpalamisim kendimi
Bune kız böyleEki Görüntüle 2939421 @Migim
Cuma 68.6
Bugun 69.4
Fark +800
Kizlar istahim tavan reglim yakin, bahane degil evet , sporumu arttirmaya calisacagim.
AnlamadimKeske yatsaydin ne diyimki
Bune kız böyle![]()
Günaydın canimGünaydın![]()
Günaydın canimGunaydin herkese![]()
Günaydın canim afiyet olsunGünaydın hanımlar
24 ekim menüsü
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin domates
1 dlm tbe
Akşam
2 dlm tbe den tost
Peynir zeytin domates
1 avuc leblebi
Su 1.5 lt
Spor
Eki Görüntüle 2939376
Cordelia
Wilma11
Suyu az iciyorsun canim suyunu artir hafta ici
Günaydın canimGunaydin kizlar,sukur bu gece kizim daha iyiydi ama bir gunluk rapor alacagim bugun,cunku cok bir sey yemiyor meme yapisik resmen,insallah bugun biraz daha toparlar.
Su an icerde yuruyus yapiyorum,bakalim kizim ve esim uyanana kadar yuruyuse devam,dun yuruyemedim vicdanen kotu hissettim bugun,yarin be diger gun tamamlarim insallah
Günaydın canim ❤Günaydın herkese. Güzel bildirimler bekliyorum.
Muhteşem güzel, azimli yıldızlarım.![]()
Afiyet olsun canim Allah kabuk etsin mesaji alintalamamisimDünki menümü yazayim hemen....
Sabah
Peynirli omlet 2 yumurtayla
2 dlm tb
Ögle
1 salkim üzüm
Aksam
Karnabahar yogurt
Zipzip-
Wilma11 E Elif_Eylul
Günaydın canim ❤Günaydın guzel bir hafta olsun inşAllah![]()
Odemi atınca eksiye dusersin canimKilom cuma:95.1
Bugün: 95.5
+400 gr dayim malesef.
Dinlenemiyorm. Düzgün uyuyamiyorm sanirim bu beni etkiledi. Ödem oldum.
Gunaydin canim ❤Günaydın herkese![]()
Günaydın canim ❤Günaydın guzelikler bol eksili bir hafta olsun![]()
![]()
Gunaydin canim hafta sonu güzel yemissinGünaydın masterfitin azimli sabırlı iradeli kızları
Cuma 69.4
Bugün 71.8![]()
Her zamanki pazartesi arti cumaya eksiye düşersin ❤Cuma 60.1
bugün 60.5im
Günaydın canim ❤![]()
Günaydın kızlar
![]()
Günaydın canimGünaydınnn![]()
Günaydın ablacim artinin yarısını atmissin diger yarisi da cumaya giderGunaydinnnnnnn
Herkes icin saglikli huzurlu, bol eksili bi hafta olsun insallah
Benim dünkü artilarin bi kismi gitmis
+ 700 kalmis
Cumaya eksiye dusecem insallah![]()
Günaydın canimGunaydinnnn..İkinci haftama hoşgeldim..Şimdi tartilip bildirim yapıyorum değilmi bende
Sabit olmanda guzsl cumaya eksiler gelirAynıyım ne artı ne eksi.
Cuma 79
Pazartesi 79
Gunaydin canimGünaydın kızlar![]()
Eki Görüntüle 2939421 @Migim
Cuma 68.6
Bugun 69.4
Fark +800
Kizlar istahim tavan reglim yakin, bahane degil evet , sporumu arttirmaya calisacagim.
NolduAhhh ahhhh mavi takımm ahhhh
![]()
Artılar çok
Artina diyorum anlamicak bisey yokAnlamadim![]()
Bişey de diye demedim canımKeske yatsaydin ne diyimki![]()
Cumaya eksi gelinir ya daha 4 gün varArtılar çokama yine de güveniyorum cumaya eksiye çevirecekleri
![]()
Iste benimde bozuluyor kime söveyim ben sabir diyorumBişey de diye demedim canımsadece moralim bozuldu ondan şey ettim