- 17 Ekim 2021
- 226
- 2.073
- 28
- 34
Ayarlı iyllilik yapmak lazımIyilik yapa yapa karsi taraf iyilik yapmak zorundaymissin gibi algiliyor seni.Her zaman verici olmak da iyi degil be
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayarlı iyllilik yapmak lazımIyilik yapa yapa karsi taraf iyilik yapmak zorundaymissin gibi algiliyor seni.Her zaman verici olmak da iyi degil be
Sabit gelmende guzel cumaya eksiler gelecektir canim
İki gün içinde sabit kalmakta bisey bence..Haftasonu vücutta bir rahatlama oluyor.,ev halkı evde..Verebilsek level atlatacağız,ama artı cikmamakta bir seviye bence .
Tombalak ve bildirim yapmayan 8 kisiyiTombalagimi bekliyoruz simdi
![]()
C vitamini tableti var suda eriyen hergun 1 tablet suya katip iciyorum canim bir 2 haftada bir icilen d vitamini yazdi doktor yavas yavas yemeye basladim. Ama kilo almadan saglikli beslenmeye caliacam canimLütfen bol bol sıvı ve vitamin al bol c vitamini sadece ilactan degil sebze ve meyveden al vitaminleri
Sagol canimKilo verme sevindim canım. Ama dikkat et kendine.![]()
Darisi sana ablacim ama saglikli bir sekilde verirsin inşallahNe güzel rakam öyle
Aman tatlim yiyipte geri alma :))
Senin kilon icin ekmekler cok fazla cnm
Kaptanlar telafi etmiştirBugun kimsede eksi yok mu
Ya sabit ya arti ilerliyoruz
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar![]()
Oooo baya varmış daha :)Tombalak ve bildirim yapmayan 8 kisiyi
Göreceğiz bakalimKaptanlar telafi etmiştir![]()
Ben iki gündür adam akıllı birşey yemedim ekşi görebilirdim aslında ama regl zamanı hatta gecikti şişlik var herzamanki terane..Sabitim..Bugun kimsede eksi yok mu
Ya sabit ya arti ilerliyoruz
Eksi yok dedi. Demekki kaptan da eksi değilKaptanlar telafi etmiştir![]()
Ben miEksi yok dedi. Demekki kaptan da eksi değil![]()