- 18 Mart 2018
- 31.096
- 124.202
- 598
- 35
Resim isterizGüle güle kullan bitanemmm. Hayırlı olsun. Ben de dün aldım.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim isterizGüle güle kullan bitanemmm. Hayırlı olsun. Ben de dün aldım.![]()
Çubuk çubuk doğrayıp baharatlayıp sıvıyağla karıştırıp fırına veriyorumAfiyet olsunşu kerevizi anca rendeleyip yoğurtlayınca yiyebiliyorum
![]()
Evet, bende bişey yemiyorumTatlım dayanamadıgim tek şey uykusuzluk.Kimse aş ekmek istemese baş ederdim, eminim sen de benim gibisindir. Sahur yapmıyorum ama evdekiler olunca mecbur bekliyorum.
![]()
Ne yolluyorsan yükleyici gezegenlerin izlemesini istemiyor
Afiyet olsun canım3 Nisan çarşamba
15:00
3 hurma, ceviz
Bikaç lokma çiko, 1 mini dondurma ( dikkat ettiğimi unuttum)
20:30
1 tabak kabak yemeği
2 parça yağlı biber turşusu
1 hurma
1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa siyah çay
1 kupa apaform
Eki Görüntüle 3411289
6.248 adım 624 puan
Elhan
LenaG
Cordelia
Nowazaradan ağır yaşamlar programı adam diyet yapıp artı geliyor acaba tartı mı bozuk diyorNe yolluyorsan yükleyici gezegenlerin izlemesini istemiyor
Paketlileri tamamen çıkarmayı istiyordumAfiyet olsun canımKaçamaklar eser miktarda az olduğu için sıkıntı olmaz bence
![]()
İki ayrı diyetistende yapıyordurNowazaradan ağır yaşamlar programı adam diyet yapıp artı geliyor acaba tartı mı bozuk diyor![]()
ondan evetMenemen yemişte olabilirsinafiyet olsun
![]()
Diyetisyene dedim abla doğuya gidiyorum mutfağı malum dedim. Yeme diyeceğiniz birşey varmı dedim yok dedi. Gelince sıkı tut hemen gider yağ olarak kalmaz onlar dedi. Yeterki yerleşmesine izin verme dediOh, yinede gitmiş, çok güzel
Tatilde dikkat et ve tekrar 7 kere gelme![]()
Gaaagı vaa gaagıcık vaaa. Gaagıdan gaagıya faak vaa.Onlara ben de bayılırım acı en sevdiğim şey ama Egeliyim neynecen olmayıverem![]()
Sayenizde canım çok teşekkürler :)Ne güzel ilerliyorsun canımAfiyet olsun. Regl sancıların için de geçmiş olsun.
![]()
Çok teşekkür ederim :)Afiyet olsun maşallah hem adım hem menü çok güzel![]()
Günaydın canım inan birçoğunuzun sorunları var mücadele ediyoruz ama bu sorunlar yemekle çözülmüyor aksine kilo aldıkça yeni bir dert ekleniyor. Neyin var demicem evlisin Allah kalbine ferahlık versinGünaydınlar canlarım.İnanın sayenizde motivsyonumu koruyorum . Hayatımda ki olumsuzluklara rağmen devam edebiliyorum. Önceden olsa çoktan salmıştım kendimi karbonhidratta mutluluk aramaya başlamıştım. İyi ki varsınız. Çok değerlisiniz.