- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa doğru ben Cuma’da kalmışım Pazartesi de vardı demiGünaydın canim iyiyiz sen nasilsin
Pazartesi bildirimleri var heyecanliyiz
Mavi ve kirmizi takim kaptaninin kilolarini bekliyoruz :)))
Cuma yediklerinden sonra sabit gelmen guzel :))Geçmişi bitireyim dedim ama çıkamıyorum
Bildirimi yapayım bari
Sabitim 74.7
Kolay gelsin canim ❤Kizlar şimdilik ben kacar..kahvaltı hazırlayan.Evin işi gücü..Eşim benim akşam 5 te ise gidiyo..yemek vs...halletmek lazım hepsini..Görürüz şimdilik..
Herkese kolay gelsin
Yaklasik 3 kilo verdin degil mi sporla birlikte guzel incelme olmustur canimkızlar ben olcu aldim simdi incelmisim ilk geldigimden bu yana
En azindan şimdi yapiliyorIste bunu ne takimdayken yaptilar nede listedeyken![]()
Yeni kahvaltı yaptım açlık ve tokluk sonrası spor yapmam ben midem bulanıyor.. biraz geçmesi lazım üstünden..Hadi kalk kalk bende hastayim sende yap simdi![]()
Kolay gelsin cnmKizlar şimdilik ben kacar..kahvaltı hazırlayan.Evin işi gücü..Eşim benim akşam 5 te ise gidiyo..yemek vs...halletmek lazım hepsini..Görürüz şimdilik..
Herkese kolay gelsin
Aynen canim artik daha onemli pazartesi bildirimleriAaa doğru ben Cuma’da kalmışım Pazartesi de vardı demi![]()
Acken daha guzel spor yapiliyor kalktiktan yarim saat sonra daha sonra kahvalti spor hocasi öyle dediYeni kahvaltı yaptım açlık ve tokluk sonrası spor yapmam ben midem bulanıyor.. biraz geçmesi lazım üstünden..![]()
Hastaneye gidecrm demis ya 1 e kadar gelemez canim sen islerini yap gelOff işime odaklayamıyomnabim heyecandan çatlıyom tombalak nerdesin huuuu huuuu
Benim bebeler 2 ve 5 yasında gecelerimiz uykular haram modunda o yüzden sabah uyanınca zombi gibi oluyorum nasıl spor yapabilirim bilmiyorum o halde hiç denemedim çocuklarda Fırsat vermez zatenAcken daha guzel spor yapiliyor kalktiktan yarim saat sonra daha sonra kahvalti spor hocasi öyle dedi
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Hastalıkta baya vermişsin canım aman dikkat et bağışıklığın düşmesin iyiceGunaydin kizlar
Cuma kilo bildirimi yapamamistim bugun yapiyim
16 ekim cuma 65.8
Bugun 63.7
Eki Görüntüle 2939449
Sabitte iyi kilo almamissin canimGeçmişi bitireyim dedim ama çıkamıyorum
Bildirimi yapayım bari
Sabitim 74.7
Niye göz devirdin gii
Belki dedim eksi gelir göz devirinceSabitte iyi kilo almamissin canim
Niye göz devirdin gii![]()
Sagol canim artik vermem inşallah korumaya geçecemHastalıkta baya vermişsin canım aman dikkat et bağışıklığın düşmesin iyice![]()
Tamam canım ama başlangıcı çekmedim benGuzel eksi tebrik ederim canim ❤
Cuma gunu fotografli ve nickli bilditim.bekliyoruz![]()