Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben iki gündür adam akıllı birşey yemedim ekşi görebilirdim aslında ama regl zamanı hatta gecikti şişlik var herzamanki terane..Sabitim..
Ben şimdi bugünden adımlara başlıyorum o zaman..Soruyorum ama anlamam lazım iyice
Istersen bugunden baslayabilirsin canim spor listesine ekler Cordelia Cordelia
Ama takima cuma dahil olacaksin
Cumartesiden itibarne onemli olacak
Eksi yok dedi. Demekki kaptan da eksi değil 😬
Kaptanin kilosunu soyleyemem onla ilgili yorum yapmaidm :-)

Ben iki gündür adam akıllı birşey yemedim ekşi görebilirdim aslında ama regl zamanı hatta gecikti şişlik var herzamanki terane..Sabitim..
Ben şimdi bugünden adımlara başlıyorum o zaman..Soruyorum ama anlamam lazım iyice
Odemin varsa dukan birasi vs. Icebilirsin cnm

Istersen bugunden baslayabilirsin canim spor listesine ekler Cordelia Cordelia
Ama takima cuma dahil olacaksin
Cumartesiden itibarne onemli olacak

Kaptanin kilosunu soyleyemem onla ilgili yorum yapmaidm :-)
Tamm öyle yapalım.Bugunden basliyayim ben yine .cumaya kadar bana faydası olur ne yaparsam kendime..

Odemin varsa dukan birasi vs. Icebilirsin cnm
Olmaz mı.Adet düzensizliği çok kötü birşey.Butun düzenim degisiyi..Hele ki uzun sürerse gecikme tamaaam.Bi ateş bi usume,sinir agresiflik can sikintisi hepsi bir
Soğan suyuna baslicam şimdilik adetimi söktürür dedim .

Dün akşam spor yapamadım kaynanamlara geçtik😄
Dün ilk günümdü akşam biraz halsizlik oldu ama bişey yemedim su içtim sadece biraz midemin küçülmeye ihtiyacı var yapacak bişey yok..
Az önce de sağlıklı bi şekilde kahvaltımı yaptım ama bi halsizlik var üstümde diyetin etkisi mi halsizliği mi bilemiyorum.. Spor yapacak enerjiyi bulamıyorum kendimde 😓

Dün ilk günümdü akşam biraz halsizlik oldu ama bişey yemedim su içtim sadece biraz midemin küçülmeye ihtiyacı var yapacak bişey yok..
Az önce de sağlıklı bi şekilde kahvaltımı yaptım ama bi halsizlik var üstümde diyetin etkisi mi halsizliği mi bilemiyorum.. Spor yapacak enerjiyi bulamıyorum kendimde 😓
Hadi kalk kalk bende hastayim sende yap simdi😏

Cok mu azalttin yediklerini canim o etkilemis olabilir

Back
X