- 21 Aralık 2016
- 8.958
- 41.310
- 548
Kiz ben de artiyi anlamadim diyorum , reglim yakin.Artina diyorum anlamicak bisey yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz ben de artiyi anlamadim diyorum , reglim yakin.Artina diyorum anlamicak bisey yok![]()
Dun menu paylasmamissin neler yedin kiKiz ben de artiyi anlamadim diyorum , reglim yakin.![]()
Atiyorum simiDun menu paylasmamissin neler yedin ki![]()
Bidaha yarismaya katilmasin boyle yapanlar yaaa benimde evimde hasta var kosturmaktan bacaklarim agridi gece 2kere uyandim ilac ictim cocugumun pesinde kosuyorum girdim takima destek olsun diye ben mecbur degilim telefonu cebimde tasimaya
Tartini paylastin katilabilirsin yazarlar senide listeyeBen bu hafta yarışmalara katilabilecekmiyim.
2.haftayids doldurmam mi lazım
Guzel eski canimGunaydin kizlar
Cuma kilo bildirimi yapamamistim bugun yapiyim
16 ekim cuma 65.8
Bugun 63.7
Eki Görüntüle 2939449
Sabah 9Dun menu paylasmamissin neler yedin ki![]()
Spor listesinden çıkardım canım. Artık senin yarışmacın değil.
Çok sevinirim ya böyle yarış halinde olmak daha iyi olur .Daha motive olurum..Yarışlara katıldığım zaman spor yarisinada katılmış oluyorum değil mi .Tartini paylastin katilabilirsin yazarlar senide listeye
Cuma bildirim yaparsan ekleriz listeye canimBen bu hafta yarışmalara katilabilecekmiyim.
2.haftayids doldurmam mi lazım
Cok guzel eksi gormussun ama dikkat et canim bağışikligin dusmesinGunaydin kizlar
Cuma kilo bildirimi yapamamistim bugun yapiyim
16 ekim cuma 65.8
Bugun 63.7
Eki Görüntüle 2939449
Çok sevinirim ya böyle yarış halinde olmak daha iyi olur .Daha motive olurum..Yarışlara katıldığım zaman spor yarisinada katılmış oluyorumTartini paylastin katilabilirsin yazarlar senide listeye
6 dilim ekmek artı yapmış bence ekmek miktarını azaltSabah 9
3dilim tt ekmek
Kiymali yumurta
Peynir
Zeytin
Dom sal bib
Ara
Bir muz
Bir portakal
Aksam 19.30
3dilim tt ekmek
Bir tabak turlu
Salata
Ayran
Su 1.5 anca
Wilma11
Evet canim bende yarislara katilmak istiyorum diyosan devam edicem diyosan yazsinlar senideÇok sevinirim ya böyle yarış halinde olmak daha iyi olur .Daha motive olurum..Yarışlara katıldığım zaman spor yarisinada katılmış oluyorum değil mi .
Atarım benim içinde iyi olur..günde 10 bin tamamliyacagim degilmiCuma bildirim yaparsan ekleriz listeye canim
Ama adim atıyoruz adimlar yarismayi etkiliyor adim atabilecek misin
Cok guzel eksi gormussun ama dikkat et canim bağışikligin dusmesin
Evet canim. Kilo vermek için takıma girdiğinde spor yarisina otomatik olarak girişin yapılıyorÇok sevinirim ya böyle yarış halinde olmak daha iyi olur .Daha motive olurum..Yarışlara katıldığım zaman spor yarisinada katılmış oluyorum değil mi .